3,9

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Hoesje besteld.

Hoesje besteld.
Geen bevestigingsmail ontvangen pas toen ik hun mailde en toen zeiden ze dat het een week duurt terwijl het eerst 3 dagen was.
Nou dinsdag hoorde ik hem te krijgen maar niks ontvangen, maar weer gemaild en ze zeggen nu weer vrijdag.
Het was een kado en ben daar nu al te laat voor
Hoop zsm hem te krijgen en dat er een oplossing voor komt want dit vind ik slordig

19 december 2019

Ik heb op 4 juli een telefoon hoesje…

Ik heb op 4 juli een telefoon hoesje besteld en betaald. Geen bevestiging gehad via de mail en geen reactie gekregen op mijn bericht waarom dit zo lang duurt. Al bijna 2 weken geleden. Het is voor een cliënt van mij, dit komt niet zo netjes over zij zit er echt op te wachten. En wat zij ervoor betaald heb is niet veel maar voor haar wel. Ik hoop dat dit snel opgelost kan worden. Groetjes, Samantha

16 juli 2019

Ik heb een bestelling gedaan en betaald…

Ik heb een bestelling gedaan en betaald via iDEAL. Ik kreeg geen bevestiging. Dat is nu 3 werkdagen geleden en krijg ook geen telefonisch contact. Via de site reageren kan niet want ik heb dus geen ordernummer.

24 juni 2019

Antwoord van Ontwerpeencase

Beste Johan, op dit moment komen onze e-mails bij Gmail adressen helaas in de spam terecht of helemaal niet aan. Kun je contact met ons opnemen via de live chat, tijdens de openingstijden?

Snelle service

Gister een hoesje besteld voor mijn vriendin. Het hoesje vandaag ontvangen en hij is super!

20 december 2017

Ziet er helemaal perfect uit!

Niks slecht op aan te merken, ziet er helemaal top uit!
De levertijd duurde ook maar 3 werkdagen zoals gezegd.
De print is ook super mooi bedrukt!
Ben er super blij mij ik raad dit zeker aan.

7 februari 2017

gescheurd hoesje

Het hoesje kwam optijd aan dus dat was opzich wel goed. Maar toen ik hem om mijn telefoon deed scheurde die bijna direct in alle hoeken. En in de hoek van de camera is hij vanaf de buitenkant tot het gat waar de camera doorheen kijkt zegmaar, helemaal opengescheurd... Niet echt de bedoeling volgensmij

18 november 2016

Antwoord van Ontwerpeencase

Goedemorgen Sanne, heb je voor mij het ordernummer die je hebt gekregen? Dit is natuurlijk niet de bedoeling en zeker niet de kwaliteit die wij leveren. Wij gaan dit oplossen voor je.

Tim Jansen
Ontwerpeencase

Geen levering geen antwoord op mail

Ik heb 28-9 een case besteld. Er stond toen bij backorder maar waarschijnlijk weer leverbaar vanaf 27-9. Dus een dag ervoor zelfs al. Kort geleden nog gemaild via de site over de status maar geen reactie. Nu bijna een maand later nog steeds niks gehoord en geen levering.

22 oktober 2016

Antwoord van Ontwerpeencase

Beste Jarno. Wat vervelend om hier te lezen dat er geen contact met u is gewest. Er is namelijk geen mail of contact bericht bij ons binnen gekomen. Mijn excuses hiervoor. Graag zou ik u natuurlijk van dienst willen zijn. Kunt u mij het ordernummer geven waar het om gaat? Dan ga ik meteen kijken wat er met de order aan de hand is.

Mijn excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet, Marit.

Goedkope uitstraling

Ik heb een Telefoonhoesje besteld in de vorm van een portemonnee case, de foto die ik erop heb laten drukken is qua kleur heel vaag geworden en anders dan op de foto zelf. Ook is het hoesje half van stof en de kwaliteit waarop de foto gedrukt staat lijkt wel hard piepschuim. Ik ga hier niet meer bestellen.

8 september 2016

Antwoord van Ontwerpeencase

Beste Britt! Wat jammer om te horen dat je ontevreden bent over je case! :( Ik heb je inmiddels een email gestuurd en ik hoop dat we samen tot een oplossing kunnen komen! Met vriendelijke groet, Marit. Customer service medewerker bij Ontwerpeencase.nl

Kon beter

Ik een leuk hoesje dachten te bestellen, komt snel binnen en over de prijs valt niks te zeggen. Ik de verpakking openen stond verbaast over hoe goed het hoesje was gedrukt. Bekijk ik het hoesje is het niet een hoesje voor mijn mobiel (s3) maar voor de s4. Na meerdere berichten te sturen via de klanten service heb ik een bericht gestuurd naar de whatsappdienst. Na bijna een week telkens geen reactie ondanks ze wel continu online zijn(?!). En heb er nu een aantal geërgerde reacties achteraan gestuurd. Nu nog steeds wachten op een reactie.....

