1. Mobiele telefoon winkel
  2. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Nokia op het internet. Zoek Nokia toestellen en accessoires, ontdek muziek, kaarten, technische ondersteuning en meer. Nokia op het internet. Zoek Nokia toestellen en accessoires, ontdek muziek, kaarten, technische ondersteuning en meer.

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Mijn Nokia G60 werd zonder waarschuwing vooraf dusdanig geblokkeerd dat deze niet meer functioneerde. Zelfs de telefoonwinkel kon met een harde reset de telefoon niet opgestart krijgt. De reden zou zijn dat er een illegale app op de telefoon zou staan aldus de mededeling op het scherm. Dit is niet juist!! HEEL GEVAARLIJK ALS JE ALLEEN WOONT EN JE EEN HULPDIENST NODIG HEBT. Nokia reageert uiteraard niet.

2 februari 2026

Koop hier niets! kwaliteit van het toestel is zeer teleurstellen en de klantenservice beroerd.

De Nokia G22 aangeschaft, deze is inmiddels 3 x vergeefs retour geweest ter reparatie. De toestel werkt nog steeds niet zoals het moet, en er komen alleen maar klachten bij. Inmiddels wordt ik door de HMD Support niet meer beantwoord. Langsgaan of bellen kan niet, en mijn mails worden simpelweg genegeerd.

27 mei 2024

Nokia gekocht

Nokia gekocht, nooit weer!!! Wat een traag apparaat dat te pas en onpas vast loopt

14 november 2023

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Heb telefoon gekocht die ik wilde retourneren, uk ga echter niet akkoord met de privacy overeenkomst die in de telefoon oppopt en die op de website te voorschijn komt wanneer je iets moet retourneren (lees het schandaal over lekken van data en de enorme hoeveelheid vergaande en specifieke data die ze verzamelen!). Retourneren is een drama, kan alleen door verplicht de privacypolicy te accepteren en een link te gebruiken die niet werkt. Verzoek om mijn gedwongen akkoord met privacypolicy te vernietigen wordt niet beantwoord en een oplossing voor de niet werkende link wordt niet gegeven, KOOP HIER NOOIT, kansloos en respectloos bedrijf!

9 oktober 2023

Nokia telefoon kopen? NIET DOEN!

Echt belachelijk dit.
Koop een nieuwe telefoon die er goed uit ziet. Eerst blij mee, maar nu weet ik wel beter. Na een korte periode al vertragingen en irritante bugs, geen reden.
Maar dat is zeker het ergste niet: na update die hij zomaar uit zichzelf doet gewoonweg GEEN WIFI meer. Kan niet eens netwerken zien, veel plezier met je nutteloze telefoon als je geen flinke bundel hebt. Kan er dus niks mee. We hebben overal gekeken naar een oplossing, maar niks werkt en we kwamen erachter dat dit met veel meer telefoons het geval was, terug in alle generaties.
En ja echt wel: Nokia weet hiervan en heeft zelfs gezegd het op te lossen; geen enkele verandering! Zelfs niet met vorige generaties, van jaren geleden. Lekker dus. En alsof dat al niet genoeg is, hebben we ook nog eens de SLECHTSTE KLANTENSERVES OOIT, neem je contact op wordt je genegeerd, stuur je je telefoon op, krijg je hem linearecta teruggestuurd zonder enige hulp. Het interesseert Nokia gewoonweg niet dat hun COMPLETE serie gigantische problemen geeft. Het enige wat boeit is nieuwe klanten trekken, ben je al klant dan ben je overbodig. Bah, echt verschrikkelijk. Kunnen er niks aan doen en daar zit je dan, moet je een nieuwe telefoon kopen? Dat zijn je beste kansen. Nog beter, BEGIN NIET EENS AAN EEN NOKIA TELEFOON! Vieze oplichterij dit. Echt jammer. Hier maak je het al aan op: niet eens één ster waard, jammer dat ik niet lager kan. Doe hier wat aan Nokia.

