Jeg bestilte 2 tyngdedyner til mine piger. De har haft svært ved at få en ordentlig søvn, men med deres nye dyner fra Olsenhome, sover de nu hele natten og falder hurtigere i søvn. Vi fik dynerne... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Virkelig lækkert stort drikkedunk samt termokop i samme design. Så nemt at bestille på nettet. Super hurtig levering, hvor varerne var pakket forsvarligt ind. Kan virkelig anbefale at handle der.... Toon meer
Designet er rigtig fint. Men kvaliteten er virkelig ringe. Jeg fik deres sæt med sæbe dispenser, skål, og krus. Og det er allerede begyndt at krakelere (fik det i julegave) Tænkte de burde kunne tåle... Toon meer
Bestilte først 1 700ml vanddunk, for at prøve, senere bestilte jeg yderligere 3 stk. Kan kun sige, hvor har de været i hele mit liv??? Super gode….. Nem bestilling, hurtig levering, rigtig gode pri... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
OlsenHome indkapsler sublim elegance i vores nøje udvalgte produktlinje til hjemmet. Den tidløse minimalistiske stil kombineret med fokus på kvalitet, æstetik og funktionalitet sikrer, at hvert produkt indeholder en subtil luksus til dit daglige liv.
Contactgegevens
Denemarken
- kontakt@shop-group.dk
- www.olsenhome.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super lækre produkter
Super lækre produkter, god service og hurtig levering 😃
Dejlig bløde håndklæder 🥰
Dejlig bløde håndklæder 🥰
Super god kvalitet, dog mangler jeg lidt den største størrelse (et badehåndklæde)
Er meget tilfreds med både service og…
Er meget tilfreds med både service og kvaliteten af de vare jeg har modtaget👍🏻😉 kan varmt anbefale at handle hos dem❤️
Hurtig levering
Hurtig levering. Varer præcis som set på hjemmesiden.
Lyn hurtig levering og varerne levede…
Lyn hurtig levering og varerne levede op til min forventning.
Helt klart fantastisk elsker jeres ting…
Helt klart fantastisk elsker jeres ting 😍
Første gang at jeg handler her
Første gang at jeg handler her, og det var pga black week og de gode priser at jeg valgte at bestille fra website. Alt I alt er jeg tilfreds, men èn ting kunne dog gøres bedre, - hvorfor er der ikke stropper i håndklæderne? Jeg finder det irreterende og ulogisk!
Helt perfekt.
Helt perfekt.
Alt er gået som smurt - pakken landede 2 dage efter bestilling og er helt som forventet.
Hurtig ekspedition
Nemt at bestille og det kom hurtigt og levede op til mine forventninger
Hurtig levering. Dejlige håndklæder
Lækre varer. Fik min ordre dagen efter bestilling
Meget hurtig forsendelse
Meget hurtig forsendelse. Nem og overskuelig hjemmeside og nem betaling.
Super fine vare kom hurtigt er super…
Super fine vare kom hurtigt er super tilfrisk ❤️
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt.
Fine produkter og god kvalitet
Det var fantastisk service
Det var fantastisk service, og blev meget glad for det jeg købte .
Så Tak for det
Top service!
Helt vildt lækre produkter og til en…
Helt vildt lækre produkter og til en skarp pris - kan varmt anbefales 👍
Super hurtig levering
Super hurtig levering.
Dog var der skade på 2 ud og 4 produkter, men det var nemt at reklamere over, og der blev hurtig fundet en god løsning.
Fornuftige priser og hurtig levering
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.