17 juli 2016

Antwoord van Ontwerpeencase

Beste Inge, bedankt voor je review! Ik hoop dat we je via whatsapp voldoende hebben geholpen en dat je nu tevreden bent met je hoesje! Groetjes,Marit

Zeer slecht

Ik wou voor Moederdag een case voor me vrouw d'r telefoon geven. Na het bestellen kreeg ik de volgende dag de verzendbevestiging , echter na 7 dagen geen case in huis te hebben maar geprobeerd contact te leggen, kon geen telefoon nummer vinden alleen een chat en een mail adres . Via de chat wist de beste man me te vertellen dat ik een nieuwe opgestuurd zou krijgen. Tot op heden geen case binnen gehad en reageerd men niet op mail en bij de chat functie zijn ze nu alleen maar offline.

Hier niks meer halen.!! Ik moet nog wel even wachten denk ik.

19 mei 2016

Slechte Service

Eerste keer besteld. Er stond binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Na 10 dagen nog niets geleverd. Ik neem contact op en krijg een coupon waarmee ik gratis mag gebruik maken van DHL-diensten. Ik moet wel de bestelling opnieuw plaatsen want er zou iets misgelopen zijn. DHL-diensten zouden het de volgende dag leveren volgend hun ontwerpencase-service. Bestelling dus opnieuw geplaatst op 29 december zodat ik het zeker zou hebben 31 dec. Uiteraard weer niet geleverd. Na ettelijke mails gestuurd te hebben geen antwoord gekregen. Uiteindelijk dan gebeld naar de hoofdzetel. Waarna afdeling in Belgie plots wel kon antwoorden. Zo zouden me 25% korting geven...
Het betalen verloopt echter zeer vlot ( zoals verwacht ;)) ik stuur dus een mail hoe ik mijn 25% dan kan recupereren. Wat had je gedacht ? GEEN ANTWOORD.
Ik vraag tevens wanneer ze de levering dan voorzien? Uiteraard geen antwoord
Het bedrijfje is NIET te vertrouwen.
Mvg

UPDATE:
De 25 % procent korting heb mooi teruggestort gekregen zoals belooft.
Kort na deze recensie heb ik onmiddellijk een mail gekregen met excuses en dat het diezelfde dag nog ging verzonden zijn. We zijn nu 4 dagen later en nog steeds NIETS ontvangen.
Terwijl de website zegt 1-3 dagen voor de levering. Of 1 dag via DHL....
Ik begin me luidop af te vragen welke kanalen ik nog kan aanspreken om mijn reeds betaalde case te ontvangen...
Geduld is op....
UPDATE 2
Ontwerpeencase is vermoedelijk een criminele organisatie die enkel uit is om betaling maar het nalaten een product te sturen.
Bestelling 14 dec - nog steeds niets ontvangen ( vandaag 19 januari)
Ik zal klacht neerleggen bij de politie om mijn
geld alsnog te recupereren.

UPDATE 3:

Eindelijk de mail ontvangen dat mijn bestelling verzonden is !

8 januari 2016

Tegenvaller

Verkeerde bestelling binnengekregen. Na contact zou de juiste case worden opgestuurd.
Nu al anderhalve week in afwachting van mijn bestelling. Ik hoop dat (als het nog aankomt) wel een goede kwaliteit is.

2 januari 2016

Wilt u een reactie van dit bedrijf? Social Media!

Maandag ochtend een bestelling geplaatst. Volgens de website is voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Tot op heden echter nog niets ontvangen, ook geen verzendbevestiging.
Orderbevestiging was wel direct binnen. Telefoonnummer geeft geen gehoor. Bedrijf is wel nog op Facebook actief (kan ik helaas niets mee). Zojuist een bericht op Twitter geplaatst, afwachten wanneer de reactie komt. Hopelijk kan ik de beoordeling nog verbeteren.

UPDATE: via Twitter direct antwoord, niet per sé een pluspunt. Volgens de klantenservice stond er bij mijn type case al dat de levertijd langer dan één dag zou zijn. Ik betwijfel of dit echt waar is, kan me niet voorstellen dat ik hier overheen heb gelezen. Er is in ieder geval een nieuwe leverdatum opgegeven, vooralsnog probleem opgelost.

Dus: wil je een reactie? Stuur een bericht via social media!

16 april 2015