1. Binnenhuisarchitect

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bekijk snel ons muurstickers assortiment.

2,3

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Verschrikkelijk slecht

Verschrikkelijk slecht. Tot 2 x toe niet wat ik besteld heb. 1e x verkeerde naam, 2 e x mis ik een naam en is de indeling van de sticker heel anders dan mijn ontwerp

SLECHT SLECHT NIET BESTELLEN

26 juni 2025

Snelle levering, goed en keurig verpakt en zeer duidelijke uitleg over hoe een raamsticker te plakken.
Het is een hele klus om 2.30 bij 60 te plakken maar het resultaat is prachtig.

6 oktober 2023

Top ervaring

3 raamfolies gekocht, waarvan 2 erg mislukt waren bij het aanbrengen (kreukels en luchtbellen). We hebben Muursticker hiervoor benaderd via mail en we kregen binnen enkele minuten een reactie. We krijgen deze nu opnieuw verzonden. Erg tevreden! Mag ook gezegd worden.

9 april 2022

Ik heb enekele maanden geleden…

Ik heb enekele maanden geleden muurstickers besteld op maat maar die waren niet mooi afgewerkt in proportie. Na verschillende malen via mail te hebben verzocht om dit probleem op te lossen werd ik helaas van de ene naar de andere medewerker door verwezen. En die vertelden me dat het naar de directie doorgegeven was. En tot nu is er nog altijd niets gebeurd.Dit vind ik allesbehalve professioneel. Ik bestel daar zeker niets meer. En ik raad dit ook aan iedereen. Een lompe afhandeling daar kan ik niet tegen.

7 oktober 2021

Mooie sticker goede service

De sticker was erg mooi maar begon al heel snel los te laten (de muur was kort geleden geverfd waarschijnlijk te snel erna geplakt). Muurstickersstore gemaild en na het zien van de fotos kregen wij een nieuwe sticker. Echt top service ga er zeker nog een keer bestellen ook omdat ze niet zo duur zijn als anderen.

21 november 2016

Mooie stickers

De muurstickers van Muurstickerstore zijn van goede kwaliteit.
Ze kunnen ook op een deur geplakt worden, wanneer je geen gladde muren in huis hebt.

22 augustus 2015

Muursticker

Bestellen was duidelijk, levering was na 1 dag en het product was helemaal naar wens.

7 maart 2015

Snel geleverd en de sticker was van goede kwaliteit

Ik had een grote boom muursticker met verschillende dieren erbij besteld voor de kamer van mijn dochter. Dacht nog dat het opplakken van de sticker wellicht wat werk zou kosten, maar dit ging eigenlijk vlotter dan gedacht. Goede prijs - kwaliteit verhouding.

5 maart 2015