Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringeste service ever! Har haft kontakt til Øens ejendomsadministration der syår for opkrævning af leje. De er simpelthen så uimodtagelige for fornuft, og når man beder om hjælp bliver det afvist p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er endnu ikke lejer hos ØENS, men er indtilvidere mødt af en utrolig kompetent og svarparat kundeservice. De svarer hurtigt, er servicemindede og er klar til at hjælpe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Nicolai fra ØENS, trods en lang salgsperiode i foreningen. Rådgiveren var flink og imødekommende, og strækkede sig også langt må mine vegne som sælger. Varm an... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min oplevelse med Øens Rådgivningshus var fuldstændig fantastisk fra første dag jeg kontaktede firmaet til sagen var afsluttet. Jeg vil sende en personlig stor tak til Jesper Lett - hans tilgang til s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Eigendomsbeheerder
  2. Bedrijfskundige dienst
  3. Advocatenkantoor

Geschreven door het bedrijf

ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed. ØENS beskæftiger mere end 100 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. ØENS vision er at skabe Danmarks bedste rådgivningsvirksomhed. ØENS mission er at tilbyde økonomiske og juridiske rådgivnings- og administrationsydelser til henholdsvis ejendomme, SMV og private i Danmark. ØENS Rådgivningshus er i 2022, 2023 & 2024 blevet anerkendt som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser® i kategorien for virksomheder med 50-250 medarbejdere. Vi er utrolig stolte af denne anerkendelse, som er et resultat af vores lederes og medarbejderes dedikation og hårde arbejde for at skabe et positivt og inkluderende arbejdsmiljø. Vores medarbejdere og deres trivsel er det centrale i vores DNA. Vi brænder for at skabe et miljø, hvor vores medarbejdere kan udfordre sig selv og nå deres fulde potentiale gennem uddannelse og udvikling. Vi tror på, at glade og engagerede medarbejdere er nøglen til vores succes som virksomhed og til at give vores kunder den bedste service. Mød vores medarbejdere Hos ØENS har vi mere end 100 kvalificerede medarbejdere, der hver især er eksperter inden for deres respektive felter. Vi værdsætter dem højt og tror på, at glade medarbejdere er nøglen til succes. Derfor gør vi en stor indsats for at sikre, at de trives, da vi ved, at glæde og tilfredshed på arbejdspladsen bidrager til gode medarbejdere, der yder deres bedste for vores kunder og klienter. Sammen stræber vi efter altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde, hvor gennemsigtighed er afgørende. Vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste i alle sager og projekter, vi håndterer. ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Hvorfor? Fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde, og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende advokatsekretærelever, studerende og trainees.

Contactgegevens

super gode

super gode og dygtige

11 september 2023

Hej Benjamin

Mange tak for de pæne ord. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med os.

Nyd mandagen.

Super og behagelig rådgivning Lisa Lykke-Kielberg , Øens rådgivningshus

Lisa Lykke-Kielberg, som er associeret partner og advokat hos ØENS rådgivningshus, har givet mig og min kæreste en formidabel rådgvining omkring hvordan vi har skullet forholde os i forhold til vores ønsker omkring at testamentere hinanden og vores søn.
Alt har været kommunikeret klart og tydeligt, og vi føler os rigtig tilfredse og super glade for den gode service vi har fået samtidig med alt det praktiske.

25 augustus 2023

Hej Thomas

Sikke en skøn anmeldelse af vores kollega, Lisa. Vi er utroligt glade for at høre, at du og din kæreste har oplevet så behagelig og kompetent rådgivning, og det glæder os at vide, at hun har formået at guide jer på en klar og tydelig måde i processen med at oprette testamenter.

Vi værdsætter din positive tilbagemelding og den tid, du har afsat til at skrive en anbefaling. Vi står altid til rådighed for at assistere jer igen, hvis I skulle få behov for yderligere rådgivning eller hjælp.

Glade mandagshilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget professionel og tryg hjælp i…

Meget professionel og tryg hjælp i forbindelse med udarbejdelse af testamente.
Kan kun anbefales.

2 mei 2023

Hej Marianne

1000-tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os i forbindelse med testamenteudarbejdelse.

Hvis du skulle få brug for yderligere rådgivning eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ha' en skøn dag.

Kompetent og rar rådgiver

Kompetent og rar rådgiver, der talte mig ind i en lang række digitale løsninger som jeg ikke anede fandtes og som vil hjælpe mig meget - selv om jeg er meget analog. Frederik så muligheder i alt og havde svar på rede hånd - helt vildt god oplevelse! Jeg glæder mig til fælles fremtid!

21 juni 2023

Kære Mette

1000-tak for din flotte anmeldelse af Frederik og ØENS Virksomhedsadministration!

Frederik er virkelig dygtig til at identificere og præsentere digitale løsninger, der hjælper vores virksomhedskunder med at optimere deres forretning. Vi ser ham som en stjerne her hos os, og det glæder os meget at høre, når vores kunder deler den samme oplevelse - og tager sig tid til at anerkende vores medarbejdere.

Vi ser frem til vores fremtidige samarbejde og er altid klar til at hjælpe dig igen, når du har brug for det.

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Blev rådgivet i ejeraftaler inden for erhverv og fik fantastisk service og viden retur. Dejligt at man kan føle sig i trygge hænder! Tak for hjælpen

8 juni 2023

Kære Jeppe

Mange tak for din anbefaling og den flotte anmeldelse, du har skrevet om os.

Det glæder mig virkelig at høre, at du modtog fantastisk service, hvor mine dygtige kolleger kunne dele deres ekspertise om erhvervsejeraftaler med dig. Det er dejligt at vide, at du følte dig i trygge hænder og havde en god oplevelse med vores rådgivning.

Hvis du får brug for hjælp igen i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi gennemgik vores bolighandel med…

Vi gennemgik vores bolighandel med Anders i en behagelig atmosfære. Vi fik god gennemgang og råd med på vejen.

20 maart 2023

Kære Erik

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at I havde en god oplevelse med advokat Anders Larsen i forbindelse med jeres bolighandel. Vores mål er altid at sikre, at vores kunder føler sig grundigt informerede og vejledt i alle aspekter af deres juridiske behov. Derfor er det fantastisk at høre, at I oplevede en behagelig atmosfære og fik en grundig gennemgang samt gode råd under processen.

Vi sætter stor pris på jeres feedback. Det betyder meget for os at vide, at vores arbejde har gjort en positiv forskel for jer.

Hvis I har brug for hjælp igen i fremtiden, er I mere end velkomne til at kontakte os. Vi står altid klar til at assistere jer.

Glade solskinshilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor anbefaling - 5 store stjerner.

Vi har haft den store glæde at benytte Øens Rådgivningshus vedr. køb af en ejendom. Det har været en fantastisk positiv og professionel oplevelse fra første dialog til afslutningen af købet. Vi har følt os trygge og godt behandlet af Anders Larsen og Anita Hansen, der var vores Dream Team gennem hele rejsen. Tak for jeres altid positive sind og vilje til at svare alle mulige og umulige spørgsmål gennem købsprocessen. 5 store stjerner herfra og en varm anbefaling til alle. Vi kommer helt sikkert tilbage, hvis/når der opstår et behov.

Tak Anders og Anita for at møde os i øjenhøjde.

30 mei 2023

Kære OS

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os i forbindelse med dit ejendomskøb.

Det er ikke første gang, at advokat Anders Larsen og advokatsekretær Anita Hansen er blevet anerkendt som et "Dream Team" inden for køb og salg af ejendomme, så det er fantastisk at høre, at du også har haft den samme oplevelse med dem og ØENS Advokatfirma.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi sætter stor pris på den. Vi ønsker altid at være i øjenhøjde, og vi vil selvfølgelig være mere end glade for at hjælpe dig/jer igen, hvis eller når behovet opstår.

Som lejer

Som lejer, er administration, af lejemålet, samt kendskab til lejeloven.. ringe... umuligt at komme "igennem", med "noget som helst"... Advokater..? Jura??

18 april 2023

Hej Michael

Vi er selvfølgelig kede af at læse din anmeldelse. Vi bestræber os altid på at levere en så god og korrekt håndtering af alle sager som muligt.

Vi vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan få løst de udfordringer, du konkret måtte stå med. Da vi ikke ud fra anmeldelsen kan udlede, hvilken adresse din henvendelse drejer sig om, vil jeg i stedet opfordre til at du skriver en mail direkte til mig, så vi kan få udredt din udfordring. Jeg kan kontaktes på kro@oadv.dk.

Kristian Olsen
Direktør, ØENS Ejendomsadministration

Fremragende og professionelt

Har modtaget superb rådgivning i f.t. såvel både andelsboligforening og gårdlaug. Øens Ejendomsadministration scorer højt på alle parametre.

30 november 2022

Kære Ingegerd

1000-tak for din 5-stjernede anmeldelse af ØENS Ejendomsadministration. Vi er utroligt glade for at høre at du føler dig i trygge hænder hos os.

Glædelig jul og godt nytår.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hjælpsomme og altid lige ved…

Altid hjælpsomme og altid lige ved hånden. Højt professionelt niveau. Varme anbefalinger herfra!

5 oktober 2022

Kære Thomas

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du vil dele din oplevelse af os med andre, og glæder os over at have gode loyale kunder som dig :-)

God dag til dig!!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er en andelsboligforening med 64…

Vi er en andelsboligforening med 64 andele. Personligt har jeg erfaring fra bestyrelsesarbejde i 3 forskellige foreninger. Vi skiftede til Øens i 2018 og der er en markant positiv forskel til de 2 øvrige administratorer jeg har erfaring med. Øens varetager en lang række små og store opgaver som vi før løste selv og pudsigt nok betaler vi mindre end før. Øens er gode til at sætte sig ind i hvad det vil sige at være en ikke-professionel bestyrelse og hvilken hjælp vi har brug for. Da vi skiftede i 2018 var der meget få anmeldelser af administratorer på nettet og vi tog et møde med 3 forskellige firmaer og Øens skilte sig tydeligt positivt ud. De bedste anbefalinger fra os i AB Karen Blixen Parken

4 oktober 2022

Hej Peter

Vi er utroligt glade for det samarbejde, vi har med dig og den øvrige bestyrelse fra AB Karen Blixen Parken. Vi har stor forståelse for at I som frivillig bestyrelse, har behov for hjælp til store som små opgaver og vi er glade for at I føler jer hørt og godt taget af.

Vi forstår godt at det skaber tryghed at læse anmeldelser fra eksisterende bestyrelser og kunder, og derfor er vi da også ekstra glade for at du tager dig tid til at lave en så flot anmeldelse af os.

1000-tak for det og nyd dagen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

kan på ingen måde anbefale at bruge…

kan på ingen måde anbefale at bruge dem, de er langsome og har ikke tid til deres kunder. De er nu skiftet ud med anden selvskab for vores lejlighed.

Øens sendte en faktura denne måned, som jeg med glæde betalt, fordi vi ikke har fået andet informeret, men så får man lige en regning fra den nye ejer som er lige så forvirret som os(vi havde ikke fået en dato for overtagelsen, af nye ejere).

Det er ikke første gang de laver fejl og manglende informationer fra deres side af...

syntes heller ikke det er særlig proff af ønes, at de ikke har informeret os om nye ejere og hvem den nye ejer er. heller ikke hvornår de nye skulle over tage, hvilket er til grin

Nu har vi så fået halvdelen af vores husleje tilbage men mangler så halvdelen som kommer fra et overskud i vores aconto vand/varme….

3 oktober 2022

Kære Liva

Vi sætter en stor ære i at levere god service, hvorfor vi selvfølgelig er kede af at høre at du ikke føler dig godt serviceret og informeret.

For lige at sætte lidt ord på den proces du refererer til, så har din ejendom skiftet ejer per 1. oktober i år. Den nye ejer har en fast ejendomsadministrator, som derfor har overtaget administrationen af dit lejemål per 1. oktober. Det er helt gængs kutyme at det er ny ejer og eventuelt ny ejendomsadministrator, der sørger for at informere ejendommens lejere om skiftet i kontaktperson. I det konkrete tilfælde bedte vi den nye ejendomsadministrator om at lave denne orientering allerede den 4. september.

I forhold til lejeopkrævningen for oktober, så har der hersket lidt uklarhed omkring, hvorvidt det var os eller ny administrator, der skulle opkræve lejen for oktober. Dette har resulteret i at vi begge har opkrævet lejen, hvilket selvfølgelig er beklageligt. Som du selv angiver, så blev fejlen dog rettet straks den blev opdaget. Vi dobbelttjekker dette hos den nye administrator i morgen.

Jeg er selvfølgelig ked af at høre at I ikke føler jer tilstrækkeligt informeret omkring processen. Derfor kontakter jeg jer telefonisk i morgen tidlig, så vi kan få afsluttet sagen endeligt.

Med venlig hilsen,
Kristian Olsen
Administrationschef, Partner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun anbefale Øens Ejendomsadministration.…

Bestyrelsen har stor glæde og gavn af Øens
( Christian) rådgivning og håndtering af ejerforeningens interesser.

11 augustus 2022

Hej Lisbeth

Sikke en dejlig anmeldelse. Vi er glade for at høre at I som bestyrelse føler jer hørt og set i vores administration af jeres ejerforening. Og vi er særligt glade for at høre at I er glade for Christian. Det er vi nemlig også! :-)

Må du få en skøn dag!

Varme anbefalinger

Jeg har haft stor glæde af Rebecca Sørensens rådgivning og bistand i forbindelse med fx huskøb og udarbejde af testamente. Mine varmeste anbefalinger.

19 april 2022

Hej Mette,

1000-tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har følt dig tryg og godt behandlet af Rebecca i forbindelse med dit huskøb og udarbejdelse af testamente :-D

Nyd solskinsdagen!!

Yderst professionel virksomhed

Yderst professionel virksomhed, super dygtige medarbejdere.
Yder kompetent support i alle henseender
Kan klart anbefales
Administrator Bjørn Weber , har været en kæmpe støtte

16 maart 2022

Hej Tina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af ØENS Ejendomsadministration. Bjørn er en garvet administrator. Han har været i gamet i mange år og det er min klare opfattelse, at han gerne går dén ekstra mil for vores kære foreninger, andelshavere og ejere.

Det gør mig helt utroligt glad at du deler samme opfattelse! Jeg sætter dig og din flotte anmeldelse på vores ØENS-sejrsliste :-D

Nyd solskinsdagen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan ikke anbefales til køb af ejerbolig

Vi har benyttet ØENS Advokater i forbindelse med et huskøb - og dette har ikke været en dans på roser.

Vores indledende møde med advokaten Lasse gik udmærket, og vi følte, vi havde en kompetent rådgiver på vores side (vi er førstegangskøbere, og dermed er det ekstra betryggende med kompetente rådgivere).

Efter første møde gik det ned af bakke, og særligt efter de fik deres salær.

Advokatsekretæren rodede rundt i flere dokumenter, der blev sendt til os, ejendomsmægleren og sælgeren. Der blev rodet rundt i datoer, og en dato i skødet var forkert.

Vores advokat lavede desuden en fejl (som sker for alle), men efter vi gør opmærksom på denne fejl, som vi tilfældigvis opdager, beder vi dem rette henvendelse til ejendomsmægleren for at rette op på fejlen. Det nægter de dog.

Efter vi et par gange har bedt dem rette op på fejlen, vælger de fuldstændig at ignorere vores henvendelser, desværre.

Vi står nu tilbage uden den nødvendige dokumentation, en ekstra regning samt en kedelig og utryg oplevelse.

14 maart 2022

Hej Nicklas

Jeg er ked af at læse din anmeldelse. Det er absolut ikke den oplevelse, jeg ønsker, at nogle skal have, når de vælger ØENS Advokatfirma.

Jeg har personligt undersøgt sagen og kan helt som du anfører bekræfte, at der blev anført forkert dato for købsaftalen i skødet. Det kan desværre ske, men heldigvis var I jo selv opmærksomme på datoen, så det blev rettet inden tinglysningen.

I forhold til ejendommens varmepumpe er det ærgerligt, hvis min medarbejder har overset noget her. Det vil jeg naturligvis følge op på, da det er vigtigt for mig at vores kunder føler sig hjulpet hele vejen. Særligt når I er førstegangskøbere.

Jeg beklager på egne og virksomhedens vegne at I sidder tilbage med en følelse af ikke at blive hjulpet helt i mål. For at sikre at vi fremover bliver bedre, vil jeg tillade mig at kontakte dig pr. telefon for en drøftelse af sagen.

Kenneth Gudmundsson
Advokat & stiftende partner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil uden tvivl anbefale ØENS…

Jeg vil uden tvivl anbefale ØENS Rådgivningshus, der administrerer den andelsforening jeg bor i. Min oplevelse af hele forløbet med salg af andelsbolig har været rigtigt god. Der har været vildt hurtig og tydelig kommunikation gennem hele processen, hvilket jeg sætter stor pris på da kundskab og tryghed er vigtigt for mig når det omhandler salg af bolig. Jeg vil især give ros til Julie, som har givet mig en rigtigt god oplevelse.

Mvh Joakim

18 februari 2022

Hej Joakim,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en så flot anmeldelse! :-)
Vi er glade for at du har haft en god og tryg oplevelse med os. Julie er uden tvivl en stjerne - og vi er glade for at du synes ligeså.

Nyd dagen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Får jeg brug for advokatbistand igen…

Får jeg brug for advokatbistand igen (har brugt Øens
Rådgivningshus flere gange), så er det dem, jeg tager fat i. Kompetent og hurtig feedback, når man står i en presset situation.
Mine bedste anbefalinger!

13 januari 2022

Hej Maj,

Din anmeldelse ramte os som en solstråle på denne grå januardag. Tusind tak for dén og dig :-)

Skulle du få brug for advokatbistand en anden gang, så véd du, at du er mere end velkommen hos os.

Nyd dagen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God chat

God chat men lidt lang tid inden jeg fik svar

26 november 2021

Hej Jørgen,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi kan desværre ikke garantere at det går hurtigere, når der bliver skrevet efter lukketid på en fredag :-)

Glædelig 2. december :-D

Fantastisk samarbejde

Jeg har de sidste par måneder arbejdet sammen med advokatfuldmægtig Lisa Lykke-Kielberg.

Jeg har været utrolig glad for samarbejdet og føler mig velrustet, informeret og rådgivet på persondataområdet.

Lisa har virkelig haft en professionel tilgang, responderet hurtigt og udvist et kæmpe engagement i at rådgive mig på bedste vis. Lisa har afleveret fantastiske produkter og givet mig muligheden for at have ”fingeren på pulsen” og være en del af processerne, så der er sket fuldkommen gennemsigtighed i arbejdet.

Jeg er yderst tilfreds med hendes arbejdsindsats og synes at Lisa fortjener det største skulderklap.

26 november 2021

Hej Anne,

1000-tak for din flotte anmeldelse. Lisa fortjener uden tvivl skulderklap. Vi sætter helt enorm stor pris på hende, og vi er glade for at du som kunde også ser, hvor fantastisk hun er.

Derudover glæder vi os også over, at have én som dig som kunde i ØENS Advokatfirma.

Nyd dagen og glædelig 2. december.

ØENS Rådgivningshus // Rikke Raben

Lees meer over geverifieerde reviews.