Med Reviews

3,4

Lekarz "Psychiatra" Szymon S...a na kontynuacje leków leczenia adhd przepisuje witaminę D (recepta wystawiona choć na ten lek nie trzeba). Zwykły scam. Bez wywiadu medycznego, Bez konsultacji z pancje... Toon meer

Bezproblemowo i w miarę szybko po uprzednim szczegółowym wywiadzie nie było problemu z otrzymaniem recepty No niestety z uwagi na czas oczekiwania troszkę obniżyła bym ocenę ale tego nie zrobię bo i... Toon meer

Nie polecam. Zamówienie złożyłam po 8:00 z opcją ekspres i nikt do mnie nie zadzwonił ani nie skontaktował się tylko około 18:40 dostałam sms z kodem recepty co było już dla mnie za późno. Pisałam kil... Toon meer

Dostałem recepte dosłownie w ciągu 24 godzin . Serdecznie polecam netmedike za szybkość oraz wyrozumiałość w stosunku do pacjentów . Pracuje praktycznie codziennie nie mam czasu aby pójść do lekarza i... Toon meer

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

81 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

E-recepta

E-recepta została wystawiona w ciągu 2 godz. Chciałam dwa opakowania leku. Otrzymałam dwa. Wszystko ok.

23 september 2025

Pozytywne L4

W ciągu 3 godzin uzyskałem zwolnienie, które było mi potrzebne na gwałt. Wszystko Bez żadnych problemów.

18 september 2025

Nie polecam

Bardzo mi przykro, ale Pani Doktor, która mnie konsultowała wyłączyła czat w połowie mojej wypowiedzi. Oczywiście, że rozumiem że chciała dokumentację medyczną, ale czekałam na konsultacje od godziny 12:00 rano, więc w końcu po 17:00.wyszłam z domu. W tym momencie tłumaczenie moje, że nie ma mnie w domu i nie noszę dokumentacji i udostępnienie moje IKP były według Pani Dr. Niewystarczające. Zostałam bez pomocy, natomiast pieniądze za nic zostały wzięte. Nie polecam. Żadnego zrozumienia i empatii w trakcie naprawdę dużego bólu. Nie sprzedaje leków o które prosiłam, tylko naprawdę jako jedne z bardzo nie licznych pomagają mi w bólu. Poczułam się źle potraktowana.

12 september 2025

Trzymać się z daleka od tej firmy.

Nie wystawiono mi recepty mimo udostępnienia IKP i historii recept ze szpitala. Żadano wyimaginowanych zaświadczeń, a zanim zacząłem szukać jakiejś dokumentacji, pani dr przerwała sesję. Pieniędzy nie zwrócono, nawet części.

10 september 2025

Strata pieniędzy

Strata pieniędzy, chciałem parę dni zwolnienia przez ból kolana a dostałem dobrą radę by po zwolnienie polecieć do rodzinnego. Takie rady są za darmo w internecie.

1 september 2025

Czas realizacji usługi jest nieznany…

Czas realizacji usługi jest nieznany dla pacjenta. Po zakupie konsultacji, opłaceniu jej z góry, dostałam sms po ponad 5h od zakupu z informacją, że lekarz jest właśnie dostępny. Ze względu na złe samopoczucie przespałam ten moment, 79zł poszło na marne, wizyta przepadła. Bardzo nieprofesjonalne podejście, brak jakichkolwiek szacowanych godzin kontaktu jest niedopuszczalne.

21 augustus 2025