NO Jensen er stedet, man kører hen, når man vil have kvalitetsservice – og især når uheldet rammer. De fik mig hurtigt videre, uden stress og uden bøvl. Værkfører Thomas fortjener en særlig ros: hum... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hyggelig og hjelpsomt personalet. Jeg hadde litt krise når bilens batteri ikke virket og skulle til Norge 5 dager senere. Fikk tid samme dag som jeg ringte verkstedet og det ble fikset etter Frokos... Toon meer
Go service især ved indtjening 👍💪🔥 Plus go vejledning i telefonisk Så en go oplevelse og kommer gerne retur 👍💪🔥
Vi henvendte os sidst på eftermiddagen med et punkteret fordæk. Værkstedet bad en mekaniker om lidt overarbejde, hvilket blev accepteret. Kort tid blev der hentet et ny dæk, samtidig med at det punkte... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
N.O. Jensen - Hattemagervej 16 - 9000 Aalborg - Tlf. 96 31 66 66 - Autoforhandler & værksted
Contactgegevens
Hattemagervej 16, 9000, Aalborg, Denemarken
- no@no-jensen.dk
- www.no-jensen.dk
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Go service især ved indtjening 👍💪🔥
Go service især ved indtjening 👍💪🔥
Plus go vejledning i telefonisk
Så en go oplevelse og kommer gerne retur 👍💪🔥
De arbejde altid på at løse problemet…
De arbejde altid på at løse problemet der opstår og sikker den bedste oplevelse for kunden
servicen altid i top
Så fik jeg igen en fantastisk service…
Så fik jeg igen en fantastisk service af det skønne personale hos N. O. Jensen. Bilen blev lige så pæn som ny. Tak for det.
Ekstraordinær service
Vi har købt flere biler hos NO og igennem mange år brugt deres værksted. Værkfører Thomas yder altid en ekstraordinær service, når bilerne skal serviceres og/eller repareres. Her er altid god dialog, ingen lange ventetider og priserne er konkurrencedygtige.
NO Jensen og Thomas får mine absolutte bedste anbefalinger.
Ny Mazda - kun N.O. Jensen i Aalborg
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos N.O. Jensen i Aalborg, da jeg købte min Mazda CX-60. Fra første kontakt blev jeg mødt med en meget professionel og venlig tilgang. Sælgeren Joakim tog sig god tid til at forklare alle detaljer, svare på mine spørgsmål og sørge for, at jeg følte mig helt tryg ved mit køb.
Hele processen forløb utrolig smidigt og professionelt. Joakim udviste stor viden om bilen og gav ærlige og hjælpsomme råd, hvilket gjorde beslutningen meget nemmere. Man mærker tydeligt, at kundetilfredshed virkelig betyder noget her.
Efter købet har servicen også været i top. Jeg har fået rigtig god opfølgning på service af bilen, og Joakim er altid hjælpsom og hurtig til at svare, når jeg har haft spørgsmål eller brug for rådgivning. Det giver en stor tryghed som kunde.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til N.O. Jensen i Aalborg – og især en stor tak til Joakim for en fantastisk service fra start til slut.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler bil der!
Stor ros til No Jensens samlede Team
Jeg kan kun rose No Jensen for deres fantastiske service, lige fra modtagelsen ved skranken, værkførerens tilbagemelding og igen servicen ved afhentning af bilen og overslaget til det kommende service.
Jeg stod i en seriøs kattepine med en bil der ikke ville lade og en del indviklinger. Men No Jensen har bare klaret det hele både hurtigt og yderst professionelt så jeg er absolut ikke i tvivl om, hvor jeg skal have lavet bil henne i fremtiden.
Vi har en Hyundai ioniq 5 som tidligere…
Vi har en Hyundai ioniq 5 som tidligere var blevet set hos NU Jensen. Og de havde skiftet et batteri, det lille batteri som følger af en kampagne. Da så her for en måneds tid siden begyndte vores bil at sige en træls lyd og faktisk sådan at vi ikke havde lyst til at køre i den. Og andre ret alvorlige fejl som bilen meldte. Da jeg ringer derud for at vil have dem til at se på den og få en tid, er hendes sekretæren som tager telefonen virkelig uhøflig. Hun hører ikke hvad vi siger og hun har faktisk ingen interesse i og hører hvilke fejl bilen melder hun fejrer os af med at det er fordi det er koldt. Vi har jo så været nødt til at få bilen hen på et andet værksted og det viste sig at alt hvad vi sagde med hensyn til de fejl var rigtig nok. Virkelig dårlig service. Total uprofessionelle og som ikke tager ansvar. Kan ikke anbefale at sætte jeres biler derhen og vores bil har nu været på værksted, det andet værksted i 14 dage. Heldigvis tog de andre også alvorligt
Bluelink
Fin og god service udført af Nicolaj angående bluelink
Det hjalp at beklage sig over at det…
Det hjalp at beklage sig over at det gratis synstjek betød et omsyn.
Jeg blev kontaktet dagen efter og tilbudt at få fejlen rettet U/B.
Det tog jeg imod, og er nu tilfredsstillet.
Imødekommende service
Købte brugt hos. NO i august, super god service og altid hurtig respons når jeg henvendte mig.
Jeg har henvendt mig med mangt og meget og altid blev mødt med smil og servicesind.
I skrivende stund står min bil på værkstedet og Mathias skriver i morgens han , at lige sørger for at den bliver vasket, det kalder jeg service!
Altid super service hos no Jensen !
Altid super service hos no Jensen !! Får lavet alt hvad der skal laves på en bil , kan klart anbefales til andre
N.O. Jensen tager god service alvorligt - med et smil
Som mangeårige kunder har vi i dag været forbi N.O. Jensen med vores elbil, for at få hjælp med opdateringen af en app (fra ”Bluelink” til ”MyHyundai”), der viser bilens ”tilstand” (alt lige fra batteriets ladning til åbne/lukkede døre, klimaanlægget osv. osv.).
Som ofte før fik vi god hjælp – i dette tilfælde af Nicolai fra salgsafdelingen. Kvit og frit og med et venligt smil.
De siger
De siger, at der er garanti, men når man så kommer på værkstedet med en ny bil, finder de altid en måde at tage penge fra én på alligevel. Garantien virker som et stort bedrag. Jeg er virkelig utilfreds.
Når man skal til at gå, siger de pludselig, at man skal betale – men inden da siger de ingenting. Man bliver sat i en situation, hvor man ikke har noget valg.
Vi betaler så mange penge hvert år for service og garanti, men når det virkelig gælder, får man ingen reel service. I løbet af 3 år har jeg været der én gang med et motorproblem, og selv dér tog de penge for det, selvom bilen var under garanti.

Antwoord van N.O. Jensen A/S
NO Jensen er stedet
Værkfører Thomas fortjener en særlig ros: humoristisk, imødekommende og ekstremt god til at oversætte mekanikersprog til helt almindeligt dansk. Man føler sig både tryg og underholdt.
Det er måske lidt mærkeligt at sige om et værksted… men jeg glæder mig næsten til næste gang bilen driller.**
I dag skulle jeg til service
I dag skulle jeg til service, og i den forbindelse, fik vi en ordentlig snak, om tingene.
Forhandleren kan jo ikke ændre, på den måde, fabrikken laver biler på men, i dag fik vi startet 2 sager, fra N.O. Jensen til Hyundai.
Det var dejligt - så skete der noget.
Service forløb fuldt ud, som forventet.
Den eneste grund til, at de ikke får 5 stjerne i dag, var en enkelt persons indblanding. Men skidt - Det var dejligt at få god behandling ellers, i dag.
Mekanikeren gjorde, hvad han kunne og var meget omgængelig og omhyggelig.
Han kontaktede "en ven" og fik lidt information tilbage.
Så vi fik fartpilot til at virke godt igen.
Fandt ud af, hvorfor bilen troede der var trailer på - låget manglede over stikket, så salt og vand fik den til at tro, der var trailer på.
Justering af bagklap og smørig gjorde den tavs igen - ikke mere knagen.
Rart at få lidt styr, på alle problemerne og få mavesyren i ro.
Perfekte Werkstatt und Service
Hatten im Urlaub ein Problem mit unserem Mazda bei dem Keyless Go system. Es wurde ohne Termin nach wenigen Minuten sofort nach unserem Auto geschaut und das Problem gefunden. Da es nicht sofort zu beheben war und der zweite Schlüssel dafür benötigt wurde, der sich leider in Deutschland befand, wurde die Diagnose obwohl sie eine Stunde gedauert hat nicht einmal in Rechnung gestellt. Ein kleines Weihnachtsgeschenk von Seiten der Firma.
Solche eine Leistung und ein Entgegenkommen habe ich noch nie erlebt.
Zu dem war Mathias äußerst Hilfsbereit und hat uns super gut beraten.
Leider wohnen wir nicht in der Nähe dieser Werkstatt da ich sie sonst gerne wieder bei Problemen oder einem Kauf wählen würde.
Eine Werkstatt wie sie wirklich sein sollte.
Das Problem konnte mit dem Zweitschlüssel dann behoben werden.
Vielen vielen Dank für die schnelle und unkomplizierte Hilfe.
Hyggelig og hjelpsomt personalet.
Hyggelig og hjelpsomt personalet.
Jeg hadde litt krise når bilens batteri ikke virket og skulle til Norge 5 dager senere. Fikk tid samme dag som jeg ringte verkstedet og det ble fikset etter Frokost og jeg kunne slappe av i jule og vite at bilen startet etter jul.
Det var et fint venterom med kaffe til alle.
Verdensklasse service!
Min Hyundai Ioniq 5 fik fejl på sin ICCU d. 29-12 og blev afleveret hos NO Jensen på et fejeblad om formiddagen.. Forventede ikke nogen bil tilbage før efter nytår engang - men de ringer tilbage samme dag som den er afleveret på fejebladet og siger jeg kan hente bilen dagen efter til middag.
Det må siges at gå et ekstra skridt for kunden - godt gået NO Jensen
Håber i kunne li skum julemændene - dem har I fortjent! :-)
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.