OBH Rådgivende Ingeniører Reviews 907

TrustScore 4 uit 5

3,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt OBH Ingeniørgruppe som byggerådgiver i forbindelse med vores nybyg-projekt i Vejle, og vi har følt os i rigtig trygge hænder gennem hele processen. Vores rådgiver, Lau, har været meg... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var helt fint, kun et, han har taget en ledning for strømførende, men det er et telefonkabel der ikke bliver brugt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig udrykning ifm. salg af hus hvor der skulle laves tilstandsrapport og elrapport. Fin gennemgang og god pris.

Bedrijfsgegevens

1. Architect
  2. Aannemersbedrijf
  3. Vastgoedadviseur

Geschreven door het bedrijf

OBH Rådgivende Ingeniører er en specialiseret rådgivende ingeniørvirksomhed, der er sat i verden for at skabe bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde. Derfor beskæftiger vi os med de vigtigste typer bygninger for de fleste: boliger, institutioner og arbejdspladser. Vi er førende indenfor tilstandsrapporter, energimærke og eleftersyn i forbindelse med hushandel og vi har lokale bygningssagkyndige i hele landet. Vi er autoriseret til at udføre alle tre rapporter med samme konsulent, så du kan nøjes med ét besøg. Vi leverer også en tryg byggeproces til private. Hvis du skal bygge nyt, bygge om eller bygge til kan vores erfarne byggerådgivere sikre at du kommer godt i mål. Vi rådgiver om kvalitetsbyggeri for erhverv og offentlige institutioner. Vi dækker hele byggeprocessen, og hjælper bl.a. med bygherrerådgivning, projektering, brandrådgivning, energimærkning og DGNB certificering.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig service og tilstandsrapport…

Dårlig service og En tilstandsrapport med fejl i og nogle urealistiske og urantable forslag til forbedringer og en energimærkning som ikke passer, pga der er kælder i huset. Brug IKKE dette firma til Tilstandsrapport

14 april 2026

Klar anbefaling herfra.

Vores rådgiver, Lau, har været meget tilgængelig og har taget sig tid til at drøfte vores bekymringer og sparre med os om, hvordan vi bedst håndterede de udfordringer, der opstod undervejs. Det har givet en stor ro i et ellers komplekst forløb.

Samlet set en meget positiv oplevelse og en klar anbefaling herfra.

12 november 2025

Hej Daniel,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har taget dig tid til at beskrive, din gode oplevelse med at have besøg af os.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er trygge i deres kontakt med os og I besøget fra os, og din beskrivelse har stor værdi for os :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres folk laver tilstandsrapporter som…

Deres folk laver tilstandsrapporter som vinden blæser ,alt efter hvem der kommer.
Fik lavet tilstandsrapport på samme hus med 2 års mellemrum uden der var lavet noget.
Men den ene fandt en masse "fejl" der også var der da den blev lavet for 2 år siden.

24 februari 2026

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at høre at du ikke er tilfreds med vores tilstandsrapport.
Vi kan ikke sagsbehandle på Trustpilot, men henviser til at du kontakter vores kundeservice hvis du har brug for yderligere.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt hus i 2025 hvor Obh har stået…

Har købt hus i 2025 hvor Obh har stået for tilstandsrapport og el rapporten.
Havde lige pludselig 2 vinduer i vestgavl. Min carporten har været mere besigtiget end huset med alle de punkteret. Så kan ikke sige noget professionelle om dem .

15 juli 2025

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelige ærgerligt at høre at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg ved ikke om du har været i kontakt med vores kundeservice, men jeg vil opfordre til at kontakte dem så de kan se nærmere på din problemstilling.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi fik lavet en energimærkning på vores…

