eindelijk een winkel die gespecialiseerd is in vette originele shirts! en je weet zeker dat ze origineel blijven want t komt altijd in kleine oplages binnen. zeer persoonlijke service in de winke... Toon meer
Altijd goed behandeld door vriendelijk personeel. Gezellige winkel met prachtig shirts die je ergens anders nergens tegenkomt. Extra bonus is dat veel van organische kwaliteit is en fairtrade! Zeker... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij Oh My Tees vindt je de meest originele T-shirts die niet of nauwelijks in Nederland te koop waren en waar je nooit aan gedacht had dat ze bestonden ! Fairtrade en waar mogelijk organic
Donkere Gaard 9, 3511 KV, Utrecht, Nederland
- 0031 302343023
- dennis@ohmytees.com
- www.ohmytees.com
Mensen keken ook naar
Aardige kerel
Jammer dat de winkel dicht is. Gelukkig hebben we dit nog. Goede service en vriendelijke personeel
De website was helder, het bestellen makkelijk en binnen een dag had ik mijn bestelling in huis, die volledig naar wens was.
Mijn bestelling werd binnen een dag geleverd. De t-shirts hebben een goede kwaliteit (wat niet vaak het geval is als je op internet besteld) en passen goed (de maatvoering klopt).
supervet
Heb een tees en sokken besteld via het net voor het eerst en is me erg goed bevallen. zat 1 dag tussen de bestelling en de levering. echt top.
zelfs de envelop hadden ze gruwelijk bekleed met stickers en hun mega stempel!
ben meerdere keren in de winkel zelf geweest en word daar goed en vriendelijk geholpen.zoveel orginele shirts bij elkaar vind je niet in elke winkel en half nederland dan mee loopt.
keep going!!
Lazy Oaf Tuxedo dress
Super merk, super jurkje, super prijs. Besteld via het net, afgehaald in de winkel, na uitgebreide pas ronde. Goed geholpen. En super tof tasje met huisstempel en stickers mee naar huis gekregen (een om te bewaren!).
Helemaal top dus :0)
Ohmytees
Bestelde in het weekend en kreeg die dag nog een mailtje met de melding dat mijn bestelling maandag met de post zou worden verstuurd. Dinsdag had ik mijn trui inderdaad binnen.
Prima
Netjes op tijd binnen, na een werkdag en een leuke persoonlijke bevestigingsmail na de bestelling.
Kwaliteit shirts perfect.
Persoonlijke en vriendelijke klantenservice, coole T-shirts
Na een fout aan mijn kant bij het bestellen van mijn T-shirts werd ik snel en vriendelijk benaderd via e-mail om mijn bestelling alsnog te ontvangen. Hierbij was de toonzetting uitermate vriendelijk. De T-shirts werden snel geleverd en kwamen exact overeen met de indruk die gewekt werd met de beschrijving en foto op de overzichtelijke website. Wel een tikje prijzige T-shirts.
Prima persoonlijke service
Prima service, snel antwoord op m'n mail en morgen m'n shirtjes al in huis: super!
goede en snelle service
ik kreeg meteen een mailtje dat de bestelling was ontvangen. Omdat ik drie keer op betalen had geklikt, en er dus 3 betaalopdrachten geplaatst waren, kreeg ik ook van Oh My Teas de vraag of dat wel de bedoeling was. Heel netjes, want ik wilde slechts een exemplaar bestellen. Fijn dus, persoonlijke en uitstekende service!
Snelle afhandeling en bezorging
Mijn bestelling werd binnen een paar dagen afgeleverd. Het was netjes verpakt en in goede staat. Er kon betaald worden via ideal.
Prima service, goede levertijden en mooie produkten!
Na mijn bestelling werd ik direct op de hoogte gesteld via een persoonlijke mail dat de produkten de volgende dag zouden worden verstuurd. En inderdaad, ik kreeg de produkten op de aangegeven dag. Ik heb een tas besteld en een t-shirt, alle twee prima kwaliteit. Ik ben er erg blij mee!
Suppersnelle terugkoppeling en levering.
Nadat ik mijn bestelling betaald had kreeg ik meteen bericht dat de bestellingen verzonden werd,
de dag erop had ik mijn shirt al in huis!
Goede service! bestel graag nog een keer!
Top!
Heb eens een t-shirt gekocht bij de Donkere Gaard en werd toen al zeer vriendelijk te woord te staan. Nu heb ik twee artikelen bij de webshop gekocht, hierbij kreeg ik het gevoel dat ik niet bij een afstandelijke keten iets kocht, maar bij een persoon (de eigenaar). Dat voelt goed want je weet waar je je geld aan uitgeeft. Daarnaast werd het pakket op mijn naam bezorgd en werd het betaald door mijn vriendin, dus kreeg zij nog een mailtje of het niet toevallig om een cadeau ging! Super! Dikke 10 voor Oh! My Tees..
Te gekke winkel met vriendelijk personeel en kwaliteits shirt
Zeker de moeite waard om via internet te bestellen, nog leuker is de persoonlijke aanpak en vriendelijkheid in de fysieke winkel.
duidelijke site, goed vormgegeven,
ik vind het een mooie en duidelijke site je kan makkelijk alles vinden en alles wat er op de site staat is vrijwel altijd leverbaar.
ik kijk regelmatig even of er nog leuke nieuwe t shirts op staan, hij word ook erg goed bijgehouden.
SUPER!
Fantastisch aanbod op een juiste wijze gepresenteerd!
Eindelijk een webshop die de daadwerkelijke inhoud van een winkel goed weerspiegelt.
Super klantvriendelijk
Ik had een keer een klacht en dat is erg goed opgepakt. Ook vriendelijk in het contact. Dat persoonlijke maakt het leuk. En de winkel ziet er goed uit en originele dingen bedacht.