3,9

2 sterren
1 ster

Rigtig fin behandling

Rigtig fin behandling.
Jeg modtog min vare hurtigt efter bestillingen. Desværre var der en defekt, men min henvendelse om det pr. mail blev med det samme i mødekommet og jeg blev straks tilbudt at få fremsendt nye dele.
Jeg synes det er god kundeservice og jeg ville uden bekymring handle her igen.

22 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jan kundechef havde selv nøje…

Jan kundechef havde selv nøje gennemgået mine stole, så alt skulle bare være tip top. Da de godt nok hurtigt er leveret, er der løse tråde og et ryglæn som blev løs da vi satte os i en af stolene.
Jan skriver tilbage klage afvist, fordi han åbenbart selv havde afprøvet dem alle inden han sendte dem til os :-)
Så hvis i vil have defekte ting, så er det nok nemmest.dk I skal handle ved.

16 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb dine varer et andet sted

Vi bestilte fire bordben af eg hos nemmest.dk. De blev leveret hurtigt. Men et af dem havde en lang, kraftig flænge. Hvem sender en vare, der er i stykker? Vi ringede til nemmest.dk og talte med Jan, som var vældig flink og fortalte, at han ville sende et nyt bordben. Det skete bare ikke. Og Jan reagerer ikke på vores henvendelser. Hvem lover at sende en vare, uden at gøre det?

13 januari 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Virker, men...

TV stander ankom enormt hurtigt, og produktet virker. Men man får hvad man betaler for og ikke mere. Der var ingen vejledning til samling, vi måtte supplere med mange ekstra spændeskiver og finishen er ikke helt fantastisk.

18 december 2021

Rigtig god kundeservice.

Efter behagelig samtale med Jan, der gav gode råd og vejledning i forbindelse med mit køb af TV stander, kan jeg kun give firmaet de bedste anbefalinger.
Varen jeg bestilte, modtog jeg samme dag, som den blev afsendt.
Helt igennem en positiv oplevelse

7 oktober 2021

Extremely quick delivery

Extremely quick delivery, right to my doors. Order placed - and next day I had it in my house. Super happy about the process, but also about the product - very fine quality!

25 augustus 2021

OMG!

Overskriften kan vel nærmest oversættes til ”vorherrebevares”! Desværre er det umuligt at give 0 stjerner.

Nu hedder de bl.a. nemmest.dk – så hedder de tvstand.dk – så tvbord.dk – så cool2be.dk – så spisebordsstol.dk. Men uanset de mange navne, købte jeg et TV stativ på tvstand.dk, som de altså også hed for kort tid siden, og det skulle leveres af GLS til en pakkeshop i Charlottenlund.

Varen blev bestilt og betalt korrekt – og bekræftet. Men pakken ankom i stedet til MIN adresse i Ballerup fordi den vejede for meget til at GLS kunne levere til en pakkeshop! Det fandt jeg dog først ud af ved at kontakte leverandøren, personificeret i en Jan Jensen, der blot på den førnævnte baggrund havde ændret leveringsadressen fra Charlottenlund til Ballerup – uden at orientere mig forinden!

Jan Jensen oplyste, at han ikke kunne gøre noget ved det, for kun jeg kunne ændre/omadressere pakken hos GLS, fordi den var min ”fuldmagt” – hvad det så end betyder? Men GLS’ kundeservice oplyste, at det kunne jeg slet ikke som privatperson – det er alene firmaet/leverandøren der kan/skal omadressere i så fald. Så kort og godt rod hele vejen igennem fra tvstand.dk.

Det var planlagt, at TV-stativet skulle i brug samme dag, som det blev modtaget. Derfor måtte jeg selv sørge for, at den rigtige modtager i Charlottenlund kom her til Ballerup og bar TV-stativet udpakket til sin bil, stykke for stykke. Kompensation fra firmaet? – jeps – 200 kr. . . , som jeg modtog med stor forsinkelse. Og fragten har jeg stadigvæk betalt! Siden problemet opstod har det været umuligt/meget svært at komme i kontakt med dem, selv om de på deres hjemmeside så kækt skriver ordret:

"Vi gemmer os ikke bag lukkede dører og svarer altid hurtigt og fyldestgørende på spørgsmål vedrørende vores produkter og leveringer."

Så jeg kan absolut ikke på nogen måder anbefale at købe hos firmaet, som jeg lige i øjeblikket ikke kender navnet på – men da jeg købte hed det som nævnt tvstand.dk. DE begik en gevaldig fejl, bl.a. p.gr.a. uvidenhed om transportøren, og gav dermed deres kunde en masse ulejlighed og besvær. .! En rigtig tarvelig behandling – elendig kundeservice – ingen imødekommenhed – ingen vilje til at rette deres egen fejl – fuldkommen uprofessionelle osv.

4 juni 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.