Vi fik lavet en energimærkning på vores hus. Deraf fremgår at vores hulmur ikke var isoleret. Dette kunne vi ikke forstå da vores samlede omkostning til el og varme gennem flere år har ligget på kr. 23.000 samlet.
Huset er på 206 kvm og delvis opvarmet med el men ingen jordvarme. OBH gruppen havde beregnet et samlet energiforbrug på kr. 48.000 som fremgik af rapporten.
Vi fik efterfølgende lavet en gennemgang af Jysk Tagteknik A/S som kunne oplyse, at der er lavet en hulmursisolering på 50 mm som kunne konstateres ved et tjek gennem et hul i muren, hvor der tidligere havde været en udendørs lampe. Denne kontrol kan ikke have været udført af OBH-gruppens konsulent.
Deres forbedringsforslag på ca. kr, 275.000 havde en tilbagebetalingstid på 25 år uden medregning af forrentning af investeringen.
Jeg kan ikke anbefale OBH-Gruppen til at forestå en energimærkning med elinstallationsrapporten og tilstandsrapporten var ok.

15 december 2025

Hej Svend Aage,

Tak for dine roser for de udførte eleftersyns- og tilstands-rapporter.
Vi kan forstå, du efterfølgende har haft kontakt med den ansvarlige for energimærkerne hos os. -
Der lader i den forbindelse til, at have været en positiv dialog og sagsbehandling der er endte med, at energimærket blev rettet.

Vi beklager fejlen og håber du trods alt endte med en positiv oplevelse i forhold til energimærkningen og sagsbehandlingen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Problemer med at få penge retur for…

Problemer med at få penge retur for regning, for noget de selv har lavet skade på.
Jeg har uden held prøvet at tale med dem om og skrevet med dem om at finde en løsning på problemet.
Er ikke indstillet på at være hjælpsomme. Meget skuffende

13 oktober 2025

Hej Jane,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre at du ikke er tilfreds med forløbet. Vi kan ikke sagsbehandle på Trustpilot, men henviser til vores kundeservice som formentlig kan give dig en nærmere forklaring.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer LANGT væk fra OBH Gruppen og…

Hold jer LANGT væk fra OBH Gruppen og OBH Rådgivende ingerniører. Byggesagkyndige skulle lave en tilstandsrapport i forbindelse med vores hussalg, men byggesagkyndig havde desværre ret travlt og måtte levere et halvfærdigt produkt hvor han har været så fræk at sige at han ikke har kunne komme til og taget ubetydelige billeder som faktisk dokumenterer det modsatte - samtidig med at jeg selv var til stede under gennemgangen. Selve rapporten var meget positiv, men fyldt med mangler.

Disse mangler har nu kostet os et hussalg!

Jeg vil på ingen måde anbefale de her bondefangere! Hold jer langt væk fra dem og vælg altid en anden!

7 juli 2025

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelige ærgerligt at høre, at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg ved ikke om du har været i kontakt med vores kundeservice, men jeg vil opfordre til at kontakte dem, så I forhåbentlig kan finde en løsning.

Meget dyrt og frustrerende

I forbindelse med salg af mit hus havde Nybolig valgt OBH Rådgivende ingeniører.
Jeg var sidst i kontakt med dem for ½ år siden, men da forløbet stadig er til irritation har jeg valgt at bruge trustpilot for at advare andre.
I august måned 2024 fik jeg besøg af en mand fra OBH som skulle lave en tilstandsrapport samt en el-rapport. Der var ingen problemer her, men da manden har forladt huset, opdager jeg at både mit komfur og min varmepumpe er gået i stykker.
Både elektriker og tekniker fra Ok som ordner varmepumpen mener at det sandsynligvis er på grund af fejl, som sker i forbindelse med el-rapporten.
Reparation af varmepumpen koster 24.000 og komfuret ca 2.000.
OBH beder mig kontakte mit eget forsikringsselskab, og de dækker 12.000 (pga varmepumpens alder). Jeg kontakter så igen OBH angående de sidste 12.000.
Jeg modtager derefter et svar fra dem hvori de skriver at de kun vil dække selvrisikoen på 1051 kr.
De skriver endvidere at "Grundlag for vores beslutning ligger i at vi ikke mener fejlen ligger hos, fejlen ligger i styringen eller selve det indbygget sikkerhed i varmepumpens udstyr."
Kopieret så sproglig fejl ikke rettet.
Til info er det en Nibe Split fra OK.

