Igen en super god oplevelse. God byttehandel, alt nemt og smertefrit. Mette Vork kan I altid være trygge ved. 5 stjerner igen
Lees wat reviewers zeggen
Fandt mit drømmeur (et Speedy Apollo 11 40th Anniversary), og var med det samme solgt. Bjarne reserverede med det samme uret til mig, og på trods af et par udsættelser af betaling fra min side blev tå... Toon meer
Som førstegangskøber har jeg hele vejen igennem mit første køb af ur hos Mywatch været fuldt ud utroligt tilfreds med hele forløbet. Jeg har kun positive ting at sige om Mywatch og vil til enhver... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
MyWatch køber og sælger nyere og bedre brugte ure, og tager gerne dit ur i bytte, når du finder dit næste ur på MyWatch.dk. Du har naturligvis altid garanti jævnfør dansk købelov. Vi opkøber ure, ligesom vi gerne er behjælpelige med vurdering af enkelte ure eller hele samlinger. Har du et ur du ønsker vurderet eller solgt, hører vi gerne fra dig. Skal du finde et nyt ur, er vi klar til at hjælpe dig, uanset om det er et nyt eller lettere brugt ur. Kontakt os endelig for yderligere information, vurdering, eller andet relateret til ure.
Contactgegevens
8700, Horsens, Denemarken
- 40 722 755
- MyWatch@MyWatch.dk
- www.mywatch.dk
Endnu en 5 stjernet byttehandel!
Igen en super god oplevelse. God byttehandel, alt nemt og smertefrit.
Mette Vork kan I altid være trygge ved.
5 stjerner igen
Super seriøs service.
Købte et ur der vist sig at have en mindre defekt, samt behov for justering. Kontaktede Mette fra MY Watch, og jeg må sige at problemet blev taget meget seriøst fra start til slut. Ikke noget snakke uden om. Fejl udbedret på Garanti, hurtigt og professionelt. Tilmed tilbudt at lade handlen gå tilbage flere gange undervejs.
Har helt sikkert ikke købt mit sidste ur her.
Varmeste anbefalinger fra ejeren st et flot og velfungerende ur.
Varmeste anbefaling
Altid en fornøjelse!
Jeg har nu handlet med Mywatch.dk flere gange end jeg lige umiddelbart kan tælle. Alle gange har været en super oplevelse med gode mennesker.
Service er upåklagelig, korrespondancen går snorlige og med hurtige svar.
5 stjerner herfra til hver en tid.
Er meget tilfreds
Jeg har handlet med Mywatch for første gang. Er meget tilfreds. Det var meget hurtig levering, og mit ur lever helt op til min forventning. Hvis jeg på et andet tidspunkt skal købe et brugt ur, vil jeg tjekke hos Mywatch 😊😊
Super go service og rigtig kompetente…
Super go service og rigtig kompetente mennesker
Første, men bestemt ikke sidste ur/handel hos MyWatch!
Det har fra den første kontakt, over selve handlen, som foregik ansigt til ansigt hos en samarbejdspartner, og efterfølgende med div. vejledninger, guidning og hjælp, være en UDSØGT fornøjelse at handle med MyWatch!
Der er hjælpsomhed, imødekommenhed, tålmodighed og en viden om produkterne, som, for mig, har gjort det til en utrolig tryg og behagelig proces, at købe mit drømme-ur.
Jeg kan VARMT anbefale MyWatch - og skulle jeg på et tidspunkt ønske flere fristelser, så bliver deres hjemmeside det første sted, jeg vil kigge!
Tusind tak for al din hjælp, Mette. :o)
Endnu en ur handel hos mywatch hvor…
Endnu en ur handel hos mywatch hvor kvalitet og venlig kundeservice er i den absolutte højeste ende af skalaen .
Imponerende god service
Jeg har handlet med MyWatch 2 gange. Første gang i 2017 da jeg købte et Rolex ur, og 2. gang da jeg i sidste uge solgte uret tilbage.
