Vi havde en fantastisk oplevelse med Nordsjælland Stunderne Kørsel til vores studenterkørsel. Vores to chauffører, Peter og Peter, var utroligt venlige, professionelle og hjælpsomme hele dagen. D... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde en helt fantastisk tur med Nordsjællands Studenterkørsel! Jeg hørte om Franks selvskab fra en ven, og at priserne og service var enormt gode og det skuffede bestemt ikke! Frank har i gen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min klasse og jeg havde en virkelig god oplevelse med Ns-studenterkørsel. Helt fra starten af var der god kommunikation og hjælp at hente til eventuelle spørgsmål og køreplaner, hvilket er rart når... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Frank og teamet gennem de sidste tre år, og vi kan kun give vores varmeste anbefaling. Fra start til slut har de været professionelle, imødekommende og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vores klasse var blevet anbefalet Nordsjællands Studenterkørsel, af tidligere studenter. Det må være den bedste anbefaling man kan få. Men nogen fra klassen blev bekymret, da de læste på Trustpilot. Her var der nogen der havde lagt et opslag op om, at det var svindel. Så der bredte sig en dårlig stemning i klassen. Derfor kontaktede vi Nordsjællands Studenterkørsel og arrangerede et møde. Frank kom ud i klassen og fortalte om firmaet, og om hvad vi skulle være særlig opmærksom på, når vi skulle vælge vogn. Det var en maga god service, og gav et godt indblik i det at køre studenter og valget af vogn. Vi følte os meget trygge oven på denne præsentation og blev hurtigt enige om at booke vores vogn her. Det har hele forløbet igennem været utrolig let at komme i kontakt med firmaet, når vi havde spørgsmål. Da vi skulle betale vores sidste rate, kneb det lidt med at få samlet pengene ind til tiden. Igen blev der udvist forståelse og vi fandt en løsning uden problemer. Super service og vi kan kun give de varmeste anbefalinger. Så nu glæder vi os til selve vognturen.
3.Y Hillerød Handelsskole

Antwoord van NS Studenterkorsel
Vi havde en vildt fed vogntur med dette firma, alting spillede bare! Der var fed musik fra dj, chaufføren var nem at snakke med, priserne er gode og kommunikationen med vognmanden har været tip top. I lys af de uheld der er sket i år (2023) med folk der er faldet af vognen, har der intet problem været med vores. Der var høje kanter, som man stadig sagtens kunne se over og gode faste tremmer som man kunne holde fast i, det var en meget tryg oplevelse, også op og ned ad stigen, da chaufføren altid var der til at hjælpe os ned.
Jeg ville helt klart anbefale dette firma!
- Naja 3am

Antwoord van NS Studenterkorsel
Kun gode ting at sige om dette firma!
Vi havde Michael som vores chauffør, og både firmaet og Michael var med til at give mig og min klasse så god en tur!! Kontakten jeg har haft med firmaet og vognmanden i gennem hele forløbet var utrolig god og tæt, og de var virkelig med til at give en følelse af tryghed og forståelse! De var altid til at få fat i, med de spørgsmål og ønsker der dukkede op både før og på turen, og vi kunne virkelig ikke have haft en bedre oplevelse!

Antwoord van NS Studenterkorsel
Michael var den sødeste chauffør, og han gav os en fantastisk tur. Det var så fedt, anbefales😍

Antwoord van NS Studenterkorsel
Vildeste dag, med hjælp fra Nordsjællands studenterkørsel. Prisen for vognene er fantastiske og vognmændene er super søde - samt DJ’s som kan tilkøbes for billige penge også. Alt i alt, en 5/5!
Kontakten med firmaet er også rigtig fornøjelig, da de er nemme at få fat på vedrørende spørgsmål og planlægning.
Hilsen Gribskov gymnasium, årgang 19-22, 3.rs

Antwoord van NS Studenterkorsel
Jeg bestilte min vogn fra dette studenterfirma. Vi gik i 3.a på Frederiksværk Gymnasium. Vognen kom endda før forventet så vi havde længere tid til at pynte den. Vores DJ der fulgte med vognen var helt igennem fantastisk og vi havde en fest hele dagen! Vognen var perfekt! Jeg ville helt klart anbefale dette vognfirma, vi havde en god kontakt igennem hele handlen. Vi fik lov til at ændre på den vogn vi fik så den passede til vores behov. En klar anbefaling herfra!😍

Antwoord van NS Studenterkorsel
Vi havde en fantastisk vogntur, fantastisk personale, de gør lige dét ekstra. Vil kun anbefale alle andre at bestille hos dem 👌🏻

Antwoord van NS Studenterkorsel
Jeg bestille en studenter vogn til min klasse og alle fra min klasse var skide glad for den. Der var skide god service på igennem hele processen op til turene og de var skide hjælpsomme. Selve chaufføren var mega flink og hyggelig person som også bare var frisk på at hjælpe. Kan enormt anbefale stedet da det billigt og man får meget for det.

Antwoord van NS Studenterkorsel
Jeg har været med fra starten af - som chauffør. Jeg har også kørt for andre udbyder. Men Nordsjællands Studenterkørsel er bare stedet for mig. Dejlige vogne af høj kvalitet, med sikkerheden i top. Jeg har kun oplevet dejlige positive unge mennesker.
Vi gør hvad vi kan - og lidt til 😉
Super professionelt firma. Firmaet, vognen og ikke mindst den smilende chauffør gjorde dagen super god. Intet negativt at sige.
👍👍😊

Antwoord van NS Studenterkorsel
Vildt professionelt firma- meget løsnings orienteret og virkeligt sødt personale. Flotte og veludstyrede vogne🤩

Antwoord van NS Studenterkorsel
Vi er en 3 års klasse, der desværre har benyttet sig af denne organisation til studenterkørsel. De har nu lukket deres hjemmeside, og slettet alle muligheder for at kontakte dem. Hold jer langt væk fra dette, eftersom det er rent fup.

Antwoord van NS Studenterkorsel
Svindler, bestil ikke herfra!!! Man bestiller en vogn og får en helt anden vogn, som er væsentlig ringere af kvalitet. Fortjener ikke en eneste stjerne!