Na 1.5 jaar goed gewerkt te hebben, krijg ik nu ook meldingen dat de software niet meer werkt. De licentiesleutel werkt niet meer, is ongeldig zegt Microsoft. Vele malen gemaild, zonder een enkele rea... Toon meer
Toegestuurde sleutel voor microsoft office plus 2021 direct ontvangen na bestelling. Deze werkt perfect. Installatie gegevens kort daarna ontvangen in aparte mail. P.s. deze informatie is ook op hun w... Toon meer
Een geweldige deal voor een onwaarschijnlijk lage prijs. Je moet wel even je best doen met het installeren (overnemen en invoeren van de juiste code) wat niet aan iedereen besteed is. Als je moeite h... Toon meer
Ms Office 2021 Professional Plus gekocht, code gekregen, handleiding gevolgd, geïnstalleerd, code ingevoerd en alles werkt weer. Nog geen uur werk. Vorige versie was Office 2016. Alle outlook ins... Toon meer
Office-verkooppunt.nl biedt betaalbare Microsoft Office en Windows pakketten aan.
Den Haag, Nederland
- sales@fffice-verkooppunt.nl
- www.office-verkooppunt.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zou binnen 15 min een code krijgen om…
Zou binnen 15 min een code krijgen om te activeren maar helaas kwam deze code pas snachts in de mailbox dat is het enige minpunt de rest was makkelijk en overzichtelijk
Aankoop ging heel soepel
Aankoop ging heel soepel. Moest daarna nog wel even vragen om de email met de installatiehandleiding. Installatie daarna fluitje van een cent.
Makkelijke en snelle aankoop
Makkelijke en snelle aankoop.
Duidelijke handleiding en prijs gunstig!
Echt een aanrader.
Microsoft Office professional 2019
Het office professional plus 2019 is snel te installeren, werkt uitstekend.
De prijs is bijna niet te geloven!
Geen problemen met de windows-sleutel
Binnen een uur windows geïnstalleerd op mijn mac en zonder problemen de windows-sleutel gebruikt om mijn windows te verifiëren.
Alles werkt eenvoudig en geeft geen…
Alles werkt eenvoudig en geeft geen problemen. Goede prijs.
Prima product
Prima product, super snel geleverd. Alleen de handleiding hoe e.e.a. binnen te halen kan wat beter (simpeler).
Snelle service
Snelle service, ik ben binnen een dag op weg geholpen met mijn probleem. Helemaal top.
Ik was er een beetje huivering voor
Ik was er een beetje huivering voor. Maar voor dat geld, het kan de kop niet kosten. Toen zag ik Trustpilot en dat MOET betrouwbaar zijn dacht ik. En dat was het . Goede duidelijke instructies via de mail binnen een paar seconde. 2 x mislukte download. De computer opnieuw opgestart en het ging soepel. En dan een Licentie code en ondersteuning van Microsoft. Ik stond er echt verbaasd van. Bedankt, Ik ben er super blij mee.
Aanrader
Na aankoop meteen kunnen installeren volgens de bijgeleverde handleiding, dit alles binnen 10 minuten.
Geen enkel probleem ondervonden.
Geweldige prijs.
na enige moeite is het toch gelukt om…
na enige moeite is het toch gelukt om het office pakket te activeren
ontdekking
Via, via de site ontdekt. Na de betaling meteen de gegevens. Alles geinstalleerd en de licentie geactiveerd. Gewoon top. ik kan er niks meer van maken.
Uitstekende service
Uitstekende service, scherpe prijs en gemakkelijke digitale bestelling! Even een account bij Microsoft gebruiken / aanmaken en Office vlot geïnstalleerd. Vergeet niet eventuele preinstalled pakketten van een fabrieks nieuwe pc eerst te deïnstalleren. Dit voorkomt problemen. Klein aandachtspunt voor ondernemers: vraag aan Max een btw bon!!

Antwoord van Office-verkooppunt.nl
Maximale licentie al bereikt
Ik heb een vlam nieuwe pc met nog geen enkele office accounts of apps. toch krijg ik de melding dat het aantal licenties al bereikt zijn op mijn product code. Aardig wat tijd later in de help functie nog steeds dezelfde fout melding. Zonde van mijn geld.

Antwoord van Office-verkooppunt.nl
Was nog wel een klusje maar werkt prima
Trots dat het me als 'Brabants blondje' zo gemakkelijk lukte!
Gister aangeschaft en je ontvangt meteen een bevestigingsmail. Een uurtje later volgt de mail met de handleiding. Ik las hem alvast globaal wat door en schoot bijna van paniek uit mijn panty. Wow.... daar komt nog veel bij kijken, dacht ik.
Maar vanochtend ervoor gaan zitten en de handleiding puntsgewijs gevolgd. Eerst het programma downloaden om de huidige office van de laptop te verwijderen. Daarna de nieuwe installeren. En dan activeren via een telefoonnummer (computer). Je ontvangt een sms met daarin de link die je moet volgen om de id-codes in te vullen. En dan is het alweer gepiept. Het lijkt heel wat, maar het was best Eazy-peezy . Ik ben als Brabants blondje trots dat het me zo gemakkelijk gelukt is. Ik kan nu lekker aan de slag! Dank Office-verkooppunt.nl ! :-)
Snel geleverd en duidelijk
Snel geleverd. In de mail zit een duidelijke handleiding hoe het pakket te downloaden en te installeren.
Wel de handleiding goed lezen en punt voor punt volgen. Voor mij was het een succes.