Waardeloos
In maart dit jaar oogletsel opgelopen. Vanuit letselschade/Jurilex doorverwezen naar Muntenburg advocaten. Eerste telefoongesprek met advocaat de heer Dankers klinkt allemaal leuk en aardig, totdat je daadwerkelijk ‘binnen’ bent.
Nauwelijks contact meer met de betreffende heer te krijgen. Na meerdere rappelverzoeken gaat er uiteindelijk een slordige aansprakelijkstelling (met onder andere foutief wetsartikel, foute informatie en foute adressering) de deur uit naar de wederpartij, waaraan je kunt zien dat het stuk snel in elkaar is gezet om maar te kunnen communiceren richting de cliënt dat er actie is ondernomen. Ik kreeg te horen dat het niet gebruikelijk is om wekelijks een update te krijgen als er niks nieuws te melden was, echter heb ik nauwelijks een update gehad (los van de aansprakelijkstelling zelf).
Na wederom meerdere rappelverzoeken krijg ik te horen dat het erg vervelend is dat de wederpartij niet reageert op zijn brief. Vervolgens krijg ik vanuit de wederpartij (een bekende) te horen dat er wordt gedreigd met een rechtszaak door mijn toenmalige advocaat terwijl de gevraagde stukken direct zijn aangeleverd door de wederpartij en er ook vanuit de wederpartij zelfs een rappel de deur uit is gegaan naar mijn toenmalige advocaat. De reactie die de wederpartij te horen kreeg was, de inbox is vol, probeer het later nog eens.
Na een tijd van radiostilte heb ik aangegeven een andere belangenbehartiger te willen. Daarop kreeg ik telefoon waarin werd aangegeven dat ik niet kosteloos kon overstappen op dat moment. Dat zou pas kunnen zodra de aansprakelijkheid zou zijn erkend, dan wel zou zijn afgewezen. De kans dat erkend zou worden was zeer groot dus zo kon mijn toenmalige advocaat zijn kosten nog indienen.
Inmiddels overgestapt naar een andere belangenbehartiger. Het heeft lang geduurd voordat het dossier werd overgedragen aan mijn nieuwe belangenbehartiger. Overigens bevatte het dossier enkel en alleen de aansprakelijkstelling. Verder was er, na maanden(!) geen enkele actie ondernomen!!!
Waarschijnlijk mis ik een deel van het verhaal en zijn niet alle details hierin meegenomen, maar de conclusie blijft precies zoals hieronder.
Bedenk je goed voordat je met deze partij in zee gaat!!! Geen oog voor jou, maar enkel voor de eigen beurs!!!