DOE HIER GEEN AANKOPEN! Op 1 december een jas gekocht ter waarde van €300,- (in de sale aangeschaft voor €240,-). Op 8 december de jas geretourneerd en op 11 december een bevestiging ontvangen dat d... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Herenmode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Napapiri - Homepage

1,5

Zeer slecht

DOE HIER GEEN AANKOPEN

DOE HIER GEEN AANKOPEN!
Op 1 december een jas gekocht ter waarde van €300,- (in de sale aangeschaft voor €240,-). Op 8 december de jas geretourneerd en op 11 december een bevestiging ontvangen dat de retour in goede orde is ontvangen. Tot op de dag van vandaag (4 januari) mijn geld niet ontvangen. Meerdere keren gebeld met de klantenservice en ze houden je aan het lijntje en komen elke keer met een smoes dat ik mijn geld zo snel mogelijk ontvang. We zijn bijna een maand verder. Voor zo’n bedrag… echt absurd!!!!! Doe hier aub GEEN aankopen.

8 december 2025

Eens maar nooit weer

Eens maar nooit weer. Een jas voor mijn zoon besteld van 160,-. Bij binnenkomst te klein. Geen formulier of orderbevestiging in de doos. Retour instructiess via de website kloppen niet, wat ik ook probeer via mijn account ik kan nergens klikken op retour aanmelden. Inmiddels 2 keer gebeld en telkens wordt gezegd we sturen u een Retour label toe, wat niet komt. Gemaild, geen reactie. Super slecht bedrijf!

15 september 2025

Slechte klantenservice

Twee artikelen retour gestuurd in 1 doos. Maar van 1 artikel geld terug ontvangen, de teruggestuurde jas zat volgens Napapijri niet meer in de doos. Geld kan ik dus naar fluiten. Vervolgens slechte klantenservice en telefonisch niet bereikbaar. Kijk dus uit met bestellen.

14 december 2024

Premium prijzen, goedkope kwaliteit en service.

Ronduit schandalige klantenservice. Bij een defect aan de jas binnen het jaar wordt dit afgewimpeld als accidental damage met volgende uitleg: "We wijzen de aanvraag voor garantie af, omdat ze hebben beoordeeld dat de schade aan de jas onder 'accidental damage' valt en dit valt niet onder de garantie voorwaarden. Het spijt me."

Dit alles zonder de jas te zien (enkel aan de hand van één foto) en zonder enige bewijslast van hun kant. Dit terwijl ze wel degelijk wettelijk verplicht zijn dit bewijs aan te leveren bij een weigering van garantie.

Hun eigen voorwaarden luiden dan ook nog eens als volgt: "Indien het product bij ontvangst schade vertoont of indien er binnen de 2 jaar (of een langere periode indien de plaatselijke wetgeving dit zo bepaalt) na ontvangst fabricage- of materiaalfouten duidelijk worden, dan gaat het om een 'gebrekkig' product. Merk op dat producten die beschadigd zijn door slijtage niet worden beschouwd als gebrekkige producten."

Het naleven van deze voorwaarden doen ze dus absoluut niet.

Premium prijzen maar zeker geen premium kwaliteit of service.

3 december 2024

Beste,

Beste,
Voor mij zijn het zware online criminelen! Wil iedereen waarschuwen. Koop op hun officiele website niets aan! Want de klantendienst zet je met een glimlach en mooie praatjes letterlijk in de zak.
Heb onlangs een napapijri jas online aangekocht en vrij snel kwam er een naad van los. Foto's en aankoopbewijs naar de klantendienst doorgemaild. Kreeg snel antwoord dat ze het volledige bedrag zouden terugstorten op mijn rekening. Ik wacht nu al 2 maanden... nog steeds geen 1 euro terug gestort op mijn rekening. Iedere week neem ik met hen contact op. Zowel per mail als telefonisch. Ze maken je maar alle blaasjes wijs waarom de betaling nog niet is gebeurd.
En geloof me. Ze doen echt niets om een terugstorting in orde te brengen...
Die mensen horen letterlijk aan een schandpaal en zouden gestenigd moeten worden in het openbaar zoals in Saudi Arabie. Zo kunnen ze ondertussen geen andere mensen beliegen, bedriegen en bestelen. Shame on you sukkels!