Dus echt GEEN AANRADER! Alleen maar geldverspilling!

10 maart 2023

Zo vreselijk

Zo vreselijk. Een Google experiment wat alles, maar dan ook alles vooral richt op niet helpen. Niet kopen!!

25 mei 2022

Ik heb een Nokia 5.4 gekocht ongeveer…

Ik heb een Nokia 5.4 gekocht ongeveer 1,5 jaar geleden. Was in het begin best tevreden maar door de tijd heen is dat behoorlijk veranderd. Het grootste probleem dat ik ervaar is het roteren van het scherm. Om het weer te wijzigen neemt veel tijd en daardoor erfenis.
Ook het niet vanzelf afstemmen naar wifi is heel vervelend. Voor mij geen Nokia meer.

21 maart 2022

Koop geen Nokia T20 tablet

Nokia T20 tablet gekocht bij Nokia zelf via internet. Na 4 maanden was hij al kapot, teruggestuurd en zogenaamd "gerepareerd" terug ontvangen. Helaas kwam de tablet terug met een nieuw probleem. Ik kan de tablet niet meer aanbieden voor reparatie want de link die Nokia me stuurt laat mijn PSN/IMEI nummer niet meer door, geen garantie meer geeft hij aan. Vreemd want de tablet is nu 4,5 maand oud, ik krijg geen nieuwe en ik kan ook mijn geld niet terug krijgen. Wel krijg ik op alle mailtjes die ik stuur antwoorden, alleen lijkt het erop dat dat een computer is want ik kom geen stap verder. Inmiddels zo'n 20 mailtjes gestuurd. Vreselijk wat een rot bedrijf. Mijn advies: koop een tablet in een winkel zodat je altijd terug kan naar een winkel en koop vooral nooit een Nokia T20! Want dat is echt een super slechte tablet.

9 maart 2022

Nokia 8.3 gekocht

Nokia 8.3 gekocht. Kreeg deze geleverd met een klein stukje uit het glas van de lens geslepen. Zag er mooi rond uit en aangezien ik niet kon vergelijken met een ander toestel dacht ik dat het zo hoorde. Na 8 maanden en door meerdere personen erop gewezen te zijn dat dit niet zo hoorde toch maar ter beoordeling opgestuurd. Conclusie was dat het niet goed was maar buiten de garantie viel. Das knap binnen het 1e jaar van de garantie beweren dat een constructiefout niet tot de garantie behoort. Toestel had al wat kuren gehad met de SD kaart en vastlopers dus Nokia bouwt tegenwoordig slechte telefoons zonder fatsoenlijke garantie en kwaliteitscontrole vooraf. No Go dus.

25 augustus 2021

Nokia 3.2 is een deceptie

Oktober 2019 heb ik twee Nokia 3.2 gekocht en kreeg na een maand al spijt vanwege het beperkte interne geheugen van 16 GB. Het door mij geplaatste SD geheugenkaartje van 32 GB lijkt totaal geen functie in dat apparaat te hebben omdat apps niet van het interne geheugen naar het externe SD geheugen kunnen worden verplaatst. Terwijl Nokia stelt dat dat wel mogelijk is. Echter in hun aanwijzingen via hun website en via youtube komen niet overeen met de software die in de Nokia 3.2. zitten. Momenteel is het zelfs onmogelijk foto's via Whatsapp te downloaden. Ik stel dan ook dat er sprake is van BEDROG. Voor mij nooit meer een Nokia

17 augustus 2021

Waardeloze klantenservice

Aardige telefoons, onderdeel Android One programma, Europees product, maar Nokia maakt helaas de beloftes niet waar. Twee jaar naar introductie Android 11 wacht ik nog steeds op de update van versie 10 naar 11, wordt steeds maar uitgesteld :-(

Contact gehad met de klantenservice (kan alleen via email) over de aan/uit knop die slecht reageert op indrukken. Klantenservice.... echt niet. Klanten worden slecht of niet geholpen, ondanks dat het garantie is weigert men te helpen en contact alleen via email.

