Nordjysk service- og teltudlejning Reviews

TrustScore 4 uit 5

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Nordjysk service- og teltudlejning er en familiejet virksomhed, som sætter en ære i at levere alt til din fest eller firmaarrangement. Hos os kan du leje telte, borde, stole, service, udsmykning, musik, underholdning og andet tilbehør - uanset om du har et arrangement for 10 eller 4.000 personer. Vi hjælper gerne med alt lige fra opstilling og opdækning, til eventplanlægning og levering af menu samt underholdning. Selv opvasken klarer vi med et smil. Vi sørger altså for, at du kan holde netop den fest, som du ønsker – uden at skulle stå for alt det praktiske. Alt, hvad vi leverer, er altid af højeste kvalitet, og vi arbejder hårdt for at give branchens bedste og mest fleksible service.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Telt til konfirmation

Vi lejede et telt inkl. gulv, borde og stole til vores søns konfirmation, og vi er simpelthen så tilfredse med hele forløbet. Kommunikation undervejs var nem og hurtig, vi fik klare svar på alle spørgsmål, og de dukkede endda op tidligere end forventet på den aftalte dag.

De friske og meget venlige medarbejdere satte teltet op med et smil, og alt forløb præcis, som vi havde håbet.

Det bliver bestemt ikke sidste gang, vi bruger jer – tusind tak for fantastisk service!

2 mei 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi lejede borde og duge til bryllup.

Vi lejede borde og duge til bryllup.
Dog passede dugen ikke til det lille bord - på trods af vi havde ringet og forhørt os. Godt vi havde mulighed for at bruge andre duge.
Ved aflevering fik vi bare af vide at vi skulle have haft ringet - men det var de duge der kunne leveres så hvad ville det have hjulpet.

11 april 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Leje af telt og

Vi lejede 18x9 meters telt, samt borde, stole, og service (et såkaldt totalarrangement) af Nordjysk service- og Teltudlejning til vores bryllup og havde en generelt fin oplevelse. Alt materiale var i orden og personalet var både flinke og hjælpsomme. Til opsætning og nedtagning ankom teltfirmaet med én ansat og bad os om at stille med 6 frivillige. Det var desværre for få personer til opsætningen af teltet og det blev en rigtig tung arbejdsdag.

Vores kommunikation med teltfirmaet i tiden op til brullyppet var ikke ideel; de var lidt umeddelsomme på email og vi fik aldrig et godt overblik over processesen før på dagen hvor teltet ankom.

God udlejningsvirksomhed, men kommunikationen var ikke i top, og vi ville stille med flere frivillige til opsætning af teltet hvis vi lejer fra dem igen.

30 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service fra første kontakt til oversått event!

Vi opplevde fantastisk service og hjelpsomhet fra Nordjysk service- og teltudlejning i forbindelse med vårt bryllup. Vi er meget imponert over deres profesjonalitet, uansett hva vi spurte dem om opplevde vi dem som løsningsorienterte! Vi satte stor pris på å få komme innom og se produktene før vi besluttet oss om hva vi ville bestille, deriblant hvordan vi ville dekke bordene.

Vi vil anbefale Nordjysk service- og teltudlejning videre til alle andre som skal ha en fest, stor eller liten!

6 september 2022

Hej Henriette.
1000 tak for din fine anmeldelse :)
og tak for at I har taget jer tid til at dele den her :)
Mvh Nordjysk service og teltudlejning

Perfekt !

Imponerende god oplevelse at have jer til at levere total arrangement til min lille familiefest
Jeg anede ikke hvad jeg gik ind til da jeg valgte fest i et lejet telt med al service, borde, stole, telt, opdækning osv… men jeg følte mig fra første møde i de bedste hænder
Og nu hvor det er overstået står jeg tilbage med følelsen af et perfekt arrangement
Med STOR hjælp fra jer
TAK 😃

15 augustus 2022

Hej Torben.
1000 tak for din feedback, den sætter vi stor pris på :)
Og hvor er vi bare glade for, at vi kunne hjælpe dig hele vejen i mål, så du og dine gæster kunne have en forrygende fest.
Mvh. Nordjysk service og teltudlejning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra første henvendelse har alt været…

Fra første henvendelse har alt været super professionelt, virkelig god betjening, altid venlig og hjælpsom. De tre som kom og satte teltet op var så søde og super hurtige, det samme med dem der tog det ned. Kan i den grad anbefale Nordjysk service og teltudlejning. Der er kun ros til firmaet :-)

9 juli 2021

Hej Nora
Tak for de fine ord, vi er glade for at du er tilfreds med vores produkter samt personale.
Mvh.
Nordjysk service og teltudlejning

Godt samarbejde

Vi har samarbejdet med Nordjysk service- og teltudlejning i forbindelse med vores VIP arrangement på Nysumbanen i 2019. Planen var at vi skulle samarbejde med dem igen om arrangementet i 2020, men grundet corona måtte vi aflyse det.
De overholdte alle aftaler, var nemme at komme i kontakt med, og var rigtig venlige under hele samarbejdet.
Telte, stole, borde og service var alt sammen flot, rent og i god stand.
En rigtig god og pålidelig virksomhed.
Mvh. Majbritt, Linnemann Motorsport

4 januari 2021

Antwoord van Nordjysk service- og teltudlejning

Vi takker for den fine anmeldelse.
Mvh, Nordjysk service og teltudlejning

Rigtig god service

Rigtig god service! Flot bord og stole :)

10 november 2020

Hej Ramona
Mange tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du har været tilfreds med vores service

De bedste Hilsner
Nordjysk service og teltudlejning

super firma

Vi havde i år fornøjelsen at arbejde sammen med nordjysk service- og teltudlejning da vi lavede KANDIS i birkelse hallen for 3 år i træk.Lige fra første samtale har de været utrolig professionelle og leveret og afhentet til tiden.Vi har hele tiden kunne komme i kontakt med dem.
Og vi har allerede lavet aftale til KANDIS 2019 med dette firma.
Et firma der overholder aftaler.
Birkelse borgerforening/Initiativgruppen

21 november 2018

Hej Birkelse borgerforening,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at I har været tilfredse med vores service. Vi ser frem til endnu et samarbejde med jer i 2019.

De bedste hilsner,
Nordjysk service- og teltudlejning

Lees meer over geverifieerde reviews.