Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering Fin service, jeg havde købt en bluse i forkert str, ingen problemer at bytte. Blusen var utrolig behagelig at have på, trods en temperatur på 30 grader. Jeg havde frygtet det vill... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en Stingray Surf T-shirt, og den kom efter to arbejdsdage - så før de 3-5 dage de havde skrevet på hjemmesiden. Trøjen er endnu flottere end på hjemmesiden. Jeg har også haft en god samt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har arvelig modermærkekræft og er lykkelig over at finde en side med faktor tøj. Jeg bestiller 2hatte og glæder mig til det skal komme. Efter én uge er der ikke sket noget. Efter en sur vurderi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjemmesiden er nem og overskuelig. Gode billeder. Gode og funktionelle produkter. Nemt og hurtigt at bestille, betaling var problemfri. God og hurtig tilbagemelding af ordren på mailen. Leveringen er... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ventetøj til gravide. vi har ventetøj i alle størrelser. Find dit ventetøj her.

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Levering dagen efter bestilling

Jeg betalte for A Porto og hatten kom dagen efter. Dejligt. Den lignede fuldstændigt billedet. God kvalitet. Supergodt at der er oplysning om målene på solhattene.

3 juni 2016

Nemt og hurtigt

Det er er nem side at finde rundt på. Priserne er gode og jeg købte vare af god kvalitet. Der var hurtig levering som betyder rigtig meget.

31 mei 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig refundering

Da en vare, jeg havde bestilt, var udgået hos producenten, fik jeg gratis tilsendt samme vare blot i anden farve :-) derudover skulle en af de andre af mine bestilte varer refunderes, og tilbagebetaling skete meget hurtigt til min konto. Handler gerne her igen :-)

30 mei 2016
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Sommerhatte

Rigtig god og hurtig betjening - dog var flere af de på hjemmesiden viste hatte udsolgte.

26 mei 2016
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var fint

Bestilte en solhat, der kom ret hurtigt.
Men blev en kende skuffet over farven. Gjorde ikke noget ved det, for hatten skulle i brug.
Men på billedet vises en lyseblå hat, der i teksten hedder blå. Den var så turkis, hvilket jeg ikke er helt tilfreds med.
Men ud over det, så er det en fin hat.

16 mei 2016

Dejlige varer

Efter en sur vurdering her kontakter firmaet mig og sørger for at jeg modtager mine varer.
Mine solhatte er onesize og det er genialt, der er mulighed for at reducere størrelsen med et bånd.

14 mei 2016
Logo Notanshop

Antwoord van Notanshop

Hej Britta,
Vi er lidt kede af den anmeldelse. Jeg har kigget ind i historikken og kan se, at der er sket flere fejl ved din ordre. Det første er at du har glemt at angive hus nummer på din adresse, derfor har PostDanmark ikke kunnet finde dig og sendt den retur til os. PostDanmark glemte desværre at vedhæfte begrundelsen for returnering (utilstrækkelig adresse) og den er gået igennem vores retur system uden nogle har opdaget af adressen udenpå pakken var din adresse og ikke vores. Derfor er den gået igennem retur tilbage betalingen. Vi beklager meget vores fejl og prøver at kontakte dig, så du får dine varer hurtigst muligt.
Tim Poulsen
NoTanShop

Lees meer over geverifieerde reviews.