Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super imødekommende, da vi efter købet finder fejl på bilen som vi ikke havde lagt mærke til da vi købte bilen - tusind tak for det!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den støreste anbefaling herfra! Skulle se på en Captur jeg havde forelsket mig lidt i. De havde kørt bilen frem så den stod klar til prøvetur. Til en stor overraskelse havde de sat sommerdæk på... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en Skoda Superb Januar 2017. Fik skrevet i købssedlen at hvis der ville blive noget med taktkæden (børnesygdom på denne model) så ville Skoda dække på Garanti. Sommer 2019 melder bilen... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Den støreste anbefaling herfra

Den støreste anbefaling herfra!
Skulle se på en Captur jeg havde forelsket mig lidt i. De havde kørt bilen frem så den stod klar til prøvetur. Til en stor overraskelse havde de sat sommerdæk på, med et par smarte fælge.

Palle var yderst behagelig, svarede på alle vores spørgsmål. Da vi også gerne ville have træk på bilen, blev det også klaret på en uges tid. Så da vi henter bilen, havde den fået nye måtte, vinterdæk med originale fælge pakket pænt ind bag bilen.
God kommunikation på mail. Ingen problemer overhovedet! En kæmpe fornøjelse!

2 mei 2025

DX 70320

Jeg købte for nylig en Ford fiesta og er fint tilfreds med handlen og service, som jeg fik fra forhandleren. Bil var udleveret med det aftalte og meget fint klargjort.

21 mei 2024

Useriøst

Efter mail og telefonisk kontakt fortæller jeg at jeg er interesseret i en bil og gerne vil have min gamle bil med i handlen. Bliver bedt om at sende billeder og får en ca pris. På grund af lukkedage skærtorsdag og langfredag er det ikke muligt at komme før søndagen efter da jeg rejser på ferie påskelørdag. Det aftaler vi.
Men 2 dage før, altså fredag den 5/3 meddeles det på mail at bilen er solgt til anden side.
Virkelig dårlig stil.

5 april 2024

Topkarakter.

Købte en Fiat 500e. Virkelig god oplevelse - både før under og efter købet. Professionel og behagelig ekspedition. Handler gerne bil her igen.

23 juni 2023

Qashqai tilbage fra december. 2020

Vi køber en Qashqai tilbage i december 2020. Der var en enkelt fejl i bilen, men det blev løst på professionel vis.
Virkelig god service både før og efter købet.
Skulle igen brug en diesel bil så måtte tjekke dem ud, så tænkt at jeg kunne ligeså godt give dem en skulder klap, selvom de er blevet elektrisk.

3 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en fransk BMW i3 ved Nordahl for…

Købte en fransk BMW i3 ved Nordahl for et par år siden. Efter kort tid viste der sig en fejl, så den ikke kunne hurtiglade. Der viste Nordahl, at det er et seriøst og ansvarligt firma. Efter Nordahls forsøg på fejlretning, hentede de bilen, der herefter blev lavet - uden sure miner eller bøvl.
Kan kun varmt anbefale dem.

11 augustus 2022

Varm anbefaling

Vi har købt en Tesla3 hos Nordahlsbiler, og vi har været yderst tilfredse med handlen. Palle Nordahl har haft en fantastisk tålmodighed og venlighed gennem hele handlen, og vi har følt os virkelig godt behandlet. Fem stjerner herfra og en stor anbefaling.

8 juni 2022

Femstjernet købsoplevelse !

Fantastisk service hele vejen igennem, både med oplæring i vores nye elbil samt hjælp til oprettelse af diverse app's og abonnementer.
En rigtig god oplevelse at købe bil hos Henrik.

11 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super oplevelse fra start til slut

Super oplevelse fra start til slut. Alle var venlige og imødekommende under købet og gik længere end de burde for at skabe en god oplevelse.
Modtog endvidere al nødvendig information omkring brug.
Kan kun anbefale Nordahlsbiler.

28 november 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udmærket oplevelse for bilkøbere :)

Har for nylig købt en lettere brugt/ny bil hos Palle og teamet omkring Nordahlsbiler.
Jeg har ikke en finger at sætte på forløbet. Dialog med sælger var en behagelig oplevelse og jeg fik en god pris på den brugte bil.
Der er handlekraft bag og 2 dage efter første prøvetur, kunne jeg hente den nye bil, med nye dæk monteret.
Jeg anbefaler Nordahls Biler - læg vejen forbi, hvis du overvejer ny bil.

22 oktober 2021

Fantastisk service

Fantastisk service, hvor man både bliver set og hørt. De gav en super pris for min gamle bil og var meget behjælpelige med at finde den helt rigtige bil til mig. Jeg kan kun på det varmeste anbefale, at alle der overvejer at købe ny bil, lægger vejen forbi.

19 maart 2021

Super service og rådgivning ifm bilkøb

Super service og rådgivning ifm bilkøb
Jeg kan kun anbefale at bruge Palle og Henrik, og Nordahls Biler. De hjalp med at finde den rette bil til mig, og gav meget brugbar rådgivning undervejs, og hele tiden med kundens bedste for øje. Service har før, under og efter været helt i top.
Så virkelig en god oplevelse at købe bil hos dem.

21 januari 2021

Godt sted at købe bil

En virkelig behagelig måde at sælge bil på. Der gives tid så man kan gå og kigge i ro og mag, og når man køber bilen er der ikke alt muligt lir og salgsgas. Helt nede på jorden.
Vi har kø t en Renault Mégane og er virkelig glade for behandlingen da det er første gang vi køber bil med lån osv.
✔️✔️✔️

30 augustus 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

God service inden handlen - virkelig dårlig service efter handlen

Købte en Skoda Superb Januar 2017.
Sommer 2019 melder bilen en motorfejl, et værksted konstaterer at taktkæden skal skiftes. Kontakter Nordahl herom, men de kan desværre ikke hjælpe og er afvisende.
Bliver nødt til at lave en sag igennem FDM som der afventes afklaring på.
Sidder tilbage med en regning på knap 10.000 kr
Tak for virkelig dårlig håndtering af sagen fra Nordahl biler.
Kan kun fraråde andre at handle bil der, for
det er da ikke en måde og behandle kunder på.

2 april 2020

Fantastisk service

Vi har købt vores Toyota Avensis i januar 2020 og hele vejen før, under og efter salget har de udvist service i top klasse. Ingen smarte sælger tricks - servicen var reel og vi følte på ingen måder de snakkede os efter munden. Kan varmt anbefale en smut forbi dem hvis man overvejer ny bil.

2 februari 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte vores Nissan Qashqai hos…

Vi købte vores Nissan Qashqai hos Nordahlsbiler og hele vejen igennem har de været imødekommende, professionelle og serviceminded.
Vi har følt os trygge og har været meget tilfredse med hele oplevelsen.
Næste gang vi skal have en ny bil, er de helt sikkert en forhandler vi vil kontakte.
Kan varmt anbefalde dem.

6 januari 2020