Jeg er meget imponeret over Mettes serviceniveau! Alle mails blev besvaret omgående, og jeg blev orienteret både da uret var fremme og senere på dagen da pengene var overført til mig. Skal du sælge et ur, får Mette mine bedste anbefalinger.
Tilsvarende var købsprocessen tilbage i 2017 uden noget at sætte fingeren på overhovedet, meget venlig og tryg købsoplevelse. Jeg har været rigtig glad for mit ur og Mette/MyWatch får mine allerbedste anbefalinger.
En forsinket men fortjent anmeldelse af…
En forsinket men fortjent anmeldelse af Mywatch.dk
Lavede i sommers en aftale med Mette fra mywatch.dk om et delvist bytte salg/køb på et lækkert breitling ur.
Tog på sommerferie i Jylland, mødtes med sød og rar Mette i Horsens, hos en sød og rar urmager som tjekkede urene igennem.
Afsluttede handlen og har nydt mit 'nye' ur lige siden.
Så tak for fin handel.
Super professionel samt hurtig og venlig svar på mine spørgsmål.
Kan varmt anbefale MyWatch.dk
Kundevenlighed i topklasse
IGEN en helt igennem pragfuld oplevelse mht mywatch. Dk
Super hurtig og ekstrem venlig kundeservice.
Mine allervameste anbefalinger.
God, venlig og troværdig
Jeg har handlet ure hos Mywatch adskillige gange, senest for nogle måneder siden, hvor de havde et vintage Omega til salg, magen til ét, jeg for mange år siden mistede ved en ulykke.
Som altid, var Bjarne og Mette meget hjælpsomme og jeg købte uret på særdeles rimelige vilkår. Uret var helt som beskrevet og jeg er meget tilfreds.
Jeg har kendt Bjarne og MyWatch igennem adskillige år og har aldrig oplevet andet end god, venlig og troværdig service - jeg vil ikke tøve med at give dem min bedste anbefaling !
Det glade vanvid.
Det glade vanvid.
Jeg må, desværre, berette om en fuldstændig utilgivelig, dårlig service og opførsel, som jeg vil berette om kronologisk.
Til at starte med, så grænser deres svar på henvendelser til det ligegyldige. Håndteringen er altså uprofessionel. Navnligt for et firma der solgte mig et af de dyreste ure de har. Herfra gik det fra ringe til rigtig kritisabelt.
Levereringen blev udført til laveste karakter. Jeg indgår handlen Onsdag, betaler lige over midnat, men det er først Mandag jeg modtager mit ur. De havde ikke engang tid til at runde et posthus, men smed bare uret i en pakkeboks sent om aftenen Torsdag. Hvor er servicen? Hvor er viljen til at give en god oplevelse til kunden??
Da jeg så modtager uret fungerer det ikke. Jeg bliver så mødt med beskeden om det ikke skulle til service alligevel? Undskyld mig meget, men man køber ikke et Omega ur for, at det ikke fungerer ved indlevering. Der var absolut ingen selvransagelse hos de uprofessionelle folk hos mywatch.dk
Da jeg så modtager kvitteringen, begår de en decideret løgn. Som en notits på min kvittering skriver de, at garantien påhviler dem der skal udføre service på uret. De er endda frække nok til at tilføje 'efter gensidig aftale'. Der var aldrig en aftale om dette. Det var ikke engang nævnt.
Jeg gør så gentagne indsigelser, men bliver kun holdt for nar! Først da jeg får min advokat med inde over, bliver der reageret! Sikke en joke! De vil altså skide dig et stykke. Kun dem der er velstillede, og derfor har råd til advokat har en chance i dette bondefangerfirma. Heldigvis er jeg dette, men jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange de kan have snydt med en kvittering som ikke har råd til advokatbistand. SKAMMELIGT!!
Nu er vi så blevet enige om en ny kvittering - fint nok. Desværre handler de ikke engang hurtigt og fyldestgørende der. Dette ringer jeg om den efterfølgende dag, hvor jeg nærmest skal true mig til at få nummeret på direktøren i firmaet - på det tidspunkt havde Mette Vork pålagt mig, at snakke med ham istedet. Hun er nok ikke så sikker i jura tænker jeg.
