Out of Bounds Reviews

17.841

1. Golfclub

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

I Sverige spelas fler än 8 000 000 golfrundor varje år. Med tanke på hur många bollar varje spelare slår bort under en runda så blir omfattningen av antalet bollar som samlas i dammarna väldigt stor. Det tar mellan 100 - 1 000 år för en golfboll att brytas ner i naturen, där kemikalierna skadar miljön under hela nedbrytningen. Out of Bounds dykare är mycket erfarna och effektiva när de arbetar i golfbanans olika vattenhinder. Med professionell utrustning och en slimmad organisation återvinner vi årligen 2 000 000 golfbollar. Vi är stolta över den insatsen men vet att vi fortfarande har en lång bit kvar innan alla bollar som slås bort återvinns.

Störst i Europa på att sälja och återvinna golfbollar

Högsta kvalité sedan 2007
- Fler än 50 000 nöjda kunder - Expertrådgivning - Leverans inom 1-2 dagar - Fri frakt vid order över 850 kr - E-handel sedan 2007

Din åsikt är viktig

Vi uppskattar din feedback

Berätta gärna för dina golfvänner om oss. Tack vare er kan vi fortsätta utvecklas och bli bättre.

Uitstekend

18K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(17.841)

1.104 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Had kwaliteits lakeballs besteld

Had kwaliteits lakeballs besteld. Kreeg beschadigde ballen en ballen die al meer dan 20 jaar oud zijn. Wilde retourzenden maar er werd op mijn mail niet gereageerd. Ben bang dat ik dan ook mijn geld niet terug krijg als ik ze nu terugstuurt zonder bevestiging

14 juli 2026

Antwoord van Out of Bounds

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons om te horen dat je niet tevreden bent met de ontvangen golfballen.

We hebben helaas geen e-mail van je ontvangen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@out-of-bounds.se met je ordernummer en enkele foto’s van de ontvangen ballen? Dan bekijken we dit graag voor je en helpen we je uiteraard verder met een passende oplossing.

We zien je bericht graag tegemoet.

Verdwenen golfballen

Leveren in ieder geval wat je besteld echter geven een verkeerde track & trace van DHL door! Pakket was niet geleverd door DHL en ook geen bericht waar ik het op zou kunnen halen. Zowel van Out of Bounds als ook DHL info waar je niets mee kunt😡.
Gelukkig heeft DHL een verdeel lokatie in onze woonplaats en die hebben voor mij uitgezocht dat mijn bestelling 200 mtr van mijn woning was afgeleverd bij een pick up point. Na 2 weken uiteindelijk mijn pakket op kunnen halen door er zelf energie in te steken.

29 juli 2025

Antwoord van Out of Bounds

Bedankt voor uw beoordeling. Zoals we u per e-mail hebben laten weten, was de laatste update van DHL dat de bezorging niet kon plaatsvinden omdat de ontvanger op het moment van bezorging niet beschikbaar was. DHL verzorgt de verzending en tracking volledig en helaas hebben wij geen controle over hun bezorgproces of -tijden.

We begrijpen dat het vervelend is dat u het pakket zelf moest ophalen en bieden hiervoor onze excuses aan. We willen echter benadrukken dat wij de bestelde producten bezorgen en de informatie van DHL doorgeven. Eventuele fouten in de trackinginformatie en de bezorging vallen buiten onze controle.

Bedankt voor uw begrip en geduld. We hopen dat uw volgende bezorging soepeler verloopt.

Bedrijf komt afspraken niet na en heeft…

Bedrijf komt afspraken niet na en heeft uiteindelijk na heel veel op en neer mailen verzaakt te leveren. Ik kan deze partij niet aanraden.

4 januari 2025

Hi,
Thanks for your opinion.

Please contact us at info@out-of-bounds.se so we can help you with this.

Best Regards
Alvin
Out-Of-Bounds

Prima golfballen

Op tijd en bestelling kwam precies overeen zoals beschreven

12 september 2023

Antwoord van Out of Bounds

Hej! Tack för ditt omdöme!
/ Daniel
Out of Bounds

Reviews in alle talen tonen. (17.841 reviews)