Ontzettend slechte service!!
Ontzettend slechte service!!! Ze nemen geen contact meer met je op ondanks dat je dat probeert. Het telefoonnummer werkt niet en de producten zijn van zeer slechte kwaliteit. Het retouradres is foutief, waardoor het pakket kwijt is. De verzendkosten van ruim 50 euro heb ik zelf moeten betalen. Tezamen met de 150 euro die de meuk kostte, ben ik 200 euro verloren.
Verkeerde product ontvangen
Verkeerde product ontvangen. Retour naar China komt op eigen kosten.
Geen reacties meer terwijl ik recht heb op garantie
En handschoen besteld die opwarmt. Linkerhand schoen is kapot, zelfs mijn hand hierdoor verbrand. Meerdere mails gestuurd, krijg nauwelijks reactie. Na weken eindelijk bericht terug met dat er niks op de foto te zien is en dat is het.... Naja de hele bedrading is kapot aan de binnenkant en heb dus recht op een nieuwe maar helaas weggegooid geld.
Ohja en de levering ook nog eens meer dan een maand te laat
Eigenlijk krijgt dit bedrijf van mij…
Eigenlijk krijgt dit bedrijf van mij geen enkele ster!
Ik heb een herenjas besteld met de maat XL.
Uiteraard netjes betaald en na een tijdje ontvangen.
Op de jas stond inderdaad XL, maar de mouwen kwamen net over de ellebogen en de jas sluit niet.
De firma neemt geen artikelen retour en geeft geen geld terug. Dus: NIET TE VERTROUWEN! Koop hier niets
Rugmassageapparaat besteld met massage…
Rugmassageapparaat besteld met massage en warmte. Ik heb slechts een stuk plastic ontvangen en verder niets. Schandalige oplichterij. Terug sturen op eigen kosten naar China. Werd ook niet vooraf gemeld
site bedrijf in Nederland en kleding…
site bedrijf in Nederland en kleding komt uit China ! retour zelf betalen serieuze kostprijs terug naar China ! heel ingewikkeld , consumenten bedrog
Veel kleiner product geleverd
Sierradendoos besteld volgens afmetingen op de website. Krijg een doosje toegestuurd dat meer dan de helft kleiner is. Bellen om klacht te melden kan iet want nummer klopt niet. Meerder keren gemaild, leken niet te begrijpen wat ik bedoelde. Moest uiteindelijk fotos opsturen, dat gedaan met de rolmaat ernaast. geen reacie, nogmaals gemaild, nu 4 weken geleden nooit meer iets van gehoord. SUPER SLECHTE Organisatie!
Nooit meer iets gehoord
Retour China, dropshipping?
Buitenlampen besteld, niet wat ik ervan verwacht noch gehoopt had. Gelijk aangemeld voor retour. Duurde circa 14 dagen en aantal mails om een retouradres te ontvangen: in China. Dit wordt niet vooraf gemeld bij bestelling, noch op website. Gezien hoogte bedrag ook nog bijkomende douane verplichtingen. Eigenlijk ondoenlijk. Dropshipping?