OutletGendringen.nl Reviews

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Altijd de goedkoopste.. Zo niet dan zorgen wij ervoor!

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Orbit m12 soundbar met subwoofer showmodel.

Ik heb een demonstratiemodel orbisound m12 soundbar met subwoofer besteld bij OutletGendringen.nl
Deze soundbar was al jaren niet meer te krijgen, maar na diverse reviews te hebben gelezen werd ik toch wel nieuwsgierig over het speciale airsysteem en het feit dat het allemaal vanuit een professionele insteek geproduceerd was. Een splinternieuwe kon ik nog bestellen voor 399 euro.
Ik vond de prijs van 275 euro voor een demomodel aan de hoge kant, maar werd vriendelijk door Kai en Marianne per mail te woord gestaan. De prijs werd aangepast naar 224,95. Dit had ik inclusief verzendkosten er wel voor over. Want ik wist natuurlijk niet wat ik van dit overjarige demonstratiemodel verwachten kon.
De volgende dag werd het al bezorgd. Alles in de orginele doos goed verpakt en alles erbij.
Helaas was de afstandbediening defect en heb ik meteen gebeld naar het telefoonnummer die op de bon vermeld stond en werd meteen te woord gestaan. Aangezien ik demogarantie had zeiden meteen dat ik het gehele apparaat weer op hun kosten retour mocht sturen.
Maar ik was ondertussen al enthousiast geworden (uitgeprobeerd zonder afstandbediening 😉) over het product dat destijds toch 549 euro gekost had en vroeg of ik bij orbisound ook een nieuwe afstandbediening bestellen mocht. Ik had al gegoogled dat het 20 pound kostte en dat er wel nog verzendkosten vanuit Groot Brittannië bij kwamen. Dat vond de verkoper nog veel beter en zei dat ik de rekening naar hun mocht laten toekomen. Ik heb meteen hierna op de voicemail ingesproken hoeveel het in totaal kostte en nogmaals gemaild. Toen de afstandbediening besteld was hun meteen een mail met de prijs en bevestiging gestuurd en hebben ze mij netjes het geld zoals afgesproken overgemaakt.
Ik vond dat OutletGendringen een hele goede service verleend heeft, klantgericht en klantvriendelijk is en een bedrijf is wat doet wat het zegt ! Ik ben helemaal tevreden !
Super !!! Ga zo door !

3 april 2020

Wees gewaarschuwd

Wees gewaarschuwd: geen garantie op producten (alleen de eerste twee weken). Ik raad sterk aan om via een erkende dealer of 'normale' winkel een product aan te schaffen. Mocht het kapot gaan, dan laten ze je hier vallen.

8 november 2019

Ik ben wel tevreden

Ik ben wel tevreden. Een wat beschadigd showroommodel subwoofer gekocht. Snel bevestigd, snel verstuurd.

Hij is wat meer (optisch) beschadigd dan op de foto's te zien was, maar functioneert prima en voldoet zeker qua prijs/kwaliteit.

13 september 2019

Afspraak is afspraak; niet bij outletgendringen.nl

Melkopschuimer gekocht bij outletgendringen.nl. Ik kreeg een melkopschuimer toegezonden in de originele verpakking. Deze was echter zwaar beschadigd. De deksel had sporen van aangekoekte melk. Foto's opgestuurd en werd direct dezelfde avond nog gebeld. Leek oprechte schaamte voor de zending. Ik kreeg het voorstel om het terug te sturen of te houden waarbij ik het volledig aankoopbedrag terug zou krijgen. Aangezien ik die avond niet thuis was heb ik later die week voor de optie van het terugontvangen van volledige aankoopbedrag gekozen. Een royaal aanbod wat echter daarna weer ingetrokken werd. Ik kon het terugzenden. Inmiddels had ik het apparaat grondig gereinigd en had ik alle verpakkingsmaterialen weggegooid. Had geen zin meer in het terugsturen en heb het gehouden. Ik kon nu 10,00 terugontvangen. Dit aanbod heb ik afgeslagen en twijfel of dit ooit overgemaakt zou gaan worden.

Afspraak = Afspraak. Niet voor dit bedrijf. De medewerker die ik aan de lijn gehad heb gaf aan dat ze rest partijen opkopen. Op zich geen probleem als ze maar een goede inkomende en uitkomende controle doen.

Voor mij een eerste en laatste ervaring bij dit bedrijf

8 april 2017