Geschikt voor gitaarspelen; houding 'klassiek'. 'k Heb dit zo aangeleerd en zelfs bij country/ western gitaar gebruiken. (stalen snaren). Instrument prima 'sturen'; hoewel ook wel op een elektrische g... Toon meer
Prima op tijd en netjes verpakt geleverd. Echter niet compleet zoals op de site werd voorgesteld. Staat duidelijk op de site vermeld dat er aluminium koffer bij bestelde microfoon geleverd zou worden,... Toon meer
Ik was op zoek naar een specifieke kabel die ik alleen hier kon vinden voor een redelijke prijs en verzendkosten. Omdat er een Duits bedrijf achter bleek te zitten (wat op de website niet duidelijk wa... Toon meer
Zeer tevreden. Uitstekende service. Organisatie komt tot op de puntjes zijn beloftes na. Kan product zelf nog niet beoordelen op kwaliteit (verjaardagscadeau), maar ben tot zover super tevreden met... Toon meer
Straatweg 60, 3604 BC, Maarssen
- 06 - 163 73 395
- yvonboot@ziggo.nl
- www.muziekshop24.nl
Top geregeld en lekker snel.
Voor de eerste keer wat bij jullie besteld en tevens kennismaking mut de website. Zeker niet de laatste keer dat ik bij jullie wat heb besteld. Tot de volgende keer.
Geen goede internetshop
Bij mijn eerste bestelling bij dit bedrijf heb ik niet de juist artikel ontvangen.
Het betreft hier de KM-66 Elvis-Condensatormicrofoon inclusief een inclusief statief adapter (5/8), beklede alu-koffer - zoals dat is weergegeven op de website van Muziekshop24.nl.Deze laatste zat er niet bij slechts verpakt in een kartonnen witte doos.
Bij ontvangst van de factuur staat vermeld dat dit exemplaar een dynamische microfoon is. Gebeld naar de Info klantenservice en ik zal teruggebeld worden. Ik wacht af.
Alles top
Snelle levering. Product goed verpakt en precies zoals beschreven. Daar zou ik zeker nog een keer bestellen!
OKay
Jammer dat geen mail wanneer ontvangst.
Na ontvangst na 1,5 week alleen mail met excuses dat het er zo laat was, niet dat het later zou komen..
Waar naar zijn geld.
Het geleverde voldoet aan de aanbieding.
Soepele bestelling, maar mindere bezorging.
De bestelling ging gemakkelijk, alleen werd ik niet gebeld om een afspraak te maken voor het bezorgen. Ik heb mijn piano zelf bij een DHL depot op moeten halen

slechte kennismaking
produkt ontvangen in een reeds geopende doos.naamloos product van slechte kwaliteit, koffer van product beschadigd en vies. artikel terug gestuurd en wacht af of ik mijn geld terug ontvang.....maar netjes telefonisch en schriftelijk contact gehad met de firma.
prima
Bedankt voor de goede snelle bestelling. Keurig op tijd en goed verpakt
Mooie afhandeling!
Bedankt muziekshop24 voor de snelle rechtzetting! Gerustgesteld dat mijn betaling terecht is en de bestelling kan doorgaan.
Een tevreden klant :-)

Vlot en degelijk
Snelle levering-aan-huis van de muziekstandaard. De verpakking was wel erg verfomfaaid en de standaard heeft een wat vreemde deuk. Maar al bij al erg tevreden.
Dramatisch
Heb 3 Oktober 2014 voor mijn zoon 3 dingen besteld.
Nu is het 17 oktober en ik heb nog niets ontvangen!
Heb al 3x gemaild en 2 keer gebeld.
Heb op 10 oktober een mail ontvangen dat bij de Payment Service Provider mijn betaling is zoek geraakt. Daar kan ik toch niets aan doen?
Vecht dat lekker met elkaar uit en stuur ons de betaalde en bestelde produkten.

Uitstekend
Prima, besteld, daarna paar dagen later in huis. Apparaat is goed
Goeie service, snelle levering, prijs kwaliteit is prima
Zeer goeie service, snelle afhandeling van mijn bestelling en zal er zeker in de toekomst nog eens een bestelling plaatsen.
Vraag het aan de heer [Naam].
Slecht, want de bestelling moest door jullie ongedaan worden ongemaakt.

Antwoord van Muziekshop24.nl
aflevering correct en binnen de beloofde tijd
Instrument keurig verpakt geleverd. Via een web link kon ik de aflever status zien. ben erg tevreden .
Snel,goed verpakt, top!
Geweldige service, besteld,volgende dag afgeleverd, goed verpakt en veilig, helemaal top en dat van zover weg, post in nederland zelf doet er soms nog langer over.
Mocht het apparaat aan vervanging toe zijn halen we zeker daar wee een nieuwe.
beknopt communicerende maar zakelijk correct.
Ik geef een 8 voor de zakelijke en tijdige afhandeling.
Commercieel / prijsvriendelijk / vlotte service
Heb voor de eerste keer bij muziek nl. een bestelling geplaatst!
Zeer vlotte service... Twee dagen later al aan deur! Vriendelijke courier! Aangezien de doos redelijk groot & onhandig zwaar was... Courier tot op een goede plaats in huis gebracht! Betaling zonder problemen.. Ik ben meer dan een tevreden klant!!
bestelling zijn goed verzorgd
Mijn bestelling zijn goed gekomen en gaat snel dan ik verwacht.
slechte aftersales
Mengpaneel gekocht van Pronomic, keurig optijd geleverd. maar helaas van 1 kanaal valt af en toe een kant weg en een dikke brom uit de effctenprocessor. Ik heb gemaild en gebeld. zou teruggebeld worden maar helaas na een week nog steeds niets. Terwijl ik juist dacht dat de service zo goed zou moeten zijn?