ang. svar fra OBH
Jeg har før oplevet strømsvigt uden varmepumpen gik i stykker.
Mit komfur gik også i stykker i en alder af kun 2 år og et par måneder.
Jeg vil aldrig kunne bevise det var jeres skyld, men sært sammentræf.
Hvad angår økonomien var I kun til stede i huset fordi der skulle laves rapporter i forbindelse med salg. Det kostede mig 12.000 at reparere og ca det samme til jer.
Når huset er solgt er det ikke min udgift mere, og det er i øvrigt heller ikke mig som får nogen fornøjelse ud af udskiftningen.
Jeg forventer på ingenting fra jer, synes bare det er rimeligt at advare andre. Jeg bruger selv trustpilot.

14 februari 2025

Hej Karin,

Du har, som du skriver, tidligere været i dialog med vores kundeservice omkring den defekte varmepumpe.

Vi yder naturligvis kompensation, hvis en fejl fra vores side er årsagen til en defekt. I det konkrete tilfælde er fejlen på varmepumpen opstået alene fordi strømmen har været slukket, hvilket varmepumpen ikke bør gå i stykker af, hvorfor defekten ikke kan lastes vores medarbejder.

Vi tilbød dig dog at dække din selvrisiko på forsikringen. Din egenbetaling skyldes dagsværdinedskrivningen, idet man ikke får nyt for gammelt. Du har således under alle omstændigheder fået dækket dit reelle økonomiske tab.

!!!ADVARSEL!!

!!!ADVARSEL!!! LÆS HER!

DOKUMENTFALSK! SVINDEL! PROFITOPTIMERING!

Dette har uden sammenligning været den mest skuffende og uprofessionelle oplevelse, jeg nogensinde har haft i forbindelse med en tilstandsrapport og el-rapport.

I stedet for at levere en reel fornyelse af rapporterne, blev jeg præsenteret for billeddokumentation, der åbenlyst var over et år gammel. Det er direkte misvisende, uacceptabelt og underminerer hele formålet med en opdateret vurdering.

Rapporterne var mangelfulde, overfladiske og fremstod som hastværksarbejde. Flere centrale forhold ved ejendommen blev enten udeladt eller behandlet så overfladisk, at materialet reelt er værdiløst. Når man betaler 7.500 kr., har man en berettiget forventning om kvalitet, grundighed og dokumentation – ikke kopier af gamle billeder og upræcise beskrivelser.

Kommunikationen gjorde kun oplevelsen værre. Indsigelser blev ignoreret, og jeg modtog blot intetsigende standardsvar uden vilje til at tage ansvar for de åbenlyse fejl. Det er dybt kritisabelt, at en aktør i en branche, hvor tillid og nøjagtighed er altafgørende, kan levere et så uprofessionelt produkt.

Jeg kan kun advare alle andre mod at benytte denne udbyder. Efter min oplevelse er der tale om en virksomhed, hvor profit sættes over faglighed og hvor kundens retsstilling og sikkerhed åbenlyst tilsidesættes. Jeg vil derfor gå videre med sagen til både relevante myndigheder og juridisk bistand.

16 september 2025

Hej Nicolai,

Vi kan ikke sagsbehandle på Trustpilot, men henviser til vores kundeservice, som jeg også kan forstå at du er i kontakt med.

Faktura før færdigt arbejde – og rykker oveni 😠

⭐ 1 stjerne – Når regninger og rykkere kommer før arbejdet er færdigt

Jeg har allerede skrevet en anmeldelse om OBH’s arbejde med energimærkningen af mit hus – og nu kommer der en om betalingsdelen.

Jeg fik den første faktura før arbejdet var færdigt.
Jeg gjorde opmærksom på det pr. mail, og efter lang dialog fik jeg både en kompensation og en ny betalingsfrist – skriftligt bekræftet af OBH’s egen faglige koordinator.

Og hvad sker der så?
🔔 Rykker nr. 1 lander 5 dage før betalingsfristen.
🔔 Rykker nr. 2 kommer endnu en gang – med trussel om gebyr – stadig før den skriftligt aftalte betalingsdato.

