Slecht product
Als je een klacht wilt indienen omdat een product absoluut niet oké is, wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Origins denkt niet mee en wil niet tegemoet komen.

Antwoord van Origins
Origins creates high-performance natural skincare that's powered by nature and proven by science.
Industriholmen 51, 2650, Hvidovre, Verenigde Staten
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Antwoord van Origins
Snelle ontvangst en alles aangekregen. En vind het goede productjes

Antwoord van Origins
Als ik eerst de reviews had gelezen dan had ik nooit wat besteld bij Origins, maar ik heb 3 dagen geleden een bestelling geplaatst en vandaag mijn pakketje compleet met leuke samples binnen gekregen.
Ik probeerde wel contact op te nemen met de klantenservice omdat ik geen order bevestiging per mail had ontvangen. Ik heb ze berichten via chat en Facebook gestuurd, ze hebben wel gereageerd. Mail functie en Whatsapp werken niet. Dus contact mag wel beter, verder was er niks mis met de bestelling.

Antwoord van Origins
Afgelopen zondag bestelling gedaan, na 2 dagen zie ik dat deze bestelling geannuleerd is. Contact opgenomen met de klantenservice via whatsapp (via andere kanalaen kreeg ik ze niet te pakken. Met excuses krijg ik te horen dat de producten niet meer voorradig waren. Op dat moment staan de producten nog op voorraad, dus gevraagd aan klantenservice of deze producten opnieuw kan bestellen, dat ze wel op voorraad zijn? Krijg bevestiging dat dit weer mogelijk. Een dag later krijg ik opnieuw te zien (moet hier zelf naar kijken, krijg geen melding) dat de bestelling is geannuleerd. Wederom contact opgenomen met klantenservice. Klopt, het is geannuleerd, geeft men aan, het is niet voorradig, terwijl het nog steeds op voorraad staat? Ennnn met 14 dagen kan ik mijn betalingen retour zien?? De producten vind ik geweldig van Origins, maar service is ver te zoeken en blijkbaar interesseert het Origins ook niet, ze komen niet met een passende oplossing hoe te bestellen?? En per omgaande gelden te retourneren??

Antwoord van Origins
Ik baal ervan dat ik hier heb besteld. Ik wilde het bedrag behalen van 69 eu zodat ik een 10 delig minipakket zou ontvangen. 3 verschillende crèmes besteld. Bestelling afgerekend inclusief de gratis black friday cadeaupakket die stond op de bon.
Bij levering zaten er 2 vd betaalde producten in. Er stond in mijn account dat de andere product en giftset in behandeling waren.
Ineens was er geld op mijn rekening bijgeschreven. Geen mail gehad dat de rest blijkbaar was gecancelled! Ook geen gratis minipakket! Ik vind dat echt slecht.
Via whatsapp contact proberen te leggen. 1ste keer om 13.00 geappt en om 16.10 een reactie in het engels. Waarop na 7 minuten de app was afgesloten omdat ik niet op tijd reageerde.
De 2de keer weer geappt en nog steeds geen reactie.
Ik vind het erg slecht wat ze doen. Reclame maken om gratis product te krijgen. Om vervolgens niet te leveren. Hebben ze ooit gehoord van voorraad online bijhouden?
Ik zal hier niet meer bestellen.

Antwoord van Origins
Helaas ook ik heb slechte ervaringen met dit bedrijf. Deel van bestelling is geannuleerd zonder reden of bericht. Als je belt wordt de verbinding altijd verbroken na een stom verhaal van een bandje. Maakt niet uit welke optie je probeert. Mailen ook geprobeerd, krijg niet eens een reactie. Nu nogmaals hetzelfde product besteld en weer zonder bericht een deel vd bestelling geannuleerd.
Super slechte service en nog slechter bereikbaar. Dan zie je maar dat als het beleid van een bedrijf slecht is dat je hele bedrijf kan verzieken. Triest!