Da jeg får hans nummer bliver jeg oplyst om, at jeg nok ikke kommer til at kunne træffe ham der. Som jeg ser det ville hun altså ringe op og berette om, at de ikke skulle tage telefonen. Det gjorde de heller ikke før jeg kimede dem ned. Da jeg kom igennem var Bjarne Vork selvfølgelig ikke til stede - sjovt nok!
Endelig får jeg kvitteringen Mandag. Meget forsinket og efter megen møje og besvær. Her får de dog lige bemærket, at jeg i tilfælde af jeg gør brug af min garanti, selv skal indeholde leveringsomkostningerne, samt at deres tilbud om at kigge mit defekte ur igennem bortfalder om 14 dage.
INGEN BURDE HANDLE HER. De har kun udgangspunkt i dem selv, de er dybt uprofessionelle og vil så uendeligt gerne snyde dig.
Samtidig er jeg da ved at kaste op, når jeg læser nogle af deres anmeldelser. Hvor dumme tror i folk er? Jeg er i hvertfald ikke blevet overbevist om andet end at i prøver at fordreje sandheden. Specielt efter jeg har handlet hos jer.
At i siger i en af the 'good guys' er det rene Anders And. Føj!

Virker useriøs og uprofessionel
Vi havde aftalt et møde om et bytte.
På forhånd var der aftalt en ca. byttepris.
Mødet skulle efter mywatch ønske finde sted på en MacDonalds! Hmm ok der er næsten kun gode tilkendegivelser på trustpilot så de må jo vide bedst.
Inden mødet var der fremsendt billeder og oplysninger om stand.
På mødet bliver denne byttepris af mywatch sat 15% højere, samtidig med at mywatch fumlende piller lænken af for at tjekke serienr. Formår undervejs at smide splitten væk ( bliver dog fundet på gulvet). Jeg oplever i det hele taget en noget usikker behandling af mit Rolex-ur.
Alt i alt kan jeg ikke genkende alle de positive tilkendegivelser og det der skulle have været en byttehandel ender ud i spildt tid og brændstof.

Eminent service
Virkelig god og hurtigt service ifm. køb af ur og efterfølgende reparation. Kan KUN anbefales og nok ikke sidste gang, jeg køber ur her :-)
En fejlfri og tryg handel
Jeg har længe gået rundt og drømt om at eje et ur jeg kan have til jeg bliver gammel. Et rigtigt ur.
En Omega Seamaster 300M Professional Chronograph Titanium. Et rigtigt flot og lækkert ur!
Jeg har i mine overvejelser at afdrage i en periode, men da der stod at ændre ure kunne indgå, sendte jeg mine to Tag's i deres retning og fik en ganske fin vurdering. De indgik i prisen og jeg fik mit ur få dage, og kommunikationen under vejs var helt i top. Jeg havde mange små spørgsmål, og alt blev svaret på.
Jeg ville ikke tøve hverken at anbefale eller handle der igen. Tusind tak for en dejlig oplevelse.
Helt perfekt handel
Efter et par hurtigt besvarede mails blev et ur købt, som var sendt omgående og modtaget to dage efter. Uret var nærmest i bedre stand end beskrevet, og det fungerer perfekt.
Jeg anbefaler på det varmeste MyWatch.
Tryg og kompetent handel
Har solgt et ur til firmaet. Samme dag som de modtog uret blev pengene overført og jeg havde dem på min konto to bankdage efter.
Meget reel
Fik desværre ikke handlet med mywatch.dk. Uret var desværre solgt. Vil rose mywatch.dk for deres hurtige og venlige mails. Handler gerne med dem en anden gang. :-)

God og stabil forretning
Jeg har handlet med Bjarne/Mywatch en del gange og har altid fået en fin service og effektiv stabil handel.
Bjarne er både proffesionel og yderst hjælpsom iforbindelse med en handel og mine handler med Bjarne/Mywatch, har altid levet op til forventningerne..
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.