Ooit was Nokia een top merk, maar dat is helaas voorbij.

13 juli 2021

Prima telefoons, ondersteuning en service

Al jaren in het bezit van diverse Nokia telefoons. Nu heb ik een Lumia 800. Een ontzettend degelijke telefoon, en met een mooi design.
Ik ben ook erg gecharmeerd van Windows Phone: prima apps, lekker snel, duidelijk en overzichtelijk.
Ik zou de Windows Phone telefoons van Nokia dan ook aan iedereen aanbevelen, mede ook vanwege de goede service van Nokia en ook het feit dat Nokia het bij elk model presteert om 2 jaar updates uit te brengen. Dat zie je bij geen enkel ander smartphone bedrijf!

11 juli 2013

Slechte service/garantie

Hallo,
Ik heb in november een Lumia 800 aangeschaft. Toestel zag er mooi uit en ik heb al jaren Nokia dus ik ging er van uit dat het toestel degelijk gebouwd is.

Mid februari kon ik plots het toestel niet meer opladen, opgestuurd voor reparatie.. Dit dus al binnen 3 maanden! (16 november gekocht, 15 februari opgestuurd)
Blijkt nu dus dat het volgens het reparatie bedrijf het defect niet in de garantie valt, schade door verkeerd gebruik. Iets wat onmogelijk is omdat het toestel nooit was gevallen of wat dan ook. (geen krasje op) De usb aansluiting was in de telefoon plat gedrukt, vind dat dan toch knap van mezelf dat ik in de telefoon iets plat kan drukken. (Ik heb andere telefoons van Nokia met dezelfde usb aansluiting en die werken allemaal nog prima na jaren van gebruik.) Las online dat er meer mensen zijn met hetzelfde probleem. Meerdere malen gemaild dat ik het er niet mee eens ben maar kreeg telkens hetzelfde te horen, van Nokia en het reparatie bedrijf.

Moet nu dus een rekening van 125,- betalen omdat mijn 3 maanden oude nokia Lumia defect is. Ik vind dit nog steeds onacceptabel maar ik sta hier verder blijkbaar machteloos tegenover. Dus hierbij mijn review van Nokia; mocht je twijfelen om een Lumia te kopen, koop voor je eigen bestwil een andere telefoon! Zodra er iets mis is met je telefoon dan heb je dus een probleem bij Nokia..

28 februari 2013

Zeer slechte klantenservice

Geen zin meer om hier veel woorden aan vuil te maken maar de service van Nokia is in zijn geheel gewoon waardeloos..
Vroeger een goed product maar tegenwoordig het tegenoverstelde ...
Slechte kwaliteit en nog slechtere service om haar klanten te helpen !!!!

22 november 2012

N97

Eeen onderdeeltje van mijn N97 was afgebroken. Ik heb via Nokia dit proberen te verkrijgen, maar waarschijnlijk veel te moeilijk voor hun. Ik werd doorverwezen naar een nokia care centre en de dichtsbijzijnde voor mij is op 40 minuten rijden.
Nu heb ik ik voor €30 het betreffende onderdeel gekocht bij mobielbereikbaar en de volgende werkdag het onderdeel in huis. Na 15 minuten sleutelen was mijn telefoon weer werkzaam zoals bedoeld.

15 september 2011

Top!

Juist door deze sites en bijbehorende dienstverlening wordt ik erg blij. Los van de netwerkaanbieder zal ik niet gauw overstappen naar een andere merk telefoon. Door de makkelijke software updates (via OVI) en de gratis navigatie (incl. gratis landen-updates) heb ik het gevoel dat men vooruitstrevend is in de aangeboden pakketten, zaken waar je in het verleden diverse andere abonnementen of applicaties extra moest aanschaffen. Ik heb het gevoel dat men echt klantgericht bezig is.

30 oktober 2010
Reviews in alle talen tonen. (24 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken