1. Lederwarenwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Sieradenontwerper
  5. Sieradenwinkel
  6. Lederwarengroothandel

The NOOSA-Amsterdam brand produces handmade leather accessories, personalized with interchangeable chunks. Each chunk has a particular cultural or spiritual meaning. A beautiful accessory or personal talisman is up to you! The brand was founded in 2009 by two Dutch entrepreneurs. In the 15 years of the brand's existence, our most popular products, leather bracelets with interchangeable chunks, have won the love of thousands of customers around the world. Now new products appear four times a year. We have chosen a strategy for releasing capsule collections, which allows us to create a limited number of unique, relevant, high-quality items. Original line: leather bracelets, belts, bags, scarves and key chains with bases for standard size chunks. Petite line: leather bracelets, belts, and 925 sterling silver rings with bases for Petite chunks, which are half the size of chunks in the Original line. Relic line: 925 sterling silver earrings, rings, bracelets and necklaces, as well as interchangeable pendants made of natural materials that complement them. Leather accessories are made in the Netherlands and India, chunks are created by artisans in Nepal, Indonesia and Peru, and jewelers in Thailand are responsible for creating jewelry. Superb quality, fully handmade, fair trade standards, and attention to the smallest details distinguish our products. NOOSA-Amsterdam is a tradename of NOOSA-Amsterdam Lab B.V. which is registered at Amsterdam Chamber of Commerce nr. 72190388.

2,5

Slecht

Tevreden over de bestelling

Tevreden over de bestelling. Nog 2 extra chunks bij de bestelling gekregen.

18 februari 2020

Antwoord van NOOSA-Amsterdam

Bedankt voor je positieve reactie! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling — en leuk dat de extra chunks in de smaak vielen! 😊

Mooie spullen, maar retour duurt te lang

Mooie spullen en snel ontvangen (ik woon in Denemarken). Een product terug gestuurd en daar liet de afhandeling wel wat te wensen over.. Zelf betalen ok (25 euro, maar dat wist ik). 3 weken na het ontvangen van de tas, werd het geld overgemaakt (na 2 mails verstuurd te hebben). Dat kan beter.

16 mei 2019

Antwoord van NOOSA-Amsterdam

Bedankt, Liesbeth, voor je eerlijke feedback. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Sinds 2019 is er veel veranderd binnen NOOSA-Amsterdam: het merk wordt nu geleid door een ervaren team van topmanagers, ons assortiment is uitgebreid, en onze klantenservice en interne processen zijn sterk verbeterd. We streven er elke dag naar om onze service zo soepel en klantvriendelijk mogelijk te maken.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe bestelling en je te laten ervaren hoe het merk zich positief heeft ontwikkeld! 💫

Waardeloos

Diverse artikelen besteld. Armband is verkeerd in elkaar gezet waardoor drukker niet als versiering aan de buitenkant, maar binnen op je pols terecht komt. Daarnaast is een van de drukkers (chunks) beschadigd bij ontvangst. Omdat ik zonder account besteld had, heb ik meerdere mails moeten sturen alvorens mijn klacht/retourzending in behandeling werd genomen. Uiteindelijk mocht ik de defecte artikelen retour sturen, voor eigen rekening! Uiteraard ben ik daar niet mee akkoord gegaan en moest ik bon met verzendkosten (die nota bene standaard zijn) insturen. Dit is nu al 3 weken geleden en ik ben nog steeds in afwachting van mijn geld. Verdere communicatie over ontvangst goederen e.d. ontbreekt. Koop hier niet! Er zijn genoeg andere webshops die deze producten ook aanbieden en wel service leveren!

30 juni 2015

Beste Internetshopper,

Dank je wel voor je uitgebreide feedback – het spijt ons oprecht dat je destijds een negatieve ervaring hebt gehad.

We willen je graag laten weten dat er sinds jouw bestelling veel is veranderd bij NOOSA-Amsterdam. Het merk wordt nu geleid door een nieuw, professioneel team dat de volledige focus legt op klanttevredenheid, transparante communicatie en een snelle afhandeling van klachten en retourzendingen. Onze processen zijn volledig geoptimaliseerd en we staan tegenwoordig altijd aan de kant van onze klanten.

Daarnaast willen we benadrukken dat noosa-amsterdam.com de exclusieve en officiële webshop is van het merk NOOSA-Amsterdam. Hier vind je uitsluitend authentieke producten, die met de hand worden gemaakt door fair trade ambachtslieden in Nepal, Indonesië en Peru, met gebruik van natuurlijke materialen en met veel aandacht voor detail en ethiek.

We hopen van harte dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven om te laten zien hoe sterk we gegroeid zijn. Je bent van harte welkom.

Toon reviews in alle talen. (5 reviews)