Nokia telefoon kopen? NIET DOEN!
Echt belachelijk dit.
Koop een nieuwe telefoon die er goed uit ziet. Eerst blij mee, maar nu weet ik wel beter. Na een korte periode al vertragingen en irritante bugs, geen reden.
Maar dat is zeker het ergste niet: na update die hij zomaar uit zichzelf doet gewoonweg GEEN WIFI meer. Kan niet eens netwerken zien, veel plezier met je nutteloze telefoon als je geen flinke bundel hebt. Kan er dus niks mee. We hebben overal gekeken naar een oplossing, maar niks werkt en we kwamen erachter dat dit met veel meer telefoons het geval was, terug in alle generaties.
En ja echt wel: Nokia weet hiervan en heeft zelfs gezegd het op te lossen; geen enkele verandering! Zelfs niet met vorige generaties, van jaren geleden. Lekker dus. En alsof dat al niet genoeg is, hebben we ook nog eens de SLECHTSTE KLANTENSERVES OOIT, neem je contact op wordt je genegeerd, stuur je je telefoon op, krijg je hem linearecta teruggestuurd zonder enige hulp. Het interesseert Nokia gewoonweg niet dat hun COMPLETE serie gigantische problemen geeft. Het enige wat boeit is nieuwe klanten trekken, ben je al klant dan ben je overbodig. Bah, echt verschrikkelijk. Kunnen er niks aan doen en daar zit je dan, moet je een nieuwe telefoon kopen? Dat zijn je beste kansen. Nog beter, BEGIN NIET EENS AAN EEN NOKIA TELEFOON! Vieze oplichterij dit. Echt jammer. Hier maak je het al aan op: niet eens één ster waard, jammer dat ik niet lager kan. Doe hier wat aan Nokia.
Dus echt GEEN AANRADER! Alleen maar geldverspilling!
10 maart 2023