Ik heb een zeer gevoelige huid. Huidverzorging van andere merken resulteerden vaak in eczeem achtige plekken in het gezicht. Daar heb ik totaal geen last meer van met de face cleansing balm en shea... Toon meer
Fijne, eerlijke, pure en onbewerkte producten. Voor het eerst besteld, pakketje was wat hard behandeld door de post waardoor items beschadigd waren, aangegeven bij de klantenservice en voordat ik het... Toon meer
Een update in een update...verzendkosten zijn keurig terugbetaald. Mijn dank aan het bedrijf. Bij deze....... Heb een tijd geleden over de blauwe jerry can castor olie een review achtergel... Toon meer
Al jaren vaste klant bij NH, naar volle tevredenheid. Vanochtend wilde ik een bestelling plaatsen met mooie kortingen, maar eenmaal in mijn winkelwagentje wordt gewoon het volledige bedrag gerekend vo... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Do it yourself natuurlijke verzorging met de beste kwaliteit oliën, boters, klei en grondstoffen. Alleen 100% natuurlijke RAW ingrediënten om je huid & haar weer te laten stralen. Wij geloven dat gezond leven simpel & makkelijk hoort te zijn. Jij bepaa...
Nederland
- www.naturalheroes.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Positieve ervaring
Snel verzonden, goede producten. Eén dingetje was niet in orde en dit was snel opgelost met klantenservice.
Goede site!
Ik was al lang op zoek naar een bepaalde vitamine die op deze site goedkoper en in grotere hoeveelheid beschikbaar was dan ik voorheen had. Eenmaal op hun site gekeken hadden ze veel leuke natuurlijke producten! Levering was correct en snel! Niets op aan te merken.
LEKKENDE OLIE, SLECHT INGEPAKT
Ik had hier 4 flessen olie besteld. De postbezorger kwam met een lekkende doos over onze dure tuintegels gelopen en heeft de bestelling geretourneerd. Naast dat onze tuintegels vol zitten met olievlekken die we er niet meer uitkrijgen, heb ik 4 dagen later een doos ontvangen met 1 fles olie die beide vol zaten met olie. De fles zat er ook los in en was niet beschermd, dus ik begrijp wel waarom de vorige flessen kapot waren gegaan. De rest van de bestelling heb ik niet ontvangen en ook het geld is niet teruggestort op mijn rekening. Ik heb ook geen bericht ontvangen over dit hele gebeuren. Heel slecht dit.
Beste site voor natuurlijke producten
Als je graag wilt overgaan op natuurlijke producten, zonder chemische toevoegingen, is dit de beste website!! Naast alle fantastische losse producten, hebben zij ook mega veel recepten om je eigen verzorgingsproducten te maken. Alles helemaal natuurlijk, biologisch en koudgeperst. Echt een aanrader!!
Fantastische service
Fantastische service, vragen worden snel en heel vriendelijk afgehandeld. Had een vraag over de geur van een product, en krijg gewoon een nieuwe verpakking! Ze hebben een heel fijne website met veel tips en recepten, en alle ingrediënten zijn bij hun te bestellen.
Bestelling wordt ook snel geleverd, kortom: een heel fijn bedrijf♥️
Top producten
Top producten: eerlijk en puur, snelle levering. Als je een gezonde huid wil moet je hier je producten bestellen. Ik bestel hier al jaren en dat kan ik niet over veel producten zeggen...
Top service!
Ik ben al een paar jaar fan van de producten van Natural Heroes. Helaas ging de laatste levering niet goed. Ik was niet thuis voor de ontvangst van het pakketje en ergens tussen mijn adres en het Post.nl afhaalpunt is het pakketje verdwenen. Met Post.nl gebeld, na 25 min in de wacht, uiteindelijk iemand gesproken en vervolgens niets wijzer geworden. Dus na een paar dagen wachten, vandaag maar met Natural Heroes gebeld. Ik sprak een hele vriendelijke medewerker. Hij zou het uit laten zoeken en zei dat er contact met me opgenomen zou worden via de telefoon of mail. En binnen 10 minuten, sérieus, een mail ontvangen dat er een nieuwe bestelling voor me was aangemaakt die zsm mijn kant op zou komen. Wat een supersnelle TOP service!!!
meer dan tevreden!
voor de 1ste keer besteld en zeer tevreden. de kokosolie had gelekt, maar dat kwam omdat we in een hittegolf zaten en de deksel was niet goed erop gedraaid. meteen gebeld en ik werd uitstekend te woord gestaan. dezelfde dag werd een nieuwe pot met kokosolie op de post gedaan en de dag erna rond 12:00 kwam die binnen, en handmatig dicht gedraaid dit keer. ik ga hier zeker vaker bestellen. de kokosolie en de castorolie zijn echt super goed. service top!
