Bedrijfsgegevens

1. Motorvoertuighandelaar

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Brugtvognsforretning med 50-60 biler på lager. Prisklasse 10-300.000kr Se mere på: www.nmco.dk

• Sundsholmen 19, 9400, Nørresundby, Denemarken

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en 10 år gammel Fiat 500L.

Købte en 10 år gammel Fiat 500L.
Fik problemer med at skifte gear. Fiat sagde den skulle have nye gearkabler til 5500, andre sagde nyt gearolie til 1500. Men den dygtige mekaniker på Anders Mørchs Vej 2 Nørresundby sagde at det bare var en lille ting der irrede. Han smurte den og borede et lille hul så vi selv kunne smøre fremover. Super god service og sikke mange penge vi sparkede der.

27 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den allerstørste anbefaling gives…

Den allerstørste anbefaling gives herfra.
Jeg købte en brugt Renault Clio hos Nordjysk Motor Co. i meget fin stand og til en fin pris. Efterfølgende var der lidt, der skulle repareres og jeg blev modtaget med en fantastisk service og alt er fikset hurtigt og uden problemer.
Jeg vil - uden nogle forbehold - handle her igen.

10 november 2022

Flot service!

Flot service!
Købte en Toyota Avensis for ½ år siden. En god handel og god pris. Har kørt fint uden problemer, men aircondition virkede ikke optimalt. Bilen blev indleveret og der blev uden beregning skiftet nogle dele og den blev testet. Det holdt dog kun en tid, så var den gal igen. Vi afleverede den til rep. og de udskiftede denne gang hele kompressoren. Igen uden beregning. Det er flot service!
Kan derfor varmt anbefale at købe brugt bil hos dem.

5 oktober 2022

jeg har købt en Astra

jeg har købt en Astra, og hen af vejen kom der et problem, men en henvendelse til Nordjysk, var beskeden ! kom med bilen, desværre var problemet, fejlen kunne ikke findes trods store forsøg. Men langt om længe fandt de fejlen, og fejlen blev rettet, jeg kan kun anbefale firmaet, for deres tålmodighed, men opgav det gjorde de ikke, så stor tak herfra :)

7 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Magen til fusker firma skal man lede længe efter

Magen til fusker firma skal man lede længe efter.
Vi købte en fiat punto evo d 19-10-21 gav 35700. Han tog vores gamle i byt, for 5500 som skal ligges oven i prisen.
Der stod i annoncen ny tandrem ny vandpumpe og ny kobling. Ny synet.
Her knap 2 mdr senere står vi med en bil der skal skiftes støddæmper på, der var sat sænknings fjedre på som var blevet malet sort, så man ikke så de var røde. Pakning i bundkar er røget. Bremseklodser er færdige. Og koblingen er ALDRIG skiftes, så den skal også skiftes.
Motorophæng er færdig.
Bundkar var samlet med bygnings fuer. Hvad er det for et firma der snyder folk på det groveste

8 december 2021
Logo Nordjysk Motor co.

Antwoord van Nordjysk Motor co.

Normalt kommenterer jeg ikke på anmeldelser, da vi jo selvfølgelig alle har ret til vores egne meninger og indtryk.
Her må jeg dog gøre en undtagelse. Det Gemma fremfører her er direkte usandt. Vi har skiftet kobling, tandrem og vandpumpe på nævnte Fiat Punto, det kan vi dokumentere ved hjælp af leverandør faktura på køb af nævnte reservedele på bilens registreringsnummer.
Her vil jeg gerne se dokumentation på at kobling, tandrem og vandpumpe ikke er udskiftet!!!!!
Med hensyn til bundkar, så er det monteret som man normalt gør, nemlig med flydende pakning, ikke "bygningsfuge". Sluttelig må jeg undre mig over hvorfor
Gemma udebliver fra en booket værkstedstid på vores værksted 7/12-21, hvor vi havde aftalt at vi skulle udskifte defekte støddæmpere. Her kunne vi jo så havde fået syn for, hvad der er op og ned i denne sag, og fået den løst i mindelighed uden denne mudderkastning.
Søren H. Jensen
Indehaver Nordjysk Motor Co.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Brugt bil hos Nordjysk Motor co.

Hej.
Jeg har købt en Suzuki Splash Hos Nordjysk Motor co. Det er en virkeligt flot og velholdt bil med lavt Km antal samt en god pris. Da jag havde kørt i den lidt var der lidt som skulle laves på garantien plus vi havde en lille ekstra ting som vi først sagde da vi indleverede bilen på Sørens eget værksted .Begge to ting blev ordnet med et smil, professionelt og fuldt ud tilfredsstillende udført.
Kan 100 % anbefale bilkøb hos Nordjysk Motor co.

31 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde kig på en bil fra Nordjysk…

"Update på min anmeldelse. Her d. 15. Februar, flere måneder efter jeg gjorde Nordjysk Motor Co opmærksom på at deres prissætning er ulovligt, er INTET sket. De tager oven i købet 1400 kr for et sæt nummerplader, som kun koster 1180 kr hos Skat. De vil åbenbart også lige tjene lidt ekstra på deres ulovligheder ". Jeg havde kig på en bil fra Nordjysk Motor Co i Nørresundby, men da jeg i teksten nåede til "Ingen leveringsomkostninger, men 1400 kr til nummerplader" var jeg med det samme klar over, at jeg IGEN stod overfor et firma som har det endog meget svært med den danske lovgivning, som i tilfældet med brugte biler angiver, at den pris som bilen er udbudt til, SKAL indeholde alle kendte gebyrer og tillæg. Loven siger "SKAL" indeholde. Og prisen på nummerpladen står oven i købet i teksten, så det må jo siges at være "et kendt tillæg". Dette er de øjensynligt helt ligeglade med i dette firma, og jeg anbefaler at man finder et andet sted at købe eller få repareret sin bil, og helst et sted hvor Dansk lovgivning bliver overholdt. Firmaer der bevidst blæser på loven, bør efter min mening, afgå ved en stille død.

16 oktober 2020

Nej tak.

I stedet for at lave det, der er i stykker, laver de bare lappeløsninger indtil garantien er udløbet. Dyrt når man bagefter går til en rigtig mekaniker.

9 maart 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.