1. Speelgoedwinkel

Het Amsterdamse merk Mumoii richt zich op unieke, zelf ontworpen, leuke maar bovenal veilige ontwikkelingsgerichte producten. Wij geloven erin dat kinderen zich op een veilige en natuurlijke manier moeten kunnen ontwikkelen, zonder geremd te worden door gevaarlijke onderdelen in producten.

4,5

Uitstekend

Bijtring/lepeltje

Prachtig uitgevoerd product, en heel goede service.
Onze kleindochter van 2 weken krijgt er nu al haar vitamine druppeltjes me toegediend!

15 november 2025

Antwoord van Mumoii

Wat leuk om te horen! Heel erg bedankt voor uw review.

Goed baby cadeau

Mooi product, voor een goede prijs. Baby genoot er zichtbaar van en speelde er fanatiek mee.

6 oktober 2025

Fijne lepel

Werd snel bezorgd maar ik had wat meer zorgvuldige verpakking verwacht. Het was een cadeau en de kartonnen verpakking was ingedeukt. Het ging ternauwernood door de brievenbus. Dat was jammer.

18 december 2024

Antwoord van Mumoii

Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat uw product verpakking was ingedeukt. Wij hebben dit probleem nog niet eerder van andere klanten gehoord. Bij een volgende bestelling hopen wij dat u uw product en verpakking in goede orde ontvangt.

Mooi design

Mooi design. Ligt makkelijk in kinderhand. Kleinkind is er blij mee 😉

25 november 2024

Antwoord van Mumoii

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat uw kleinkind blij is met de lepels!

Prachtige babylepeltjes

Prachtige babylepeltjes, veilig en mooi.
Direct de volgende dag geleverd, mooi verpakt.

11 november 2024

Antwoord van Mumoii

Wat leuk om te horen, Ilse! Heel erg bedankt voor uw review.

De lepels van Mumoii zijn echt perfect…

De lepels van Mumoii zijn echt perfect om je kinderen op een veilige manier zelf te laten eten. Ze zijn zacht en kunnen niet te diep in het keeltje gestoken worden. Mijn kinderen zijn er ook dol op en willen alles met de lepels van Mumoii eten.

Ik heb ze meerdere keren als cadeau gegeven aan vriendinnen met kinderen en allemaal gebruiken ze de lepels dagelijks. Ik ben ook erg benieuwd naar de badspeeltjes dus die ga ik binnenkort ook zeker bestellen!

16 augustus 2024

Leuke badspeeltjes van mumoii

Ik heb 2 badspeeltjes gekocht het zeepaardje en de auto voor me kleine. Hij is er dol op en ook nog eens duurzaam !!! Ik heb goeie verhalen gelezen over de kinder lepels die jullie verkopen. Dus die komen binnenkort ook bij ze mumoii collectie. Thanks Mumoii voor het snelle leveren en top kwaliteit ga zo door !!!

10 mei 2024

Super leuk als cadeautje

Super leuk als cadeautje! Ik had de lepel aan het zoontje mijn beste vriendin gegeven want die is een echte Dino fan. Zij kende dit nog niet en was echt enthousiast! Dino Dev viel goed in de smaak bij de kleine! Blije mama's blije kinderen geldt hier echt! Kortom: aanrader!

5 februari 2024

Leuke dino lepel

Mijn zoon is helemaal gek van dino's en toen ik deze lepel zag wist ik meteen dat ik hem er blij mee kon maken. De lepel is van erg fijn materiaal gemaakt en makkelijk schoon te maken, zeker een aanrader!

2 februari 2024

Antwoord van Mumoii

Wat leuk om te horen! Heel erg bedankt voor je review.

Super blij met de fijne lepel

Super fijne lepel echt blij met deze aankopen!! Meteen 2 voor mijn zoontje en 1 ook voor een vriendin haar dochtertje besteld.
Zulke leuke verschillende figuurtjes om te kiezen dat je het liefst allemaal wil hebben.
Mijn kleine man eet er veel beter mee door dat de lepel kort is en handig vast te houden is en het is zo fijn dat hij het tegelijkertijd als bijtspeeltje kan gebruiken. Door het makkelijk vast houden van de lepel is het voor hem leuker te gebruiken dan ander bestek waardoor hij beter is gaan eten
Nu zag ik ook dat er badspeeltjes zijn en uiteraard meteen 1 besteld.

24 januari 2024

Antwoord van Mumoii

Dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de lepels, wij wensen je heel veel eet- en speelplezier. Fijne dag en graag tot de volgende keer!

Toon reviews in alle talen. (14 reviews)