Hurtig og god levering. En del af bestillingen var fejlpakket men fejlen blev håndteret hurtigt og effektivt. Tak for super service !!
Lees wat reviewers zeggen
1.Find dine varer på Nippon's hjemmeside 2.Kontakt Nippon vedr. evt. spørgsmål og få professionel betjening 3.Bestil inden kl.15.00 har du varerne dagen efter. Så enkelt kan det gøres.. Og de... Toon meer
Det er heldigvis nemt nok at undgå fragtmanden, for han dukkede aldrig op (trods flere aftaler på forskellige tidspunkter). Hvis du bestiller store varer (som fx en "tom" sandsæk), så hør først om de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde en reklamation på et TomTom GPS ur som desværre forsvandt internt hos Nippon Sport. Holdet bag Nippon Sport var under hele processen servicemindede, altid venlige og løste i sidste ende pr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Vesterbrogade 173, 1800, Frederiksberg, Denemarken
- info@nippon.dk
- www.nippon.dk
Nippon Sport yder en rigtig god service
Hvis du har brug for noget udstyr til kampsport, så klik ind på Nippon Sports hjemmeside. De har lidt af hvert til mange forskellige kampsportsgrene. Priserne er fine, og de har ofte rigtig gode tilbud. Kvaliteten er i top, det er nemt at bestille og leveringen er hurtig. Nippon Sport yder en super god service, og deres folk er venlige at tale med. Så tøv ikke med at handle ved Nippon Sport.
Venlige fighter hilsner fra Katrine
Kickboxing Team Esbjerg
Super service, gode varer og god levering.
Jeg har handlet her en del, og der har aldrig været problemer. Jeg fik på et tidspunkt en defekt gi, men den sendte jeg bare retur og modtog en ny. Ingen problemer, ingen sure miner - bare god service. Jeg vil helt sikkert anbefale Nippon Sport til andre.
Hurtigt og nemt
Bestilt online. Pakken ankom hurtigt derefter. Det var muligt, at bestille omlevering til et tidspunkt om aftenen med det leveringsfirma, som blev benyttet.
Rigtig fine varer til prisen. Super tilfreds.
1-2-3 Sådan skal det gøres..
1.Find dine varer på Nippon's hjemmeside
2.Kontakt Nippon vedr. evt. spørgsmål og få professionel betjening
3.Bestil inden kl.15.00 har du varerne dagen efter.
Så enkelt kan det gøres.. Og det virker.. :-)
Kan helt klart anbefale Nippon til andre..
Christian Steen Pedersen
Alt som vi havde ønsked
Vi fik varen som vi bestillte, på rigtig tid på rigtig pris. Perfekt.
Kvaliteten i top
Jeg bestilte over nettet, super hurtig levering og en fremragende kvalitet. det må siges at billeder og virkelighed virkelig hænger sammen.
Rigtig god service!
Havde bestilt et ungdomsbælte til min søn. De var rigtig hurtigt til at, ringe mig op og meddele mig at, de ikke havet bæltet i den ønskede længde. Og spørge om jeg ville vente, eller have den i en landen længde. Super god service og hurtig levering. Vil gerne handle der igen.
Hurtig levering - god pris - god service
Der var ikke en finger at sætte på service og levering med fri fragt, selv ved meget små ordrer. Har normalt handlet ved Budo Nord, men det bliver Nippon Sport fremover :-)
Super god
jeg havde bestilt nogen boksehandsker og noget andet mma udstyr, de ringer så lidt senere og siger varen er udsolgt, og siger jeg gerne vil vente på de handsker, og de sendte det andet mma udstyr samme dag selvom jeg havde bestilt kl 17ish. ringer så selv dagen efter og siger jeg havde fundet et andet par handsker, helt uden problemer blive de bare skiftet ud og jeg modtager det dagen efter !
5/5 super god service, hurtig levering og priser der ikke er helt hen i vejret
Hurtig levering og forsvarlig indpakning
Jeg bestilte to Tatami MMA Måtter om morgenen og modtog det forsvarligt indpakket allerede næste dag. Sammenlagt god service.
perfekt!
Bestilte inden kl. 12, og det kom allerede dagen efter. Plus det var godt pakket ind :) så super tilfreds kunde med Nippons service!
Lees meer over geverifieerde reviews.