Hold da op, en ringe madoplevelse. Havde forventet en god tyk og saftig pølse, det er jo Tyskland, i stedet fik jeg en 'grill Bratwurst', med et skind-panser og meget lidt pølseindhold. Dertil pommes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi skulle betale 169,95 kroner, og på dankort terminalen indtaster ekspedienten 83,87 euro, hvilket betyder at de har taget 462,39 kr. mere end vi handlede for. Der eksistere intet kundeservice o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har i dag været i Otto Duborg, hvilket var en blandet fornøjelse. Man skal lede længe efter mere surt og uhjælpsom personale. De gad næsten ikke at svare og havde en rigtig årlig attitude😡 Personale... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Otto Duborg i Tyskland kan du altid gøre en god handel. Vi har altid masser af lækre varer på hylderne, og du finder massevis af gode tilbud på grænsehandel her hos os. I vores grænsebutik finder du ikke kun øl, sodavand, vin og slik, men også et stort udvalg af kosmetik og produkter til personlig pleje. Vi har også de billige mærker ja! og Today, som begge har et stort udvalg ved både fødevarer, slik, dyrefoder og kosmetik. Kom ind i butikken, se meget mere og spar penge på din grænsehandel!
Industriweg, 40, 24955, Harrislee, Duitsland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Købte ind hos Otto Duborg, - mest dagligvarer, - bl.a. 2 stk. ekstra lagret ost til 45 kr. stykket. Ved kassen glemte vi dem på rullebåndet og opdagede det først, da vi var kommet hjem til Svendborg. En måned (!) senere var vi igen hos Otto Duborg, hvor vi (efter at have gjort vore indkøb, spurgte forsigtigt hos informationen, om man evtl. havde fundet vore oste, som vi havde glemt for en måned siden (kvitteringen havde vi ikke mere). Du spurgte, hvilken dato vi havde glemt varerne, og til vores store overraskelse havde denøjre noteret, hvor der var blevet glemt og hvornår. Så vi fik vore oste (eller nogle tilsvarende) med hjem, selvom der var gået en måned. DET KALDER JEG SUPER SERVICE !
Bestilte julegaver hos toys.otto-duborg.dk uden problemer., bestillingen forløb fint og fik pakken efter få dage med posten.Stor overraskelse da jeg åbnede pakken der lå en anden persons gaver indeni, og ganske rigtigt blev jeg kontaktet af denne person som havde fået mine gaver tilsendt !!! Otto Duborg Toys betalte for portoen til os begge to så vi kunne sende pakkerne til hinanden, og Otto Duborg sendte desuden en stor plade chokolade som tak til os hver. Se det kalder jeg god kundeservice nu uheldet skulle være ude.
Bestilte legetøj den 14. De træk penge den 16. Den 18. Skrev de mail om at de ikke kan levere og pengene er stadig ikke ført tilbage den 21.
Vi bestilte noget legetøj på deres hjemmeside og kan kun sige vi er 100% tilfreds.. Rigtig i møde kommende personale, da vi kommer for at afhente, var alt bare klar og pakket.. Super..
Lees meer over geverifieerde reviews.