Beställde skor och fick bekräftat att de fanns i lager och var skickade men tyvärr så har det ej levererats några skor, de har inte ens svarat på telefon eller mail. Fakturan kom däremot snab... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Noos.se är en helt suverän webbshop. Har handlat hos dem tidigare och återkommer med glädje som kund. Ringde dem då jag hade frågor - svarade direkt - dessutom oerhört trevlig, kunnig och serviceminde... Toon meer
Allt var strålande, snabb service och givetvis så landade ett paket med ett innehåll som fick mig att ta mer än ett glädjeskutt:) Allt var helt perfekt och fungerade precis som man förväntar sig... Toon meer
Det var första gången jag handlade via nätet. Jag fascinerades av att det följde med en returförpackning som var betald. Det gjorde att det kändes lätt att handla på detta sättet. Hade varit i flera... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Uteblivna varor
ej levererats några skor, de har inte ens svarat på telefon eller mail.
Fakturan kom däremot snabbt!
Undvik Noos.
Ingen tröja på lager .
Jag beställde en Henri Lloyd tröja XL som skulle finnas på lager
men tröjan fanns inte på lager , det blev inget köp .
Madde på kundtjänst var super trevlig , men jag blev ändå utan tröja .
Uteblivna varor
Har beställt varor för flera veckor sedan & har fortfarande inte fått min tröja. Har även skickat mail till kundtjänst men har inte heller där fått något svar överhuvudtaget!
Fick dock ett mail om att ni önskade min åsikt, så varsågoda!
Till er som tänker ta er tid att handla på noos.se, rekommenderar jag att ni vänder er till en annan webbshop för härifrån kommer ni iaf inte få några varor.
Inköp av skjorta
Jag köpte en skjorta med extra lång ärm som var av bra kvalité.
uselt!
Köpte en kofta som skulle levereras 1-3 dagar senare. Den kom aldrig. Efter 6 dagar kom ett meddelande om att den inte fanns i min storlek. Pengarna drogs direkt däremot. Varför kan man ju undra? Pengarna brukar reserveras på kontot och dras NÄR varan skickas. Lägg därtill att jag får vänta ytterligare 7 dagar får att få mina pengar tillbaka. Skandalöst dålig hantering..
Oseriöst!!!
Beställde en jacka som uppenbarligen inte fanns!!!
Dåligt uppdaterad lagerstatus på hemsidan
Beställde jackan av ett annat seriöst företag idag kommer imorgon!!!
Kampanjkod som inte godkänns
Köpte 4 skjortor på en kampanj "Köp 4 betala för 3" och dessa skjortor
var nedsatta med 30%
Totalt blev det ca 50% rabatt mot ordinarie pris.
Fick orderbekräftelse och senare även info om att leveranstiden under julhelgen är längre än normalt pga lediga dagar.
Idag fick jag samtal om att jag kunde hämta mina varor på plats och blev då förvånad och ringde upp Noos då jag hade begärt frakt av varorna. Fick då reda på att mitt köp inte var godkänt då Kampanjen inte kan kombineras med rabatterade varor.
Anser inte att det är jag som kund som måste hålla koll på vilka kombinationer som är godkända utan kan jag beställa varor ifrån företagets e-shop mha kampanjkoder så bör köpet godkännas, annars bör företaget införa en bättre e-handels plattform som inte tillåter vissa kombinationer. Kan inte ligga på kunden att hålla ordning på företagets godkända kombinationer.
Totalt rör det sig om ca 50% rabatt mot ordinarie pris, mao inte något unikt utan "standard" mellandagsrea på kläder så jag som kund kan inte lastas för att det är ett för bra erbjudande för att vara sant.
Klockrent!
Bra utbud, bra priser, allting funkade smidigt med leveransen.
Supernöjd
Väldigt nöjd med mitt köp, seriöst samt proffsigt bemötande och dessutom väldigt prisvärt
Ingen koll på lagret
Jag läste flera omdömen och många sa att NOOS misslyckade leverera pga det var slut på lagret. Mot min bättre vetande beställde jag ett par jeans men efter ett par dagar så kom det ett mail med nyheten att det var slut på lagret. Jag kommer inte att beställa någonting mer från de.
Märkligt!
Märkligt att få en förfrågan om "ditt senaste köp", då varorna inte ens är levererade//Peter
Snabb service, fri frakt o retur
Jag köpte en kappa som jag fick hemskickad på ett par dagar. Tyvärt behövde jag returnera den då modell o storlek var fel. Toppen med fri frakt o fri retur.
Utmärkt!
Smidigt och enormt bra info och leveranstid! Toppen!
Jättefin service!
En av dem bästa webbutikerna jag har handlat hos. Gratis frakt och returer. Blixtsnabb leverans. När jag ville byta storlek på mina boots fick jag bra råd i telefon. Kan verkligen rekommendera att handla här.
Ingen kundservice
Mina pengar återbetalades utan att jag fick någon info från noos om varför. Jag har mailat, ringt samt lämnat meddelande för att ta reda på om klänningen som jag hade köpt finns i en annan storlek utan svar. Det har nu gått en vecka men det verkar som att deras kundtjänst inte existerar. Dålig service helt enkelt!
Snabb leverans och bra personlig service.
Fick mina skjortor snabbt och smidigt. Bra kundservice.
God service
Bra rabatterbjudande på fina kläder. Uppfyller viktigaste för en webshop- fri frakt och fri retur. Skulle önska ett större sortiment i butiken och snabbare leverans ( kan bero på semestertider eller på fraktföretaget)
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.