Jeg har brugt uforholdsmæssigt meget tid på at få styr på OBH’s interne processer, som burde være en selvfølge i et professionelt firma.

Når man køber en energimærkning til over 5.000 kr., forventer man:

- Et retvisende produkt (det fik jeg først efter 23 mails)

- Professionel kommunikation

- Og at regninger og rykkere hænger sammen med virkeligheden

Det sidste punkt dumpede OBH på.

Som forbruger står jeg tilbage med følelsen af at være projektleder på en sag, jeg allerede har betalt dyrt for – og nu også bogholder på OBH’s interne processer. Det er ganske enkelt ikke godt nok.

12 september 2025

for dyrt.

Vi fik OBH Ingeniørservice A/S ud til eleftersyn og tilstandsrapport. Selve gennemgangen virkede grundig nok, så på den del er der ikke noget at sætte en finger på.

Problemet er prisen. Besøget tog ca. 1,5 time på stedet, og bagefter modtog vi en faktura på hele 10.190 kr. inkl. moms. Jeg havde på forhånd accepteret prisen, men jeg må indrømme, at jeg havde forventet en helt anden tidsmæssig indsats for det beløb.

Selvfølgelig er jeg klar over, at der også ligger noget kontorarbejde bag udarbejdelsen af rapporten – men når man som kunde står med en regning på over 10.000 kr. for et besøg af så kort varighed, føles det ganske enkelt som en alt for dyr ydelse.

Samlet set sidder man tilbage med en oplevelse af at have betalt meget mere, end hvad arbejdet egentlig var værd. På den baggrund kan jeg desværre ikke anbefale OBH Ingeniørservice A/S til andre.

3 september 2025

Hej Casper,

Tak for din anmeldelse,

Vi kan ikke sagsbehandle på Trustpilot, men kan forstå, at du har været i kontakt med vores kundeservice som har givet dig indblik i ydelsens reelle omfang samt svar omkring ydelsens pris.

Har du yderligere spørgsmål til dine bestilte ydelser, er du velkommen til at kontakte dem igen.

Hej Ole,

Tusind tak for de 5 stjerne og rosen til vores kollega, det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

personen der kom var venlig og…

personen der kom var venlig og imødekommende.

vi gennemgik rapporten, og det var detaljeret.

19 augustus 2025

Hej Toni,

Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Det er dejligt at høre, at I havde en god oplevelse ved besøget.

Hej Ib,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive din gode oplevelse med at have besøg af os.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fejl i rapporten selv om der på forhånd…

Fejl i rapporten selv om der på forhånd blev gjort opmærksom på evt. fejl.

7 augustus 2025

Hej Kim,

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med rapporten. Vi kan ikke sagsbehandle på Trustpilot, men henviser til vores kundeservice, som jeg kan forstå at du allerede har været i kontakt med.

Professionel

Professionel, præcis og god rådgivning. Flink rådgiver.

25 juli 2025

Hej Henrik,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at beskrive din gode oplevelse med vores besøg.

Hej Alle

Hej Alle
Mit navn er Julian, og jeg er fra Rumænien, men de sidste fire år har jeg været buschauffør i Randers.
Jeg kan varmt anbefale dette firma, hvis du vil betale dem mange penge og få dit liv ødelagt, for de har virkelig nogle højtuddannede og meget erfarne ingeniører og meget professionelle folk, og en af ​​dem har udtalt, at vores hus er et energimærke "F", selvom vi har et solcelleanlæg bestående af 14 solpaneler og tre batterier installeret, og vi har betalt mere end 80.000 kr., og det gør absolut ingen forskel for husets energimærke.
Så du er mere end velkommen til at ringe til dem og betale dem, hvis du vil have nogle virkelig ærlige og hjælpsomme råd.
Med Venlig Hilsen !

11 juli 2025

Hej Julian,

Du har tidligere været i dialog med vores kundeservice omkring dit energimærke - hvis du har andre ting er du velkommen til at kontakte dem igen.

OBH Rådgivende Ingeniører

Lees meer over geverifieerde reviews.