Stupid me
Niet mee in zee gaan zoals de anderen zeggen. Wel direct beschikbaar, ruimen de boel niet op en bij navraag veel te duur. Had ik maar eerst de reviews gelezen. Helaas, pindakaas. Hopen dat het probleem wel opgelost is….
Meneer kwam aan, vroeg 550,- voor ontstoppen van de riolering. Dat vond ik al hoog. Je betaalt inderdaad voor gebruikte meter van de trekveer. Hij vertelde het zeker op te lossen. Akkoord gegaan mondeling.
Uiteindelijk gebruikte hij meer meters dan afgesproken en vroeg €950,-!!!
Ter plekke is betaalt na provoceren en overdonderen van de monteur.
Dit alles in 45 minuten tijd. Belachelijk!
En zo super bale dat er ter plekke betaalt is.
Factuur zou naar de mail gestuurd worden, deze niet ontvangen.
Dit bedrijf absoluut niet bellen!
Oplichters. Er wordt gesuggereerd dat de verstopping op 6 meter zit en dat je daarvoor betaalt. Hoe kan dit als de afvoerpijp niet langer is dan 3 meter?
Prijs is exorbitant.
Mee eens, wat een oplichters! Je belt en je wordt er gewoon ingeluisd. Aan de telefoon worden geen tarieven genoemd en als ze op je stoep staan word je overdonderd en geïmponeerd. Helaas ben ook ik er in getuind. Bel deze lui niet!!!
Bij dit bedrijf moest ik ook een veel te hoog bedrag betalen voor het ontstoppen van een gootsteen, n.l. €645! Achteraf kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik me zo heb laten bekoeieneren.
Ik zei nog, dat is wel heel veel geld, maar vervolgens gaven ze als reden op dat ik per meter betaal voor het draad wat ze gebruiken. Achteraf kwam dat bij lange na niet in de buurt van het bedrag, maar ik liet me eigenlijk ook overdonderen. Vervolgens werkte de app niet goed waardoor ik niet gelijk een factuur in mijn mailbox kon krijgen, maar deze zou ik zeker binnen een uur alsnog krijgen. Nou, je raadt het al. Tot op heden nog niets ontvangen. Ook niet na herhaaldelijk bellen met zowel de monteur als met het bedrijf waar ik de opdracht heb neergelegd. Daar kreeg ik het antwoord dat een spoedklus altijd duurder uitpakt, waarop ik aangaf dat het niet eens een spoedklus was. De monteur kwam ook gewoon overdag op een vrijdag, dus niet's avonds of in het weekend.
Advies van mij, ga niet met de eerste de beste loodgieter in zee die je via Google vindt. Check altijd eerst wat een klus ongeveer zou moeten kosten. Hoeveel haast het ook heeft. Het is echt zo zonde van je geld.
Oplichters! Een monteur was nog geen half uur binnen om de gootsteen te ontstoppen en de rekening moest meteen per PIN betaald: € 990,- lijkt me geen normaal bedrag, zeker omdat het probleem niet eens verholpen is. Vervolgens is er niemand te bereiken.