NCGulve.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pga. en misforståelse med anden gulvsliberfirma stod vi pludselig med et køkkenprojekt, der stod til at skulle udskydes i en uges tid - altså skulle der rykkes tider hos de andre håndværkere vi aller... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Styr langt uden om! Det her er uden tvivl den dårligste håndværkeroplevelse, vi har haft. Emil fra NC Gulve sleb og lakerede vores gulve, men arbejdet blev udført i et tempo, der virkede helt ua... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

NC gulve fungerer fantastisk godt - vi blev ringet op 10 min. efter at ha' indsendt forespørgsel på hjemmesiden.. De havde tid 2 dage efter og leverede et flot resultat med slibning og 3 gange mat la... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik udført gulvafslibning i Taastrup af NCGulve, og resultatet blev rigtig flot. Gulvene ser næsten ud som nye, og hele forløbet var professionelt fra start til slut. God service, fair pris og høj... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vloerbewerkingsbedrijf
  2. Vloerenlegger

Geschreven door het bedrijf

Hos NC Gulve tilbyder vi professionel gulvafslibning, gulvslibning og gulvbehandling af trægulve i hele København og på Sjælland. Vores priser er inkl. alt – transport, materialer og moms – så du altid ved præcis, hvad du betaler for. Vi har mange års erfaring med gulvafslibning af både lejligheder, huse og erhverv, og vores mål er altid at levere flotte, slidstærke gulve med et professionelt resultat. Uanset om dit gulv trænger til afslibning, lakering, olie eller ludbehandling, sørger vi for grundigt håndværk og en løsning, der passer til dit gulv.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

113 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Flinke, men ikke fantastisk resultat

3 stjerner fordi de var enormt hurtige og nemme at få fat på (også sen aften), de var flinke og kunne rykke hurtigt ud, samt prisen var god. Flink medarbejder også. Dog bliver det kun til tre stjerner da jeg ikke synes resultatet er helt tilfredsstillende. Jeg har et smukt sildebensparket gulv, som skulle slibes og lakeres og selvom resultatet er meget pænere end de så ud før, så synes jeg der er mange dybe slibemærker i gulvet, som går på tværs af årerne i træet, dette gør også at gulvet er meget ru. Jeg har før fået ordnet gulve i mit gamle hus af et andet firma og det var en helt anden finish de gulve havde da de var færdige. Det resultat jeg har fået nu er ikke direkte dårligt, men absolut heller ikke fantastisk.

10 maart 2026

Hej

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores service, tilgængelighed og pris – det sætter vi stor pris på.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke er helt tilfreds med det endelige resultat. Vores mål er altid at levere et gulv, som både vi og kunden er glade for.

Nogle gange kan ældre gulve eller tidligere behandlinger gøre, at visse mærker i træet bliver mere synlige efter slibning, men vi vil meget gerne kigge på gulvet igen sammen med dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan aftale et tidspunkt hvor vi kommer forbi og vurderer det. Hvis der er noget vi kan forbedre, vil vi selvfølgelig gerne finde en løsning.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det.

NC Gulve

Kan helt klart anbefalde NCGulve

Kan helt klart anbefalde NCGulve! Fik slebet en 100m2 terrasse, som stod snorlige og utrolig pæn efter end arbejde. Rådgivningen før og efter forløbet var super trygende, da man vidste hvad der ville ske fra punkt til punkt. Overalt er jeg super tilfreds og vil ikke tøve et sekundet hvis jeg skal have slebet min terrasse igen.