Antwoord van Origins
Ook ik heb hele slechte ervaringen met Origins (Estee Lauder Companies). Ik heb maar een deel van mijn bestelling geleverd gekregen. Wanneer ik probeer te bellen wordt het gesprek automatisch beëindigd na een
informatie verhaaltje. De klantenservice is niet te pakken te krijgen. Wanneer ik een e-mail stuur, krijg ik een automatisch antwoord met een excuses voor het late antwoord, maar verder niet.
Ik wil mijn producten. Ik ben dol op deze producten, maar zal ze in het vervolg bij Douglas bestellen.
Nieuwe review: eerst 1 ster vanwege slechte klantenservice en vergeten te sturen van gratis producten. Uiteindelijk gekregen en vandaag zelfs nog een kadootje met allemaal mini's gekregen + excuses van de klantenservice. Top!
De producten zijn prima, maar je kan ze beter niet via de webshop bestellen. Je krijgt geen pakketje, er is geen klantenservice (de mails worden niet beantwoord en het telefoonnummer neemt niet op). Via het nummer van Estee Lauder heb ik uiteindelijk mijn geld teruggestort gekregen, maar ook die mevrouw leek niet erg van zins iets aan de klantenservice te doen van dochterbedrijf Origins. De gratis samples en Black Friday actie liep ik - uiteraard - mis.
Nogmaals, de producten zelf zijn fijn. Je doet er beter aan het via een andere webshop te bestellen, bijvoorbeeld Douglas, en de enorme aanbiedingen van de eigen shop te negeren.
(Dit lijkt overigens niet alleen een probleem van de feestdagen te zijn, gezien het aantal teleurgestelde reacties dat er al gegeven is.)
Vreselijke ervaring! Ze bieden zogenaamde promoties en gratis producten aan om die vervolgens nooit op te sturen... Ze laten niets weten via mail en zijn ook onmogelijk telefonisch te bereiken. Geen producten ontvangen maar er wel voor betaald, echt afzetters met de vreselijkste ‘service’... Niet bestellen!
Bestel NOOIT producten bij Estee Lauder, Origins, of eender welk bedrijf onder Estee Lauder. Ik heb 3 weken geleden 2 producten besteld, slechts 1 aangekregen. Het andere product ter waarde van 50 euro is nergens te bespeuren. Heb ontelbare keren gebeld naar de klantenservice van Estee Lauder en Origins, mails gestuurd naar beide, geen antwoord. Ze nemen gewoon je geld en laten dan niets meer van zich horen. Degoutant dat zo'n internationaal bedrijf dit kan doen!!!
Een maand geleden heb ik een product besteld, en een week later kreeg ik alleen testers opgestuurd, en het product zelf niet. Na een aantal keer te hebben gemaild, heb ik nog steeds niets gehoord. Ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Het product waar ik voor heb betaald is dus nooit aangekomen, en ik heb het idee dat dit ook niet meer gaat gebeuren. Extreem slechte service.
Na 3 weken nog steeds niks ontvangen. Telefonisch niet te bereiken en reageren op geen enkele mail. Via social media met ze geprobeerd in contact te komen, copy paste berichten ontvang je van ze. Te belachelijk voor woorden, koop nooit wat via hun website! Je geld is gewoon weg
Slechte website. Betaling loopt steeds vast. Samples gekozen maar niet gekregen. Bij besteding vanaf een bepaalde bedrag zou er een cadeau worden meegezonden. Ik mis het cadeau en 1 sample bij ontvangst. Na weken mailen waarbij men eerst de hele bestelling niet kon vinden nog steeds geen antwoord. Had het niet verwacht van zo’n groot merk (onderdeel van Estee Lauder). Ga er nooit meer bestellen.
Los van de producten (daar ben ik tevreden over), de website functioneert niet. Bug in betaling waarbij betalen via Ideal niet mogelijk is. Uiteindelijk heb ik wel een bestelling kunnen plaatsen door betaling via Mastercard op 21-01-2020. Na een bevestiging te hebben ontvangen niets meer vernomen. Vandaag (29-01-2020) de status van mijn bestelling bekeken, zie ik dat deze is geannuleerd! Zonder dat ik hiervan op de hoogte was. Echt heel vervelend! Telefonisch contact gehad en het bleek (wederom) een technische fout te zijn. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg. Ik bestel de producten wel gewoon bij Douglas, want wat een slechte ervaring.