Niche4all Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Otroligt bra service med kvalitativa produkter! Perfekta för dem som söker kvalitet för ett bra och stabilt pris. Om man har frågor eller funderingar så svarar dem otroligt snabbt. Det är mycket enkel... Toon meer

Dom skickade först fel parfym till mig. Detta var under valentines rean, vilket jag förstår har varit stressigt för bara en person. Så jag kontaktade kund support och fick svar efter ca 5 min. Jag f... Toon meer

För det första får jag en riktig bra känsla av detta fina svenska märke. Sedan gillar jag såklart idén med det, att man får bra parfymer till ett bra pris. Johan verkar var en bra person och det gör... Toon meer

1. Parfumerie
  2. Schoonheidswinkel

@Niche4All our vision is to deliver high quality fragrances and great customer service to our customer. We formulate and produce all our fragrances in-house and can control and keep our quality at the highest level consistently. As a small independent perfume brand from Sweden all our fragrances are controlled under the Swedish pharmaceutical institute and European IFRA. We recommend to always sample before going for full bottles and listens very closely to our customers. We love to hear your feedback and that's why we use Trustpilot as our review platform of choice. Furthermore, we started our company in 2020 and are delivering our fragrance to all over the world. Everything is produces and shipped out of Sweden and Sweden is the base of operations. If you have any questions, contact us at contact@niche4all.com. You can also follow our journey by joining our newsletter from our website, follow us on Instagram, Facebook or TikTok. We love to hear your official feedback here on Trustpilot.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

37 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Antwoord van Niche4all

Stort tack för din feedback! Det finns många fina företag och märken och din återkoppling värmer. Du är alltid välkommen åter. 🤝 /Johan @Niche4All

Absolut empfehlenswert

Super Parfüms. Sogar besser als das originale Vorbild. Ich bin Megaaaaa zufrieden

25 juni 2024

Nöjd kund.

Snabb leverans på min order. Mycket nöjd med dem otroligt fina dotfterna samt tacksam för 2 gratis sampels som jag fick till mitt köp av 3st 30ml parfymer.

Antwoord van Niche4all

Stort tack för din order och feedback! Du är alltid välkommen åter 🤝 /Johan @Niche4All

10/10

Snabb leverans, bra kundservice och otroligt fina dofter.

Stort, stort tack för din feedback 🤝 /Johan @Niche4All

Fragancias estupendas

Fragancias estupendas, con buena duración y gran calidad. Buenas relación calidad - precio. Muy recomendables

Super Fast delivery

Super Fast delivery
Top Customer Service!

20 mei 2024

Thank you so much for your feedback 🤝 /Johan @Niche4All

Fantastic experience. Will buy again

Fast delivery and overall a fantastic experience. They also made sure to include some extra samples.

18 april 2024

Antwoord van Niche4all

Thank you so much for your support and feedback. You are always welcome back /Johan @Niche4All

Alles super!

14 april 2024

Antwoord van Niche4all

Thank you so much for your support and feedback 🤝 you are always welcome back /Johan @Niche4All Sweden

En av dem bästa parfym företagen jag beställt från

Jag har beställt från niche två gånger nu. Första gången var det tre testers då jag fick fyra, vilket var en rolig överraskning. Andra gången beställde jag en större flaska då jag fastnade för en av mina testers och fick två testers i paketet vilket var mycket roligt att se. Jag är mycket nöjd med mitt köp av sea mint och tyckte att den lukta mycket friskt och inte för stark så den funkar utmärkt för dagsbruk inför sommaren. Kommer definitivt beställa mer från Niche.

2 mei 2024

Antwoord van Niche4all

Stort tack för din support och feedback. Du är alltid välkommen åter 🤝 /Johan @Niche4All

King grejer

Rugit bra parfymer för bra pris

13 april 2024

Stort tack för din feedback 🤝 /Johan @Niche4All

Helt nöjd

Helt nöjd. Inga problem.

14 maart 2024

Antwoord van Niche4all

Stort tack för din feedback! Som det ska vara, enkelt och smidigt 👍🤝 /Johan @Niche4All

Fast delivery

Fast delivery, and World class quality perfume.

16 maart 2024

Wonderful customer experience

Wonderful customer experience and quick answer, just perfect.

23 maart 2024

Thank you so much for your support and feedback! 🤝 /Johan @Niche4All

Excellent fragrances I bought sea…

Excellent fragrances I bought sea mint,benzo vanil and pineapple oak I swear I can’t believe how beautiful they all smell can not recommend niche 4 all enough I wish them every success they deserve it all

19 maart 2024

Fick fel parfym

Så jag kontaktade kund support och fick svar efter ca 5 min. Jag fick behålla parfymen som var fel skickad, samt att jag fick den rätta parfymen helt gratis.
Allt gick väldigt snabbt och smidigt. Kommer definitivt att komma tillbaka.

20 februari 2024

Antwoord van Niche4all

Ta för din feedback och återigen ber vi om ursäkt för felskicket. Du är alltid välkommen åter 🤝 /Johan @Niche4All