20 november 2023

9 december 2023 een bestelling…

9 december 2023 een bestelling geplaatst. Nooit ontvangen en is via UPS weer retour gestuurd naar Napapijri zonder dat ik het ooit gezien heb. Hoe dit kan is mij een raadsel. Ik heb zelfs het bewijs dat het is afgegeven en retour is genomen. Diverse keren gemaild en ook daarvan bewijs dat men aangeeft dat het klopt en dat ze de afdeling hebben aangegeven om uit te betalen. Het is nu 11 januari 2024 en weer niets. Heb al 3 maal contact gehad met de klantenservice maar tot op heden niets ontvangen. Ik ga maar eens kijken wat ik kan met mijn rechtsbijstandsverzekering want het is echt asociaal.

11 januari 2024

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice. In Italië een jas/vest gekocht die in Nederland beschadigd bleek te zijn. Foto’s opgestuurd waar de gaten duidelijk te zien waren waarna ik dagen niks hoor. Ik had geen bon meer dus een bankafschrift gestuurd. Dat was niet voldoende dus wilde ze mij niet helpen. Uiteindelijk alsnog de bon weten te achterhalen waarna ik een bericht kreeg dat ik foto’s moest maken met een wit blad in de gaten. Geen uitleg niks terwijl op de eerste foto’s de gaten duidelijk te zien waren. Dagen later krijg ik een reactie dat de foto’s zijn doorgestuurd. Geen plan van aanpak, 0 feedback of medewerking. Maar als ik niet binnen 24 uur reageer krijg ik wel gelijk een mail dat ik niet wordt verder geholpen als ik niet alsnog binnen 24 uur reageer. Inmiddels zijn we 3 weken verder en is het nog steeds niet opgelost.

23 oktober 2023

İn de winkel t shirt gekocht na 1x…

İn de winkel t shirt gekocht na 1x dragen zaten er gaatjes in. Mee terug gegaan naar de winkel. Bonnetje had ik en binnen een week. Was fabrieksfout maar omdat de label afgeknipt is wilden ze het niet ruilen ondanks dat het onder de garantie viel! Zeer slecht service voor een bekend merk! 1ster is al veel!! NOOİT MEER BİJ NAPAPİJRİ İETS KOPEN

27 augustus 2023

OPLICHTERS!!!

Wat ging er mis? Nou ik heb een bestelling geplaatst van 9 artikelen. Hiervan heb ik er 6 terug gestuurd via UPS en ook retour gemeld op de website van Napapijri zelf.

Nooit een bevestigingsmail van gekregen. Het pakket is wel afgegeven bij UPS en daarvan heb ik ook bewijs. Ook is er bewijs van afgifte van het pakket aan Napapijri, maar hen zeggen dat er niks is binnen gekomen. Hen komen met allerlei smoesjes. Meerdere malen contact gehad, maar ze blijven liegen. Hele rare medewerkers bij de klantenservice. Ik overweeg om aangiften te doen.

Mochten de mensen van Napapijri (de oplichters) dit lezen, doe even normaal en los je enorme rotzooi op!!!

12 september 2023

Wees gewaarschuwd en doe hier geen aankopen

Ik heb 2 jassen besteld in dezelfde maat, helaas passen de jassen niet en heb ik deze retour gestuurd via UPS. Na 3 weken krijg ik een mail van het fraude team dat mijn terugbetaling van €326,24 is geweigerd. Het onderzoek is afgesloten en de producten zijn niet retour gekomen. Na wat telefoontjes met het klantenservice team geven ze aan dat er in mijn pakket een andere maat jas zit en ik hierdoor mijn geld niet terug krijg. Helaas kom je met de klantenservice + leidinggevende niet verder. Ze blijven aangeven dat er een andere maat retour is gestuurd en ik mijn bank maar moet bellen om mijn geld terug te krijgen! Diep teleurgesteld in dit bedrijf.

