1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Neo activewear scammed me

DUTCH BELOW:

I’ve never recieved my order. I’ve orderd two leggings which I’ve never recieved. I placed my order more than two weeks ago and the only mail I’ve got from Neo activewear is the confirmation of my order. They asked for my email adress so that they could sent me a tracking code which I’ve never recieved as well. I called with the DPD tracking service and they told me that they haven’t got an order from neo to send to my adress.

I called at least 10 times to the office of neo activewear but it all goes straight to voicemail. I’ve also emaild but never got responded. Very dissapointed and I feel scammed.

DUTCH:
ik heb 2 weken geleden twee leggings besteld bij Neo activewear die ik nooit heb ontvangen. Ik heb 1 mail gehad met daarin de bevestiging van mijn bestelling met daarin de vraag of ik mijn mailadres wilde toevoegen zodat ik een track and trace code zou ontvangen. Deze heb ik ook nooit gekregen.

Ik heb met de dpd service gebeld en zij gaven aan dat er niet eens een bestelling van neo activewear klaar stond om op mijn adres te bezorgen. Na 10 keer bellen en een mail te hebben gestuurd zonder geen enkele reactie kan ik toch wel concluderen dat ik ben opgelicht door dit bedrijf. Wellicht dat ze bij sommige mensen wel netjes bezorgen maar voor dit geld zou ik het de gok niet wagen.

24 juni 2019
Logo neoactivewear.com

Antwoord van neoactivewear.com

ALL CUSTOMERS READING THESE REVIEWS PLEASE WHATSAPP +447756372232 FOR IMMEDIATE RESOLUTION . WE ARE EXPERIENCING TECHNICAL SHIPPING PROBLEMS WITH ROYAL MAIL ALONG WITH DELAYED PRE ORDERS. WE ARE TRYING OUR BEST TO RESOLVE THIS ISSUE AS QUICKLY AS POSSIBLE

Hi Shea-Ann,

We are very sorry to hear about this experience that you have had with us. We have contacted your through your email and one of our team will sort this out for you immediately.

Kind Regards

Customer Support.

Reviews in alle talen tonen. (264 reviews)