2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Maanden wachten op een handprothese die…

Maanden wachten op een handprothese die vol met fouten en herstel schades geleverd wordt. En dan zeggen dat ik er blij mee moet zijn, terwijl ik gewoon zonder goede prothese zit. En klachten worden niet in behandeling genomen omdat er iemand ziek thuis zit. Het enige waar ze zich druk over maken is hoe kosten te besparen en veel geld binnen te harken (OIM Nijmegen)

7 augustus 2025

Slechte ervaring klantenservice afspraak maken

vandaag 12-08-25 naar oim gebeld voor een afspraak te maken voor steunkousen in Hoorn voor mijn vrouw. kreeg een dame van klantenservice aan de telefoon.nadat ik had aangegeven dat mijn vrouw weer nieuwe steunkousen moest hebben en daar afspraak voor wilde maken vroeg zij of mijn vrouw dikke benen van de vocht had. ik zei ja daarom heeft ze ook steunkousen. vervolgens zei de dame dat wij eerst zelf naar thuiszorg moesten om de been van mijn vrouw te zwachtelen. ik zei nee ze moet gewoon nieuwe steunkousen hebben en dat de huisarts het al onderzocht had. De medewerkster aan de telefoon zei dat de huisartsen meestal niet weten dat je eerst naar thuiszorg moest.om te zwachtelen voor de vocht. ik zei nogmaals dat hoeft niet we willen gewoon nieuw steunkousen aanmeten omdat haar oude steunkousen te oud zijn.
de klantenservice dame zei toen als je er op staat dan maken we een afspraak in hoorn met een zucht er achteraan. zij gaf aan maandag 18-08-25 plek te hebben in hoorn. ik zei dan kan mijn vrouw niet want ze werkt dan op de trein. ik zei ze kan woensdag 13-08, donderdag 14-08 , vrijdag 15-08 of dinsdag 19-08 of als er dan geen plek is op een andere dag dat ze vrij is. Ik hoorde weer veel gezucht en zei ze dat ik ze niet kon zien of er dan plek was. ik raakte beetje geïrriteerd omdat ze kinderlijk zat te zuchten tegen 62+ omdat ze kennelijk geen zin cq geduld had om mijn vrouw in te plannen op 1 van haar vrije dagen. omdat ik genoeg had van haar onvriendelijke benadering en zij niet goed luisterde heb ik gezegd ik stop met dit gesprek en ga wel naar een ander. Is goed zei ze toen.
Weg klant bij IOM.

ik heb vervolgens livit gebeld en werd daar klantvriendelijk te woord gestaan. na mijn uitleg ging zij haar best doen. Ze gaf aan een plek te hebben op woensdag 13-08 in Enkhuizen op de vrije dag van mijn vrouw. Omdat mijn huisarts Oim adviseerde heb ik mijn huisarts bovenstaande verteld. daar waren ze ook verbaasd dat het zo moeilijk ging en vonden vreemd dat de dame van iom maar over thuiszorg doorging om te zwachtelen terwijl het niet nodig is. ze gaven ons gelijk hebben vervolgens verwijzing voor Livit gemaakt.

Verbeterpunt IOM klantenservice beter luisterend oor, geduld om een datum te plannen ipv veel zuchten en niet door drammen met eerst thuiszorg voor zwachtelen als klant aangeeft niet nodig.

12 augustus 2025

derde keer een een kevo laten maken

derde keer een een kevo laten maken. Laatste twee kevo's gaven problemen met kniescharnier wat leidden tot ongelukken die fataal konden aflopen.
Geen enkele medeleven. Kijken alleen financieel naar de kwestie. Klachten afhandeling is waardeloos.

16 juli 2025

Deskundig en betrokken

OIM locatie Hoorn

Via de revalidatiearts van het VUmc Amsterdam ben ik verwezen naar OIM voor het aanmeten van een nieuwe enkel-voetorthese (EVO).

Uitstekend geholpen door orthopedisch adviseur/schoenmaker Martin, die normaliter werkzaam is bij OIM in Friesland. Hij nam ruim de tijd om mijn loopfunctie zorgvuldig te observeren en kon mij daardoor erg goed adviseren.

Ik ben dan ook zeer tevreden met mijn nieuw aangemeten EVO en ging met een goed en blij gevoel weer naar huis. Helemaal top!

8 juli 2025

oim orthopedie Haarlem

oim orthopedie Haarlem, afdeling compressie kousen.
Melde mij hier aan, vertelde dat ik elders een slechte ervaring had. stelde de vraag of zij klant gericht denken/ mee denken om zo de goed compressie kousen/ panty te krijgen..
ANTWOORD OIM; ja wij denken mee.
Dit antwoord is NIET waar, ze duwen je een hoek in en als dit totaal niet voldoet gooien ze de handdoek in de ring! ook de financiële afwikkeling; crediteren naar de zorgverzekering gaat zeer slecht duurt ruim 2 weken en een ander deel meer dan 3 weken.
ONDERTUSSEN kan je als patiënt/ client GEEN nieuwe compressie kousen bij een andere hulpverlener laten bestellen! 4maanden verloren tijd en lichamelijk meer klachten doordat ik geen compressie kousen heb.

12 december 2024

Is dit jouw bedrijf?