Noirahairstyling Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Haarproductenwinkel

The hair styling market is flooded with products that overpromise and underdeliver. Tools that look the part online but arrive feeling cheap. Devices that damage your hair with excessive heat, stop working after a few months, or simply never do what they claimed. We've all been there and we were tired of it. Noira was built on one straightforward belief: you deserve better. We set out to create a hair styling experience that doesn't ask you to compromise. Not on quality, not on results, and not on the health of your hair. Every detail of the Noira Airflow from the materials we use to the temperature we style at is the result of asking the same question over and over: is this actually good for the customer? We're not here to sell you something that looks good in an ad. We're here to give you a tool you'll reach for every morning, that works exactly as expected, and that takes care of your hair while it does it. That's the standard we hold ourselves to. That's why Noira exists.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Voor mij absoluut de betere keuze!

Ik gebruik deze airstyler nu een tijdje en ik vind hem zelfs beter dan de Dyson!

Hij geeft veel volume, maakt mijn haar mooi glad en de krullen blijven goed zitten.
De krul is veel steviger dan van Dyson.

Daarnaast is de service echt uitmuntend, iets waar veel merken nog wat van kunnen leren. Topproduct voor een scherpe prijs!
Voor mij absoluut de betere keuze!

11 juli 2026

Antwoord van Noirahairstyling

Hoi Lisa, wat fijn om te lezen!

Dank je wel voor je uitgebreide review. Heel leuk dat de airstyler je zoveel volume geeft, je haar mooi glad maakt en dat de krul stevig blijft zitten. En dat je onze service als uitmuntend ervaart, daar worden we extra blij van. Geniet ervan!

Team Noira 🤍

Vandaag (binnen 1 week) het cadeau voor…

Vandaag (binnen 1 week) het cadeau voor mijn dochter binnengekregen … en wat een prachtige giftset. Mooie doos, perfecte verpakt. Dat deze airstyler zijn werk doet wist ze al van een vriendin. Maar dat het zo leuk zou zijn om cadeau te doen dat weet ik nu ook. Echt top 👌

4 juli 2026

Antwoord van Noirahairstyling

Hoi Heleen, wat een leuk bericht!

Wat gaaf dat je de airstyler cadeau kon doen aan je dochter en dat de verpakking zo goed in de smaak viel. We hopen dat ze er superblij mee is.

Bedankt voor het delen en voor je vertrouwen!

Team Noira🤍

Noira Airflow is fantastisch

Noira Airflow is fantastisch. Mijn haar blijft zo mooi zitten. Het gaat er van glanzen en mega zacht. Ik heb verschillende merken getest maar niets was zo krachtig als de Noira Airflow.

5 juli 2026

Antwoord van Noirahairstyling

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je review! We zijn superblij dat de Noira Airflow zo goed bevalt en dat je haar mooi blijft zitten, glanst en zacht aanvoelt. Geniet er lekker van! 🤍✨

Noira Airflow Hairstyler

Vandaag m’n hairstyler binnen gekregen van Noira. Het is een mooi ding en lekker licht qua gewicht. Daarnet op een stukje haar uitgeprobeerd, maakt hele mooie krullen zonder al te veel gedoe, want hij zuigt zelf je haar om de tang. Voor de zekerheid wel even het handschoentje aan gedaan die erbij zat!
Ik ben er in ieder geval heel blij mee.

4 juli 2026

Antwoord van Noirahairstyling

Bedankt voor je fijne review! Super dat je zo blij bent met je Airflow Hairstyler. Mooie krullen zonder gedoe, daar doen we het voor. Veel stylplezier! 🤍✨

Super tevreden!

Ik wilde heel graag een haarstyler die ook de airwrapfunctie heeft, maar ik vind die van dyson te prijzig. Een vriendin van mij had de Noira Airflow en zei dat die eigenlijk net zo goed was, misschien zelfs beter. Toen ik hem leende was ik meteen verkocht en heb ik hem zelf ook besteld! De levering was snel en goed, en het is echt in een mooie verpakking binnengekomen. Ik ben er heel erg blij mee!!

1 juli 2026

Antwoord van Noirahairstyling

Dankjewel voor je lieve review! Wat leuk dat je zo blij bent met je Airflow. Fijne styling gewenst en geniet ervan! 🤍✨