Over mijn pakket
Over mijn pakket. Ik klacht ingediend dat mijn pakket niet ingeleverd zelfde dag door Post.nl. Terwijl ik ben thuis. En ik hoor niks van Heroes. Jammeer..

Antwoord van Natural Heroes
Oplichterij
Waarom kan dit oplichters drijf gewoon blijven handelen op internet? Wordt het niet eens tijd dat deze zakkenvullers bij hun lurven worden gepakt. Verdomme zo veel moeten betalen en niets op tijd geleverd en dan niets kunnen terug sturen of wat dan ook. Ga er werk van maken. Wil ik mijn tijd wel eens insteken….

Antwoord van Natural Heroes
Bestelling in eerste instantie super…
Bestelling in eerste instantie super snel ontvangen!
Blijken 2 flesjes met olie leeg gelopen tijdens het vervoer. Kan gebeuren, geen probleem. Klantenservice mailt snel terug dat zij het vandaag nog op de post doen. Krijg echter niets, nogmaals gemaild. Wederom zullen ze het echt vandaag op de post doen. Inmiddels zijn we 3 weken verder en heb ik nog steeds geen vervangende flesjes. Jammer.
Helft van mijn producten niet ontvangen
Helft van mijn producten niet ontvangen. wacht al 3 weken op antwoord van de support team. Uiteindelijk goed opgelost producten binnen 2 dagen ontvangen
Ik koop nooit meer dag en nachtcrème
Ik koop nooit meer dag en nachtcrème. De olien van natural heroes zijn heel goed. En ik doe er super lang mee. Bv de biologische avocado olie. Een jaar voor alleen gezicht. Squlaan olie ook bijna een jaar. Mijn huid is heel gevoelig. Rood altijd (gezicht). Deze producten maken het een stuk beter.
Wat een topper(s)
Wat een topper(s)! Mijn moeder had een kadobon gekocht voor mij, die niet bleek te werken. Zij werd super goed te woord gestaan en kreeg totale openheid over waarom het niet lukte. Een maand later kreeg ik de kadobon en heb ik flink wat dingen kunnen kopen. Toch wel bezorgt over verzendmateriaal maar alles was papier en karton (zero plastics!). Nog even contact gehad over de vertraagde bezorging, allemaal super vriendelijk, snel en begripvolle communicatie! Als het kon, gaf ik 6 sterren!
Prima webshop met mooie producten en…
Prima webshop met mooie producten en een fijne klantenservice.
Ik heb hier inmiddels al diverse malen essentiële oliën en producten voor de verzorging van huid en haar besteld, telkens naar volle tevredenheid. De geleverde producten zijn van hoge kwaliteit, en de website is overzichtelijk en aangenaam ingetogen. Er worden - als je wilt - regelmatig leuke tips gegeven via de nieuwsbrief, en de klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam.
Kortom, een aanrader voor wie op zoek is naar goede kwaliteit essentiële oliën. Tip: de oranjebloesem (neroli) van Natural Heroes is voortreffelijk.
Aanrader
Super snelle levering. Heel klantvriendelijk. Deze mensen hebben hart voor de zaak. Goede producten zoals omschreven. Goede prijs/kwalitijd verhouding.
Ik raad het iedereen aan!
Goede producten en snel geleverd :) erg…
Goede producten en snel geleverd :) erg tevreden!
Bestelling was snel binnen
Bestelling was snel binnen, mooie producten! Keep up the good work!
Ik ben een grote fan!
Ik ben fan van Natural Heroes!
Alles puur. Alles duidelijk. Prachtig. 😊