12 maart 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Det glæder os utroligt meget at høre, at du er tilfreds med resultatet af din slibning af terrasse i Taastrup. En 100 m² træterrasse er et stort aktiv for boligen, og vi sætter en stor ære i, at den står snorlige og knivskarpt, når vi er færdige med arbejdet.
Hos NC Gulve prioriterer vi netop tryghed og professionel rådgivning højt. Det er vigtigt for os, at vores kunder ved præcis, hvad der sker fra punkt til punkt i processen – uanset om det drejer sig om en terrasseafrensning eller en gulvafslibning i København og omegn.
Vi er utroligt glade for din tillid, og vi står altid klar til at hjælpe dig eller dine naboer i Høje-Taastrup med professionel gulvservice og træpleje en anden gang!
De bedste hilsner,
Teamet hos NC Gulve

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kontakt om mandagen færdigt arbejde om…

Kontakt om mandagen færdigt arbejde om onsdagen.flot arbejde lækker terrasse, står som ny.

11 maart 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Det glæder os utroligt meget, at du er tilfreds med resultatet. Hos NC Gulve prioriterer vi netop hurtig service og høj kvalitet, så vores kunder kan få deres projekter færdiggjort effektivt. At vi kunne rykke ud til din terrasseafrensning om mandagen og levere det færdige resultat allerede onsdag, er præcis den service, vi stræber efter.
En flot og velplejet træterrasse gør en kæmpe forskel for boligen, og vi er glade for, at den nu står som ny igen. Hvis du en anden gang får brug for hjælp til gulvafslibning i København eller pleje af dine træoverflader, står vi altid klar til at hjælpe.
De bedste hilsner,
Teamet hos NC Gulve

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dygtigt og passionerede…

Super dygtigt og passionerede Gulvslibere. Klar anbefaling her fra. Havde ca 50 kvm som skulle slibes og havde store vandbeskaede punkter rundt på gulvet, som de er kommet super godt i mål med at få væk. Det har taget dem under en halv dag hvor de har været over det hele både med slibningen og lakken. Klar anbefaling her fra🤩

10 maart 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet af din gulvafslibning. Vandskader og misfarvninger i trægulve kan være en udfordring, men med professionel gulvafslibning og den rette lakbehandling kan gulvet heldigvis få nyt liv igen.

Det var en fornøjelse at hjælpe med dine ca. 50 m² trægulv, og vi er glade for, at vi kunne fjerne de vandbeskadigede områder og levere et flot resultat på under en halv dag – både med afslibning og lakering.

Hos NC Gulve arbejder vi hver dag med gulvafslibning, gulvrenovering og behandling af trægulve for kunder i København og på hele Sjælland, og vi sætter en ære i at levere et flot og holdbart resultat hver gang.

Tak fordi du valgte NC Gulve til din gulvafslibning. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for professionel gulvslibning i København eller på Sjælland.

NC Gulve

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot resultat og aftaler som overholdes.

Flot resultat og aftaler som overholdes.

7 maart 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet, og at aftalerne blev overholdt som forventet.

Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på at levere professionel gulvafslibning og gulvslibning af trægulve, hvor både kvalitet, punktlighed og godt håndværk er i fokus.

Tak fordi du valgte NC Gulve – vi sætter stor pris på din anbefaling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot resultat og god service

Utroligt god service. Jeg fik en yderst venlig og dygtig gulvsliber ud, og det hele blev klaret på et par timer. Resultatet var enormt flot. Klar anbefaling herfra!

6 maart 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med både servicen og arbejdet. Hos NC Gulve bestræber vi os altid på at levere professionel gulvafslibning og grundig gulvslibning af trægulve, hvor både kvalitet, effektivitet og godt håndværk er i fokus.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med resultatet, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Super godt udført

Super godt udført, god kommunikation og virkelig god service 😊

5 maart 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os at høre, at du oplevede både god kommunikation og service under forløbet.

Hos NC Gulve arbejder vi hver dag på at levere professionel gulvafslibning og gulvslibning af trægulve, hvor kvalitet, ordentlig dialog og et flot slutresultat er i fokus.

Tak fordi du valgte NC Gulve til opgaven – det sætter vi stor pris på.

Rigtig god

Kan helt klart anbefales, god service og professionelt arbejde.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 maart 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Mange tak for din anbefaling og for de pæne ord. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen og arbejdet.

Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på professionel gulvafslibning og grundig gulvslibning af trægulve, hvor kvalitet og godt håndværk altid er i centrum.

Tak fordi du valgte NC Gulve – vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Helt forfærdelig oplevelse

Helt forfærdelig oplevelse. Hold jer langt væk. En mand brugte under 1 dag på at slibe vores trægulv, og det var et meget groft resultat der stod tilbage. Så vi bad om en efterslibning - det tog måneder med 8-10 opringninger før de kom. De var der i 10 minutter og efterlod et meget groft ufærdigt gulv.

5 maart 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af at høre om din oplevelse, da det ikke er den standard, vi ønsker, at vores kunder skal stå tilbage med.

Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på kvalitet og ordentligt håndværk, når vi udfører gulvafslibning og gulvslibning af trægulve. Hvis et resultat ikke lever op til forventningerne, vil vi altid gerne have mulighed for at gennemgå sagen og finde en løsning.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan se nærmere på forløbet og forsøge at få afklaret situationen.

BRUG IKKE DETTE FIRMA

Vi valgte NCGulve, pga høje anmeldelser på Trustpilot.
Jeg kan virkelig ikke forstå den høje rating, for i virkeligheden blev jeg mødt af noget andet. Gulve, der ikke har fået den behandling gulvet skulle have og dermed næsten fremstår som værre end da vi startede. Ru og med slibemærker. Én virksomhedsejer som ikke returnerer på henvendelser og som stadig ikke har sendt en faktura. (Firmaet opkrævede penge med det samme på mobilepay) Firmaet er nu meldt til skattevæsenet. BRUG IKKE DETTE FIRMA!!!!

17 februari 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, da det bestemt ikke er den standard, vi ønsker at levere.

Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på kvalitet og ordentligt håndværk, når vi udfører gulvafslibning og gulvslibning af trægulve. Hvis et resultat ikke lever op til forventningerne, ønsker vi altid at få mulighed for at gennemgå sagen og finde en løsning.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte igen, så vi kan se nærmere på forløbet og forsøge at få afklaret situationen.

Jeg kan varmt anbefale NC Gulve

Jeg kan varmt anbefale NC Gulve. Professionel service, flot håndværk og arbejdet blev udført til tiden. Resultatet er virkelig flot, og jeg er meget tilfreds!

25 februari 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tusind tak for din anbefaling og for de pæne ord. Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både servicen og det færdige resultat.

Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på professionelt håndværk og på at overholde vores aftaler, når vi udfører gulvafslibning og gulvslibning af trægulve. Vores mål er altid at levere et flot og holdbart resultat, som kunderne kan være glade for i mange år.

Tak fordi du valgte NC Gulve til opgaven – vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Fantastisk!

Fantastisk!! Man kan kun blive tilfreds med resultatet når NCGulve kommer forbi. Super søde mennesker, og udfører deres arbejde med perfektion

9 februari 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre.

Det glæder os, at du er så tilfreds med resultatet og oplevelsen. Hos NC Gulve går vi op i godt håndværk og en god dialog med vores kunder, når vi udfører gulvafslibning og gulvslibning af trægulve. Vores mål er altid at levere et flot og holdbart resultat, hvor detaljerne er på plads.

Tak fordi du valgte NC Gulve – og tak for de pæne ord om både arbejdet og vores team.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte lakring af stuegulv og vi…

Bestilte lakering af stuegulv, og vi aftalte det skulle være på faktura (hvidt). Første gang gulvet blev lakeret tror vi ikke det blev slebet godt nok og ej heller lakeret tre gange som oplyst. Det var ru og med sliberiller flere steder. Dårligt arbejde. Efter tre uger og flere rykkere kom den samme person igen (selvom vi havde sagt det ikke skulle være ham) og polerede og gav en gang lak mere. Det hjalp. Men arbejdet er ikke tilfredsstillende - fortsat lidt ru og sliberiller er der jo fortsat. Trods aftale om at dørtrin også skulle lakeres, blev disse blot slebet og ikke lakeret. Vi gider ikke klage mere, men bruger aldrig firmaet igen. Har ikke fået faktura, så arbejdet er nok lavet sort og skattefar ser nok ikke penge i den forbindelse.