9 februari 2023

Ik zou het liefst 0 sterren geven, bizar bagger bedrijf

Ik zou het liefst 0 sterren geven. Nog nooit zoiets bizars in mijn leven meegemaakt qua een product ergens kopen. Ik had kleding bij hun besteld, maar het paste niet; dus retour gestuurd middels UPS. Netjes met bewijs van afgifte en track en trace code. Duurde even voordat het pakket retour aangekomen was, want het zit blijkbaar ergens helemaal in Tsjechie. Op begeven moment kreeg ik een mail dat zij mijn kleding retour hebben ontvangen en er een terugbetaling verwerkt is van 368,01 euro. Toen heb ik contact met hun opgenomen, want dit bedrag had 625,23 euro moeten zijn. Scheelt nogal wat. Toen brak eigenlijk de hel los. Zij gaven aan dat zij niet alle kleding hebben ontvangen, maar als ik geloof dat ik die wel verstuurd heb, ik maar een ''return customer declaration'' formulier invullen. Dit vond ik al frustrerend, maar heb ik met wat lichte weerstand wel gedaan, want ik wil graag mijn geld terug. Na invullen van het formulier, krijg ik na allemaal Engelse mailtjes, eindelijk een Nederlandse. Maar wel van een andere afdeling, namelijk het VF Fraude & Onderzoeksteam. Deze geven aan dat ik geen geld terug krijg en betichten mij van fraude. Dit is gewoon de omgekeerde wereld! Je krijgt niet alleen je geld niet terug, je wordt ook nog eens geschoffeerd. Ik ben inmiddels echt kwaad en dat heb ik nog nooit gehad na aankoop van producten bij een organisatie. Maar bij deze organisatie zit iets goed mis. Koop hier alsjeblieft niks, hun verdienmodel is gebaseerd op het naaien van hun klanten.

2 maart 2023

Hoodie besteld

Hoodie besteld, UPS was te lui om aan te bellen (had €9 betaald voor express levering) en dat netjes teruggekregen van Napapijri. Top service

2 januari 2023

U bent gewaarschuwd!!

U bent gewaarschuwd!!! Met Black Friday 4 jassen besteld waarvan ik er 3 moest retourneren. Na een maand , en heel veel telefoontjes en mailtjes van mijn kant , kreeg ik eindelijk een reactie dat er 1 jas (!!!!) was terug gekomen. Diverse keren gebeld (met Olivier van de klantenservice) . Olivier bevestigde ook dat er inderdaad 3 jassen waren retour gekomen maar dat er slechts 1 was ingeboekt. Ik heb bewijs gestuurd van de jassen in de doos. Het retourformulier , de afleverbevestiging van UPS etc. zojuist ontving ik een mail van Napapijri dat ik mijn klacht naar via fraude bij mijn eigen bank moest afwikkelen en dat zij er verder niets meer aan doen. Duidelijk is dat er in het magazijn van Nanpapijri iets volledig mis is. Ik heb een schadepost van €270 en ben gruwelijk teleurgesteld dat zo een grote organisatie er zo een wanbeleid op na houdt

4 januari 2023

Herfst/ winter bodywarmer kan niet tegen regen

In eerste instantie superblij met mijn bodywarmer. Na nog geen half jaar niet regelmatig de bodywarmer te dragen, zaten er opeens vlekken op. Blijkbaar een keer nat geworden door de regen of iets dergelijk waardoor er allemaal opdroog vlekken in zijn gekomen. Ik neem aan dat een bodywarmer hier tegen moet kunnen maar na klantenservice te hebben gecontacteerd kreeg ik als antwoord dat het door de regen kwam en dat ik het daar mee moest doen. De kwaliteit is waardeloos en de afhandeling ook. Jammer en zal er geen producten meer aanschaffen.

9 juni 2022

Klantenservice waardeloos!…

Ik heb een portemonnee besteld ( als cadeau voor iemand anders), die in de verkeerde kleur geleverd is. Ik kan hem niet omruilen omdat er in mijn account geen bestellingen bekend zijn. Een mail versturen lukt niet, omdat ik moet aantonen dat ik geen robot ben ( war nergens kan), dus kan ik de mail niet versturen. En inderdaad, de klantenservice zou bijna de hele dag bereikbaar moeten zijn, maar je krijgt steeds een bandje waarna de verbinding wordt verbroken. Ook in de winkel in Lelystad wordt niet opgenomen. Wat een slecht bedrijf!!! ik bestel er nooit meer iets.

7 december 2021

duurt lang

wacht al meer dan een week op een bestelling die allang bezorgd zou moeten worden

3 december 2021

Zolderkamerbedrijf Napipijri

Zaterdag 27/11 een jas besteld. 10 euro extra betaald voor express levering (levering binnen 24-72 uur), maar vandaag nog steeds niks ontvangen. Heb tientallen keren proberen te bellen, maar wordt keer op keer opgehangen. Waardeloze klantenservice. Vervolgens een formulier ingevuld op de site, maar tot op heden nog geen reactie. Volgens UPS track en trace code bevindt het pakket zich al twee dagen in Tschechië, maar updates blijven uit. Kreeg een mail dat de jas vandaag geleverd zou worden, maar ook het termijn is al verstreken.Bestel nooit meer op deze site, echt amateurisme ten top.

3 december 2021

Is dit jouw bedrijf?