NCGulve.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pga. en misforståelse med anden gulvsliberfirma stod vi pludselig med et køkkenprojekt, der stod til at skulle udskydes i en uges tid - altså skulle der rykkes tider hos de andre håndværkere vi aller... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Styr langt uden om! Det her er uden tvivl den dårligste håndværkeroplevelse, vi har haft. Emil fra NC Gulve sleb og lakerede vores gulve, men arbejdet blev udført i et tempo, der virkede helt ua... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

NC gulve fungerer fantastisk godt - vi blev ringet op 10 min. efter at ha' indsendt forespørgsel på hjemmesiden.. De havde tid 2 dage efter og leverede et flot resultat med slibning og 3 gange mat la... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik udført gulvafslibning i Taastrup af NCGulve, og resultatet blev rigtig flot. Gulvene ser næsten ud som nye, og hele forløbet var professionelt fra start til slut. God service, fair pris og høj... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vloerbewerkingsbedrijf
  2. Vloerenlegger

Geschreven door het bedrijf

Hos NC Gulve tilbyder vi professionel gulvafslibning, gulvslibning og gulvbehandling af trægulve i hele København og på Sjælland. Vores priser er inkl. alt – transport, materialer og moms – så du altid ved præcis, hvad du betaler for. Vi har mange års erfaring med gulvafslibning af både lejligheder, huse og erhverv, og vores mål er altid at levere flotte, slidstærke gulve med et professionelt resultat. Uanset om dit gulv trænger til afslibning, lakering, olie eller ludbehandling, sørger vi for grundigt håndværk og en løsning, der passer til dit gulv.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

113 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Verdens bedste gulvsliber

Var Max presset i reddet mig med hurtig action, tak for den behandling og medarbejder som dukket op, han fortjener nået god vildt, så behagelig fyr og styr på processen 🙏🙏🙏🙏

4 april 2025

Fra skrot til flot.

Fra skrot til flot.
Det mest slidte, beskidte mørke trægulv, blev forvandlet til det flotteste lyse, lækre og rene gulv på 1 dag.
Jeg er meget glad🙏
Den bedste kyndige faglige service, man kan ønske sig. Blev løbende opdateret om arbejdets forløb med billeder og opringning.
Tusind tak for jeres flotte arbejde, til en rigtig attraktiv pris !
Mange hilsener fra Marlene NV

3 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I forbindelse med flytning har jeg fået…

I forbindelse med flytning har jeg fået slebet mine nye gulve, og kan klart anbefale NCG, de har leveret et fantastisk stykke arbejde, og der har været super god kommunikation under hele forløbet, kunne ikke være gladere for mine nye gulve. Kæmpe tak til NCG

26 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette er et svindelfirma!

Dette er et svindelfirma. Brug dem ikke! De ødelagde vores gulve. Der var tydelige ridser, gulvet var helt ru, lak op og ned ad væggene og på ingen måde rengjort efter behandling. Det værste af det hele er at de er umulige at få fat på efterfølgende. Jeg tror de har blokeret mit nummer - og de svarer ikke på mails. Jeg fik efter nogle dage fat i (måske?) chefen, som bare var arrogant og mente de kunne fikse det på bare 1 time. Problemet var bare at de først kunne komme en uge efter vi skulle flytte ind. Vi blev derfor nødt til at finde et andet mere kompetent firma, der kunne løse opgaven. Det tog så 2 dage at rette op på NC gulves fejl.
Det andet firma beskrev for mig at NC gulve "...havde afsluttet med en alt for grov kornstørrelse, hvilket resulterede i synlige slibespor over hele gulvet samt en meget ru overflade. Derudover var der amrkanridser langs alle kanter i huset, som var synlige uden at bøje sig ned. Når ridser kan ses fra den vinkel, er det et klart tegn på, at arbejdet ikke er udført korrekt". Jeg har meget svært ved at gennemskue, hvorfor firmaet vælger denne taktik overfor deres kunder.

5 maart 2025

Fantatisk service og gulvslibning

Noah var en fremragende "sælger". Stod og manglede en straks levering af slibning og han forstod virkelig situation. De kom dagen efter og bedte ikke flere penge. Jeg fik en skidegod og fair pris, han tilbød endda ekstra lak som god service.

Emil der kom og slibede gulvet var den fedeste gut. Forklarede alt hvad han gjorde og leverede lige præcis det han lovede.
Alt i alt mega god og hurtig service.

25 maart 2025

Fremragende arbejde fra NCGulve.dk

Tusind tak til NCGulve og ikke mindst Zaid som har udført et fremragende stykke arbejde med at slibe vores terrasse. Et resultat vi ikke havde turde drømme om, da det var en kompleks opgave.
Igen tusind TAK Zaid for dit fantastiske arbejde!!

7 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik afslibet mit gulv af NCgulve

Jeg fik afslibet mit gulv af NCgulve, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Fra start til slut var de professionelle og effektive, og mit gulv ser helt nyt ud! De leverede et topklasse arbejde, og kommunikationen var i top hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale NCgulve til alle, der ønsker et flot resultat og god service. Jeg er virkelig glad for det færdige resultat!

24 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk stykke arbejde – professionelt fra start til slut!

Jeg havde fornøjelsen af at få NCGulve til at ordne gulvene i mit hjem, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet. Fra første kontakt var kommunikationen klar og professionel, og de tog sig tid til at forstå mine behov og forventninger.

Selve arbejdet blev udført med stor præcision og omhu. De mødte op til tiden, overholdt alle aftaler og leverede et resultat, der oversteg mine forventninger. Mit gulv ser simpelthen fantastisk ud – som nyt! Jeg blev især imponeret over deres sans for detaljerne og det faktum, at de ryddede pænt op efter sig.

Deres kundeservice var også helt i top. De var altid venlige og imødekommende, og jeg følte virkelig, at jeg var i gode hænder gennem hele processen.

Jeg kan varmt anbefale NCGulve til alle, der ønsker kvalitetsarbejde og en problemfri oplevelse. Tak for et flot stykke arbejde – jeg vil helt sikkert bruge jer igen i fremtiden!

23 december 2024