19 februari 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke har haft den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Hos NC Gulve bestræber vi os altid på at levere grundigt håndværk og et flot resultat, når vi udfører gulvafslibning og lakering af trægulve. Hvis et resultat ikke lever op til forventningerne, vil vi gerne have mulighed for at gennemgå sagen og finde en løsning.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan se nærmere på forløbet og få afklaret situationen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fint og grundigt arbejde og…

Rigtig fint og grundigt arbejde og service i top.
Kæmpe anbefaling herfra!

23 januari 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tusind tak for din anbefaling og de pæne ord. Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både arbejdet og servicen.

Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på grundigt håndværk og professionel gulvafslibning, så trægulve igen fremstår flotte og velbehandlede. Når vi udfører gulvslibning, er vores mål altid at levere et resultat, som kunderne kan være glade for i mange år.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fed service og mega flot arbejde👏

23 januari 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre.

Det betyder meget for os, at både servicen og resultatet lever op til forventningerne. Hos NC Gulve arbejder vi hver dag med professionel gulvafslibning og gulvslibning af trægulve i København, hvor fokus er på kvalitet, godt håndværk og et flot slutresultat.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for tilliden til NC Gulve.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De har lavet et simdsygtflot arbejde !

De har lavet et simdsygtflot arbejde !

22 januari 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre.

Hos NC Gulve gør vi os altid umage for at levere professionel gulvafslibning og grundig gulvslibning af trægulve, så resultatet bliver både flot og holdbart. Det betyder meget for os, at vores kunder lægger mærke til håndværket og er tilfredse med det færdige gulv.

Tak fordi du valgte NC Gulve til opgaven – vi sætter stor pris på din anbefaling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt en omgang…

Jeg havde bestilt en omgang gulvslibning i min lejlighed og faldt over NCGulve. Jeg må bare sige at det har været alle pengene værd. Udførelsen og servicen var helt igennem ordentligt udført. Stor anbefaling herfra💪💪

20 januari 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både udførelsen og servicen. Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på professionel gulvslibning og grundig gulvafslibning af trægulve, så vores kunder får et flot og holdbart resultat i deres bolig.

Tak fordi du valgte NC Gulve til gulvslibning i din lejlighed – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale NCGulve.dk virkelig…

Kan varmt anbefale NCGulve.dk virkelig god service og yderst godt håndværk til en skarp pris. 5 stjerner herfra 👍🏽😄

22 januari 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tusind tak for de 5 stjerner og din anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og håndværket. Hos NC Gulve arbejder vi hver dag med professionel gulvafslibning og gulvslibning af trægulve, hvor kvalitet, god service og en fair pris altid er i fokus.

Tak fordi du valgte NCGulve.dk til opgaven og for at dele din oplevelse.

Fremragende service

Fremragende service. De var meget imødekommende og resultaterne skuffer heller ikke. Kan 100% anbefale☺️

21 januari 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling. Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med både servicen og resultatet.

Hos NC Gulve gør vi os umage for at levere professionel gulvafslibning og gulvslibning af trægulve, hvor både kvalitet, god dialog og et flot slutresultat er i fokus.

Tak fordi du valgte NC Gulve – vi sætter stor pris på din tillid.

Bedste gulvfirma i Danmark

Bedste gulvfirma i Danmark, personalet er meget venligt og priserne er heller ikke høje.
kærlighed fra Amit!

16 januari 2026

Antwoord van NCGulve.dk

Tusind tak for de flotte ord, Amit – det sætter vi virkelig stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og prisen. Hos NC Gulve arbejder vi hver dag med professionel gulvafslibning og gulvslibning af trægulve i København, hvor kvalitet, godt håndværk og fair priser er i fokus.

Tak fordi du valgte NC Gulve – og tak for din varme anbefaling.