Pga. en misforståelse med anden gulvsliberfirma stod vi pludselig med et køkkenprojekt, der stod til at skulle udskydes i en uges tid - altså skulle der rykkes tider hos de andre håndværkere vi aller... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Styr langt uden om! Det her er uden tvivl den dårligste håndværkeroplevelse, vi har haft. Emil fra NC Gulve sleb og lakerede vores gulve, men arbejdet blev udført i et tempo, der virkede helt ua... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
NC gulve fungerer fantastisk godt - vi blev ringet op 10 min. efter at ha' indsendt forespørgsel på hjemmesiden.. De havde tid 2 dage efter og leverede et flot resultat med slibning og 3 gange mat la... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi fik udført gulvafslibning i Taastrup af NCGulve, og resultatet blev rigtig flot. Gulvene ser næsten ud som nye, og hele forløbet var professionelt fra start til slut. God service, fair pris og høj... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos NC Gulve tilbyder vi professionel gulvafslibning, gulvslibning og gulvbehandling af trægulve i hele København og på Sjælland. Vores priser er inkl. alt – transport, materialer og moms – så du altid ved præcis, hvad du betaler for. Vi har mange års erfaring med gulvafslibning af både lejligheder, huse og erhverv, og vores mål er altid at levere flotte, slidstærke gulve med et professionelt resultat. Uanset om dit gulv trænger til afslibning, lakering, olie eller ludbehandling, sørger vi for grundigt håndværk og en løsning, der passer til dit gulv.
hovedvejen 202 , 4320, osted, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord
3 stjerner fordi de var enormt hurtige og nemme at få fat på (også sen aften), de var flinke og kunne rykke hurtigt ud, samt prisen var god. Flink medarbejder også. Dog bliver det kun til tre stjerner da jeg ikke synes resultatet er helt tilfredsstillende. Jeg har et smukt sildebensparket gulv, som skulle slibes og lakeres og selvom resultatet er meget pænere end de så ud før, så synes jeg der er mange dybe slibemærker i gulvet, som går på tværs af årerne i træet, dette gør også at gulvet er meget ru. Jeg har før fået ordnet gulve i mit gamle hus af et andet firma og det var en helt anden finish de gulve havde da de var færdige. Det resultat jeg har fået nu er ikke direkte dårligt, men absolut heller ikke fantastisk.

Antwoord van NCGulve.dk
Kan helt klart anbefalde NCGulve! Fik slebet en 100m2 terrasse, som stod snorlige og utrolig pæn efter end arbejde. Rådgivningen før og efter forløbet var super trygende, da man vidste hvad der ville ske fra punkt til punkt. Overalt er jeg super tilfreds og vil ikke tøve et sekundet hvis jeg skal have slebet min terrasse igen.

Antwoord van NCGulve.dk
Kontakt om mandagen færdigt arbejde om onsdagen.flot arbejde lækker terrasse, står som ny.

Antwoord van NCGulve.dk
Super dygtigt og passionerede Gulvslibere. Klar anbefaling her fra. Havde ca 50 kvm som skulle slibes og havde store vandbeskaede punkter rundt på gulvet, som de er kommet super godt i mål med at få væk. Det har taget dem under en halv dag hvor de har været over det hele både med slibningen og lakken. Klar anbefaling her fra🤩

Antwoord van NCGulve.dk
Flot resultat og aftaler som overholdes.

Antwoord van NCGulve.dk
Utroligt god service. Jeg fik en yderst venlig og dygtig gulvsliber ud, og det hele blev klaret på et par timer. Resultatet var enormt flot. Klar anbefaling herfra!

Antwoord van NCGulve.dk
Super godt udført, god kommunikation og virkelig god service 😊

Antwoord van NCGulve.dk
Kan helt klart anbefales, god service og professionelt arbejde.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van NCGulve.dk
Helt forfærdelig oplevelse. Hold jer langt væk. En mand brugte under 1 dag på at slibe vores trægulv, og det var et meget groft resultat der stod tilbage. Så vi bad om en efterslibning - det tog måneder med 8-10 opringninger før de kom. De var der i 10 minutter og efterlod et meget groft ufærdigt gulv.

Antwoord van NCGulve.dk
Vi valgte NCGulve, pga høje anmeldelser på Trustpilot.
Jeg kan virkelig ikke forstå den høje rating, for i virkeligheden blev jeg mødt af noget andet. Gulve, der ikke har fået den behandling gulvet skulle have og dermed næsten fremstår som værre end da vi startede. Ru og med slibemærker. Én virksomhedsejer som ikke returnerer på henvendelser og som stadig ikke har sendt en faktura. (Firmaet opkrævede penge med det samme på mobilepay) Firmaet er nu meldt til skattevæsenet. BRUG IKKE DETTE FIRMA!!!!

Antwoord van NCGulve.dk
Jeg kan varmt anbefale NC Gulve. Professionel service, flot håndværk og arbejdet blev udført til tiden. Resultatet er virkelig flot, og jeg er meget tilfreds!

Antwoord van NCGulve.dk
Fantastisk!! Man kan kun blive tilfreds med resultatet når NCGulve kommer forbi. Super søde mennesker, og udfører deres arbejde med perfektion

Antwoord van NCGulve.dk
Bestilte lakering af stuegulv, og vi aftalte det skulle være på faktura (hvidt). Første gang gulvet blev lakeret tror vi ikke det blev slebet godt nok og ej heller lakeret tre gange som oplyst. Det var ru og med sliberiller flere steder. Dårligt arbejde. Efter tre uger og flere rykkere kom den samme person igen (selvom vi havde sagt det ikke skulle være ham) og polerede og gav en gang lak mere. Det hjalp. Men arbejdet er ikke tilfredsstillende - fortsat lidt ru og sliberiller er der jo fortsat. Trods aftale om at dørtrin også skulle lakeres, blev disse blot slebet og ikke lakeret. Vi gider ikke klage mere, men bruger aldrig firmaet igen. Har ikke fået faktura, så arbejdet er nok lavet sort og skattefar ser nok ikke penge i den forbindelse.

Antwoord van NCGulve.dk
Rigtig fint og grundigt arbejde og service i top.
Kæmpe anbefaling herfra!

Antwoord van NCGulve.dk
De har lavet et simdsygtflot arbejde !

Antwoord van NCGulve.dk
Jeg havde bestilt en omgang gulvslibning i min lejlighed og faldt over NCGulve. Jeg må bare sige at det har været alle pengene værd. Udførelsen og servicen var helt igennem ordentligt udført. Stor anbefaling herfra💪💪

Antwoord van NCGulve.dk
Kan varmt anbefale NCGulve.dk virkelig god service og yderst godt håndværk til en skarp pris. 5 stjerner herfra 👍🏽😄

Antwoord van NCGulve.dk
Fremragende service. De var meget imødekommende og resultaterne skuffer heller ikke. Kan 100% anbefale☺️

Antwoord van NCGulve.dk
Bedste gulvfirma i Danmark, personalet er meget venligt og priserne er heller ikke høje.
kærlighed fra Amit!