Ik kan hier meestal iets leuks vinden. Grote winkels in Roteerdam en Arnhem. Carlo Colluci truien rond 30 euro.
Kom vanuit Maarn om te shoppen gaat de winkel tussen de middag 30 min dicht omdat het enige zeer jonge personeel pauze moet houden. Het vorige personeel was vertrokken omdat ze ontevreden was. Meewerk... Toon meer
Ik had de mystery box y2k besteld, toen ik hem binnenkreeg verrassende artikelen gekregen. Alles paste mij goed en kwam in goede staat aan! Sommige artikelen vond ik erg leuk en sommige wat minder maa... Toon meer
De eerste box die ik ontving viel echt enorm tegen, zaten totaal geen shirts in die zij promoten via social media. Na contact gehad te hebben kon ik mijn box kosteloos inwisselen voor een nieuwe box... Toon meer
The new retro gems with revalued modern second-hand clothes 🌎“Wearing the future” 📦Casual & Vintage mysteryboxes 👕New wave vintage clothes 👇Shop now👇 mysteryfits.com
Nederland
- www.mysteryfits.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik ben zeer tevreden met de outfits
Ik ben zeer tevreden met de outfits. Normaalgesproken koop ik nooit vintage maar aangezien de prijs leek het me leuk om een keer te proberen: Ik ben positief verast!
Slechte service!
Het leek me allemaal een leuk idee; en ik support graag tweedehands kleding.
Een Vintage Printed T-Shirt box besteld, maar kreeg alleen maar normale shirtjes zonder 1 enkele print of 1 vintage stijl.
Gemaild (overigens de enig mogelijke manier van contact), waarop zij zeiden dat ik de box terug moest sturen op eigen kosten.
Dit weiger ik, omdat ik niet meer wil betalen voor verkeerde producten.
Nooit terugbetaling gekregen, en nu dus 5 shirtjes waar ik niks aan heb. €30 verspild hieraan.

Antwoord van Rejoes / Mysteryfits
Betrouwbaar bedrijf met goede…
Betrouwbaar bedrijf met goede klantenservice. Producten zijn ook van goede kwaliteit. Zeker aan te raden om hier te bestellen.
Dit product voldoet volledig aan mijn…
Dit product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. De prijs kwaliteit verhouding is perfect. Je hebt er een vaste klant bij!
Tevreden klant
Mysteryboxen zijn altijd een gok om te kopen. Hier een box gekocht en was zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. Zeker aan te raden.
Top!
Kleding ziet er goed uit net zoals op de website! Ben er super blij mee!
Voldoet aan verwachting
De kleding die ik besteld heb zijn precies zoals ik verwachtte. De stof is perfect en de maten passen precies.
Heb meerdere malen wat gekocht bij dit…
Heb meerdere malen wat gekocht bij dit bedrijf en ben altijd goed geholpen, snelle leveringstijd en de kleding stelt nooit teleur.
De kwaliteit was top
De kwaliteit was top, ben super goed en vriendelijk geholpen. Had niet verwacht dat het me zo leuk zou staan ook. Ook vind ik het een leuk idee dat heeft me zeker overgehaald. TOP
Idee van mystery is super gaaf
Idee van mystery is super gaaf, kwaliteit van de kleding was ook in orde!