Correcte afhandeling
Maandagavond een mixopzet besteld en woensdagmorgen is het netjes afgeleverd.
Perfect. Kan niet beter.
Witgoed onderdelen online bestellen - Onderdeelexpress
Nederland
Maandagavond een mixopzet besteld en woensdagmorgen is het netjes afgeleverd.
Perfect. Kan niet beter.
zeer slechte ervaring onderdeel ging binnen een week stuk ik kreeg geen garantie of nieuwe. Volgens mij ik heb ik als consument zelfs recht hierop .
rare manier van zakendoen met dit bedrijf.
groet,
Jurjen Vernooij
Zeer slechte ervaring, mijn bestelling wilde ik retourneren, kreeg te horen dat de ladebak gebruikt zou zijn en dat zij hem daarom niet konden terugnemen en het geld terug betalen.
Dit lijkt gewoon op oplichting!
Koop hier dus geen onderdelen!
bestelling paste niet, bij telefoneren meneer aan de telefoon.
ronduit zeer onvriendelijk, zo heb ik dit nog nooit meegemaakt.
Bij dit bedrijf zal ik dus nooit meer wat bestellen. want hier worden totaal niet naar oplossingen gezocht.
Bij de bestelling van een onderdeel voor mijn wasmachine heb ik per ongeluk een verkeerd, niet-bestaand, adres ingegeven. Het pakketje is wel opgestuurd, maar uiteraard automatisch terug gegaan richting afzender. Tot mijn verbazing berekent onderdeelexpress.nl maar liefst 3 maal de verzendkosten! Ik kan me voorstellen dat er 2 keer verzendkosten worden berekend, maar de retourkosten niet. Er is immers een niet-bestaand adres opgegeven dus het pakket gaat dan (aldus TNT post) automatisch en kosteloos terug naar de afzender.
Ik heb dit aangekaart bij het bedrijf, maar ze weigeren de retourkosten terug te betalen. Ik zou hier geen tweede keer bestellen.
Voor de goede orde: de rest was wel prima in orde. Onderdeel snel geleverd en verder niets aan te merken.
Update van TNT: Ik kreeg onderstaand antwoord betreffende het betalen van de retourkosten. Hieruit blijkt duidelijk dat er aan webwinkels GEEN retourkosten worden berekend door TNT.
Mijn vraag aan TNT: "Wat ik wilde vragen is, of er kosten worden berekend voor het retour sturen van een pakket, indien het pakket verstuurd is naar een fictief, niet bestaand, adres. Er is immers niemand die het pakket kan aannemen, het lijkt mij dan logisch dat er slechts eenmalig de verzendkosten worden berekend. In mijn geval heeft een winkelier de verzendkosten PLUS de retourkosten berekend (wat neerkomt op tweemaal de verzendkosten).
Zij beweren dat TNT deze retourkosten aan hen heeft doorberekend."
Antwoord van TNT: "Hartelijk dank voor uw reactie. Wanneer een geadresseerde de zending niet aan neemt o.i.d. wordt de zending kostenloos retour gestuurd. Ik raad u aan de afzender te melden dat zij bij PostNL moeten aangeven dat de verzendkosten ten onrechte dubbel worden berekend.
Natalie Boutkan
PostNL Pakketten Klantenservice Consumenten
Ondanks dit duidelijke antwoord van TNT blijft onderdeelexpress.nl volhouden dat zij wel retourkosten hebben betaald en ze weigeren mij de retourkosten terug te betalen. Voor mij heeft dit bedrijf compleet afgedaan. Erg klant-onvriendelijk.
Ik had een beschermglaasje voor het lampje van de wasdroger besteld. Volgens onderdeelexpress zou dit glaasje op mijn type droger passen. Het was er inderdaad de volgende dag, maar bij aankomst bleek het veel te klein. Na emailcontact werd mij verzocht het glaasje te retourneren en een nieuwe aan te vragen (telefonisch waren ze niet te bereiken, na 8 keer maar opgegeven). Dit heb ik gedaan. Echter de klantenservice was om te huilen. Ten eerste krijg ik geen geld terug omdat ik het glaasje niet in de orginele verpakking heb gestuurd (er mistte een klein plastikje). Ten tweede moet ik wel de retourkosten betalen. En ten derde is mijn bestelling voor het nieuwe glaasje spoorloos verdwenen. Slechte klantenservice is een understatement!
