Goedkope troep, slechte snit, maatvoering klopt niet. Volgens maattabel maat 54 besteld (ik heb normaal 51) Jasje beetje te groot, broek kreeg ik nog niet aan zo klein. Wel retourkosten betalen natu... Toon meer
Zeer slecht. Twee pakketjes retour gestuurd, waarbij zij zeggen dat de pakketten niet aangekomen zijn. Op de track en trace code stond aangekomen. Bewijsjes weggegooid, omdat ze aangekomen zijn. Blijk... Toon meer
Jammer dat ik moet aansluiten met vorige Reviews.De bestelling van vier artikelen werdt keurig geleverd .Maar inderdaad de maatvoering was kleiner als verwacht .Dus we willen 3 artikelen omwisselen/r... Toon meer
Ik had twee smokings besteld welke nooit zijn aangekomen helaas. Maar Melanie van OppoSuits sprong voor mij in de bres en zorgde ervoor dat ik alsnog in no-time twee smokings kon bestellen of m'n... Toon meer
Zeer slecht
Zeer slecht! Pak 1 x aan gehad en toen was die al kapot! 74.95 weg! Ja... in de zakken van opposuits.nl . Kreeg geen nieuw pak zeiden ze. Gewoon slechte kwaliteit pakken!
Erg leuke pakken
Erg leuke pakken voor veel gelegenheden. Heb er al een paar besteld en zitten (zelfs met mijn wat forse postuur) altijd goed. Wassen is geen enkel probleem, strijken hoeft eigenlijk nooit. Een keer een probleem gehad, in mijn geval snel en supernetjes opgelost.
Mooi spul
Besteld, gemaild dat het haast had en de volgende middag in huis. Maatomschrijving duidelijk en kloppend. Kwaliteit/ prijs prima.
Kortom, mooi spul voor mooie feestjes.
Das pech. Geld weg!
Pak was te groot en heb het terug gestuurd. Nu een maand later en nog steeds geen geld terug. Had contact met ze opgenomen en ze zeiden dat het pakket niet geleverd is. Echter heb ik postnl gecontacteerd en hun hebben een onderzoek ingesteld. Hieruit bleek dat het pakket gewoon is afgeleverd. Heb opposuits dit toegestuurd samen met me mail van postnl waar het in staat. Opposuits zou contact opnemen met het distrubutie centrum. Dit is nu 9 dagen geleden en heb nog geen update gehad.
Voor mij de 1e en laatste x. Hun hebben hun zaakjes niet op orde en u kunt ervoor opdraaien
Vooralsnog prima
Besteld. 2 dagen later in huis. Colbert is prachtig. Niets op aan te merken.
Helaas moet ik het jasje retourneren, zit behoorlijk strak. Heb een grotere maat besteld, hopelijk zit die beter.
Ontvang iets anders dan wat ik bestel
Slechte levering en zeer slechte service
Ruim 2 weken geleden 3 pakken besteld bij Opposuits die de volgende dag geleverd zouden worden. Na 3 dagen nog niets ontvangen, dus gemaild waar ze bleven. Reactie: foutje van het distributiecentrum, ze zijn onderweg. Paar dagen later nog niets ontvangen, weer gemaild, waren ze niet meer op voorraad. Van een andere collega kregen we een dag later een mailtje dat ze er wel weer waren en dat ze toch verstuurd zouden worden. Enkele dagen later nog niks ontvangen, weer gemaild. Ze zouden niet meer komen en zouden andere pakken naar keuze geleverd krijgen. Een pak uitgekozen, zou verstuurd gaan worden. Nu nog steeds niet ontvangen en krijgen ook geen reactie meer. Overigns duurde het tussen de andere mails ook ruime tijd voor we een reactie kregen. Zeer slechte service dus van dit bedrijf, en na 2 weken nog steeds geen product en geen geld terug! Als je een product op tijd wil hebben is iets bestellen bij Opposuits dus zeer sterk af te raden! Inmiddels bij bol.com een ander pak besteld, gewoon binnen een dag geleverd. Kan Opposuits nog iets van leren. Daarnaast moet Opposuits klanten serieus gaan nemen en niet 2 weken aan het lijntje houden. Nu maar hopen dat we ons geld nog terug zien.
Top!
Heel cool pak die ook nog eens heel goed zit! Ik had geen last van kreukels.
Leuk pak met goede pasvorm, maar ze worden standaard allemaal verkreukeld aangeleverd
De pakken zijn erg mooi maar worden standaard verkreukt aangeleved in een speciaal doosje. Ook naar de filialen zoals bijv V&D waar wij hem hebben besteld. De pakken mogen niet gewassen en gestreken worden dus technisch gesproken is het onmogelijk om de kreukels eruit te krijgen zonder stomerij. Jammer !