Hjælpsomt personale! Vi kom afsted med dobbeltklapvon med ikke mindre end 4 flade dæk. Spurgte i kiosken om de vidate om der var trykluft vi kunne bruge. Pigerne tjekkede beredvilligt, og vi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Advarsel: Pas på aktivt vildledende abonnementsmodel. Odense Zoo har lavet en smart forretningsmodel, hvor du får dit årskort 100 kroner billigere, hvis du opretter det uden udløbsdato. Den... Toon meer
Var i zoo 8.juni det var kun grillen der havde åben isboder cafe mv var lukket darvins hus var lukket og man kunne ikke gå ind til de små aber på trods heraf tager man fuld entre og der er heller i... Toon meer
Har lige tilbragt et døgn i Odense ZOO, med familie og venner. Camp Kiwara var vores base med guidet tur rundt i parken efter lukketid, hvor vi fik lov at komme helt tæt på flere af dyrene. Efterføl... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Fantastiske oplevelser i Danmarks hyggeligste ZOO!
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Navngivningsfest, en succes
Jeg afholdte min søns navngivningsfest med 24 personer til brunch i Odense Zoo.
Den første kontakt, var med Nicole, der var enormt venlig, imødekommende og hjælpsom.
Der var flot dækket op til festen.
Personalet var venlige, smilende og gjorde alt hvad de kunne for at vi havde en god dag.
Der var et stort udvalg af mad og taget højde for de gæster, der er vegetarer.
Vi fik mad og kage med hjem, der var i overskud.
Alle gæster var meget tilfredse og flere overvejer at holde arrangementer i Odense zoo.
Tak for en helt perfekt oplevelse. Vi er helt tilfredse 😊
Jeg fik desværre kun set selve zoologisk have kort. Der er meget smukt 🙂 Besøger jer gerne en anden gang.
1000 tak til Ditte(guide)for en…
1000 tak til Ditte(guide)for en fantastisk tur til fodring af lemurene
Hun var rigtig god til at fortælle og så rundede vi også lige staldene til girafferne
5⭐⭐⭐⭐⭐
Herfra
Overnatning i Zoo
Vi havde bestilt en overnatning i shelters fra 25. jui. Bookning systemet fungere overhovedet ikke!
Men ellers var det en super fin oplevelse. Vi havde en skøn guide, der fortalte levende om alle dyrerne. Vi fik god mad og drikke og masser hygge til bålet.
En god oplevelse for både børn og voksne!😊
Det var en trist oplevelse
Det var en trist oplevelse. Dyrerne har efter min mening alt for lidt plads, og så ikke ud til at trives.
Var i zoo den anden dag og som altid en…
Var i zoo den anden dag og som altid en hyggelig dag med en masse dyr
Men denne gang var jo under corona
Og jeg er i den grad chokket over hvor dårligt styr de har på dette
Flere steder sad bare et skilt med hvor mange der måtte være og næsten altid var den fuldt med mennesker
Kunne man ikke evt gøre som man har gjort i Kattegat centeret hvor der sider et lys der viser om der er plads og sådan frem for man skal springe over flere ting fordi folk ikke forstår 40 personer ved søkøerne ikke er 250 og sådan var det mange steder denne dag desværre
En super dejlig oplevelse.
En super dejlig oplevelse.
Det er skønt og smukt i Odense Zoo og hvor jeg dog nyder at man skal have negativ test eller corona pas for at komme ind. Det gør jeg føler mig lidt mere tryk ved besøg. 😊
Fantastiske dejlig have
Fantastiske dejlig have, dyrene trives, man kan se der bliver arbejdet på af gøre vores oplevelse gode for både dyr og mennesker, så kan jeg godt lide den ikke er større end den er, den er let af overskue for alle børn og voksene
Familie tur
Familie tur, 2 voksne og 3 børn d.11/7 altså midt i skolernes sommerferie.
Odense Zoo er sådan set vældig fin og med okay gode forhold til de fleste af dyrene. Ting som er negative:
●Manglende skiltning med info omkring de forskellige fisk i bassinet med søkøer.
●Det er simpelthen for ringe at huset med forskellige krybdyr/edderkopper osv. KUN er åbent på bestemte dage og bestemte tidspunkter!!!
● Verdens største slange= Totalt opreklameret og slet ikke som forventet. Det hedder Verdens største slange ART, da den I har ikke er verdens største slange!! Og det sted hvor slangen befinder sig, er så ringe lavet at man nærmest ikke kan se den. Virkelig en skuffelse!!
Altid hyggeligt
Dejlig sted for børn og voksne
Dejlig grøn have
Dejlig grøn have, med skønne oplevelser og flotte dyr
Sølvbryllup i zoo lyder som en…
Sølvbryllup i zoo lyder som en fantastisk event. Vi blev dog meget skuffet. Efter en masse korrespondance fik vi ikke den opdækning som vi ønskede os, derudover var serveringen ringe. Ad flere gange måtte vi bede om de ting vi havde bestilt og om eftermiddagen havde de glemt bestikket. Ved ikke helt hvad jeg skal skrive ud over at vores sølvbryllup dag får vi aldrig igen. Vores gæster var glade og vi var glade og personalet gjorde hvad de kunne for os men der var bleven lovet mere end konceptet kunne bære. Ved en almindelig familie tur i zoo ville brunchen som zoo serverede være perfekt. Nb. Vi elsker zoo og kommer gerne igen bare ikke til BRUNCH
The animals don't have enough place at…
The animals don't have enough place at all. They look sad and lonely.
Dyrerne har ikke nok plads. De ser trætte og sørgelige ud.
Odense zoo var en rigtig dejlig…
Odense zoo var en rigtig dejlig oplevelse. Men spisestedet Safari serverede den sørgeligste undskyldning for kaffe... Det smagte ikke af noget som helst. Så find et andet sted at få kaffe ✌🏻
De mishandler dyr
Nej tak
Argh testkrav🤬Så er det slut med en årlig familietur dertil. Øv at i hopper med på den limpind.
No respons from scamming ODENSE zoo
When zoo decided test was mandatory to be allowed into the place, our families year card lost its value.
It is illegal according to Nuremberg convention solution 2361 to discriminate between people like that, we send email and asked to get refunded for the remaining time of our card..
No surprise the zoo never replies, so we take it in here to warn anyone else to visit a place that obvious breaks the law
Fuld pris for en halvt lukket zoo :(
Vi er opmærksomme på det er Corona tid. Vi forældre havde en test med. Men når man tænker på stort set alt er lukket synes jeg ikke det er optimalt man tager fuld pris. Det lugter bare af pengemaskine. Ikke mindst fordi vi dag før havde besøgt et sted i Jylland der faktisk gav covid rabat fordi mange ting ikke kunne benyttes.
Knæfald for sundhedsdiktatur.
Jeg ville gerne besøge Zoo med mit…
Jeg ville gerne besøge Zoo med mit barnebarn. Men jeg støtter ikke dem der går ind for Apartheid, så desværre....