2,3

Slecht

Teleurstellende ervaring bij Pelckmans, nu onder Oh’Green

Omdat Pelckmans nu deel uitmaakt van Oh’Green, wil ik deze feedback ook bij de hoofdorganisatie achterlaten. Hopelijk leidt dit tot een betere interne kwaliteitscontrole, zodat toekomstige klanten niet dezelfde teleurstelling ervaren.

Onlangs heb ik 13 krokussen gekocht bij Tuincentrum Pelckmans (Lommel), specifiek de soort Crocus vernus ‘Hellblau’ (blauw-wit bloeiend). In de winkel stonden deze duidelijk per cultivar gesorteerd, met bij elk potje een label met naam en afbeelding.
Bij bloei blijkt echter dat het om een volledig andere soort gaat, namelijk Crocus vernus ‘Jeanne d’Arc’ (wit). Het gaat bovendien niet om een mix, maar om 13 identieke witte planten, wat wijst op een verkeerd gelabelde partij.
Contact opgenomen met de klantendienst van Pelckmans, maar zij blijven zich baseren op het kasticket (“krokus gemengd”) en weigeren een oplossing te bieden.
Wat vooral teleurstellend is, is dat er geen moeite wordt gedaan om dit intern te controleren. Een eenvoudige controle in de winkel zou direct aantonen dat de producten per cultivar worden aangeboden en dat hier iets misgaat.
Ik ben momenteel nog in gesprek met de klantendienst. Mocht dit alsnog netjes opgelost worden, dan zal ik deze review aanpassen of verwijderen.

19 maart 2026

Trage en inefficiënte medewerkers

Slecht.
We waren in Louvain la neuve en we wouden en stoeltje kopen. We werden van de ene naar de andere verkoper doorgestuurd. Ze waren heel traag en inefficiënt ondanks er geen kat in de winkel was. Toen moesten we het ophalen in het depot en moesten we ook weer super lang wachten ondanks er geen andere klanten waren.
Super traag.
Verkopers niet op de hoogte van wat ze verkopen.
Er zijn ook konijnen in kleine kooien, wat niet ethisch goed is.
Slechte ervaring.

27 december 2025

Olen, niet goed bezig.

Mijn ervaring in Olen is opnieuw negatief. Het hart is eruit en nu is het wachten op de totale ondergang. De bestrating rond het gebouw is verzakt en oogt verwaarloosd. De winkelkarren zijn verroest. Bladafval is niet geruimd en hoopt zich op tegen de draadafsluiting rond de vijver. Dat is de eerste indruk die een klant krijgt. Binnen is het een kermis aan artikelen, de focus is helemaal zoek. Help!

19 december 2025

Dit is mijn recente ervaring met O’Green: teleurstellend.

Dit is mijn recente ervaring met de interieurafdeling en de kerstshow in een vestiging van O’Green. Teleurstellend, sfeerloos en relatief duur. Geen opstelling van kerstminiaturen, zelfs niet aanwezig. Elk jaar troostelozer. Bakproduct in de picture was niet te verkrijgen, lampentester niet aanwezig. Prijsaanduiding ontbreekt wel eens. Ik wil hiermee geen afbreuk doen aan de vriendelijkheid van het personeel. Kijk eens naar de wel gezellige en drukke Intratuin Nederland waar voeger deze O’Green vestiging deel van uitmaakte en waar je ook een kleinigheid kan consumeren.

25 oktober 2025
Toon reviews in alle talen. (12 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken