Jeg havde kig på en bil fra Nordjysk…
"Update på min anmeldelse. Her d. 15. Februar, flere måneder efter jeg gjorde Nordjysk Motor Co opmærksom på at deres prissætning er ulovligt, er INTET sket. De tager oven i købet 1400 kr for et sæt nummerplader, som kun koster 1180 kr hos Skat. De vil åbenbart også lige tjene lidt ekstra på deres ulovligheder ". Jeg havde kig på en bil fra Nordjysk Motor Co i Nørresundby, men da jeg i teksten nåede til "Ingen leveringsomkostninger, men 1400 kr til nummerplader" var jeg med det samme klar over, at jeg IGEN stod overfor et firma som har det endog meget svært med den danske lovgivning, som i tilfældet med brugte biler angiver, at den pris som bilen er udbudt til, SKAL indeholde alle kendte gebyrer og tillæg. Loven siger "SKAL" indeholde. Og prisen på nummerpladen står oven i købet i teksten, så det må jo siges at være "et kendt tillæg". Dette er de øjensynligt helt ligeglade med i dette firma, og jeg anbefaler at man finder et andet sted at købe eller få repareret sin bil, og helst et sted hvor Dansk lovgivning bliver overholdt. Firmaer der bevidst blæser på loven, bør efter min mening, afgå ved en stille død.
16 oktober 2020
Review zonder uitnodiging