Op 17 februari 2011 heb ik bij dit bedrijf een afdichtingsrubber voor het zeepbakje van een afwasmachine bestelt. Het artikel kostte euro 8,50 en de verzendkosten waren euro 6,50. Na een heleboel gehannes over het zogenaamd niet hebben ontvangen van een Ideal betaling werd dit artikel afgeleverd als brievenbusstuk. Dus met minimale verzendkosten. Bij het plaatsen van het afdichtingsrubber ontdekte ik, dat er nog een mankement was aan het zeepbakje en besloot om het rubber terug te sturen en als vervangend artikel een geheel nieuw zeepbakje te bestellen. Ik heb het afdichtingsrubber met het retourformulier in een gewone envellop gestopt en dezelfde dag nog teruggestuurd met gebruikmaking van het antwoordnummer. Ook nu weer verwarring over het al dan niet hebben ontvangen van de retourzending. Tot mijn verbazing werd mij hiervoor opnieuw euro 6,50 in rekening gebracht terwijl de retourzending minder woog dan 20 gram. Ik heb hierover mijn beklag gedaan bij Onderdeelexpress en aangegeven dat ik mijn bestelling van het vervangende artikel annuleerde als zij vasthielden aan deze belachelijk hoge verzendkosten. Hun reactie was dat euro 6,50 een standaardbedrag was en dat annuleren niet meer mogelijk was, terwijl dit bedrijf mijn beklag nog geen half uur na mijn bestelling had ontvangen. Hoewel het over een relatief klein bedrag gaat, is mijn oordeel dat Onderdeelexpress absoluut klantonvriendelijk rommelig bedrijf is, zeker als het gaat om het retourneren van artikelen. Dus wees gewaarschuwd.
Ik ben zeer tevreden. Ik was zelf te laat met bestellen na de offerte (ik heb pas 2 maanden na de offerte besteld). Toen ik na betaling niets ontving ben ik gaan bellen. Binnen 1 dag was alles in orde en kreeg ik mijn bestelling alsnog dit ondanks de feestdagen.
snelle reactie op vraag via de e-mail mbt waterreservoir (labyrint) bosch vaatwasser. besteld en binnen 4 dagen (en vlak voor de feestdagen) het juiste onderdeel netjes ontvangen. Prima.
dhr.E.H.Lentze
Tevoren een Tel.contakt gehad, waar ik zeer tevreden mee ben. Er werd gezocht naar de juiste filters voor de afzuigkap. uiteindelijk besteld, en de andere dag bezorgd. Klasse..!! Het waren dan ook de juiste filters. Verder niets dan lof.
Op mijn telefonisch verzoek is een bestelling geannuleerd, omdat een levertijd ondanks goede service niet altijd gehaald kan worden.
Het factuurbedrag is door Onderdeelexpress.nl binnen 1 dag op mijn bankrekening teruggestort.
Dit verdient een compliment voor de vlotte afhandeling.
Meermaals stukken bestelt en passen telkens als een doos.
Goede communicatie en leveringstermijnen.
Voor een goede prijs (na wat vergelijkbare sites bekeken te hebben) een deeghaak besteld voor een 2e hands broodbakmachine. Ik kreeg nog dezelfde dag bericht dat het artikel was verzonden. En inderdaad de volgende dag zat het bij de post. Onderdeel past, dus ik ben tevreden. Kan weer aan het bakken.
Ik had een nieuw onderdeel voor mijn wasmachine nodig. Ik wist niet welk onderdeel. Ik belde met de klantenservice. De jongedame keek geduldig met mij mee en verwees me naar het juiste onderdeel. Ik deed meteen de bestelling. De volgende dag had ik het al in huis. Deze site is echt een aanrader. Reken maar dat ik voortaan hier mijn bestelling doe. Ik geef ook de website aan iedereen door.