Parfumania Reviews

1.612

4,5

Parfumania is een bedrijf waar je fijn zaken mee doet. Mijn parfum was niet goed,Parfumania melde dit bij de fabrikant. Ik kon de flesjes kosteloos opsturen naar de fabrikant. Binnen een paar dag... Toon meer

Geurkaars aangestoken in toilet. Resultaat: complete roetschade aan muren en plafond. Reactie Parfumania: had maar de kleine lettertjes onderop moeten lezen. Mag blijkbaar niet langer dan 2-3 uur a... Toon meer

Twee geurtjes van Van Gils gekocht, gewoon de echte geen nep zoals ik iemand hier zag beweren. Een hele scherpe prijs ook. Supersnelle levering, goed verpakt tegen breken, test geurtje erbij en graris... Toon meer

Parfum komt precies overeen als in de winkel, alleen een stuk goedkoper. Word netjes ingepakt en afgeleverd. Verder loopt de bezorging vlekkeloos en snel, ik had het binnen 2 dagen vanaf betaling. Ze... Toon meer

1. Parfumerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Parfumania is een online parfumerie op het gebied van parfum, huidverzorging en cosmetica. In onze webwinkel heeft u een ruime keus aan voordelige parfum, aftershave, eau de toilette etc. van alle bekende parfummerken.

Uitstekend

2K reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.612)

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel, prettig en goede service!

Ik heb een paar keer iets besteld bij Parfumania. Het product wat ik zocht verkochten jullie en was heel snel leverbaar.
Eerder deze week had ik via een andere website een deodorant besteld van D&G. Pakket is nog zoek.
Meteen gekeken waar nog meer plus snel leverbaar. Jullie in dit geval. Gisteren besteld en vandaag binnen. Heel fijn!
En dat gold ook voor vorige keren. Zelfs heb ik het in laten pakken, leuke service :))

3 augustus 2023

goed en snel

goede producten en zeer snelle levering.
bovendien goed te volgen in welke fase de levering zich bevind.

1 augustus 2023

Mijn ervaring met parfumania is…always on point.

Mijn ervaring met parfumania is perfect. De aanbiedingen zijn super, de extra cadeautjes zijn leuk en aantrekkelijk om weer te bestellen bij parfumania.nl. de verzending is razend snel..bestelling al de volgende dag in huis. Ik bestel al jaren hier en nooit een teleurstelling. Parfumania.nl is the place to be to smell differently!!!

21 juli 2023

Ipuro navulling

Snelle verzending, netjes verpakt incl klein cadeautje. Producten zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd.

15 juni 2023

Gezocht en gevonden

Wat ik zocht was op de website duidelijk te vinden en zoals ik gewend ben van Parfumania snel en goed verpakt geleverd.

7 juni 2023

Sneller dan snel

Sneller dan snel! Donderdagavond laat besteld en vanmorgen al in huis.
Jullie webshop is overzichtelijk en ik kon in no time mijn producten bestellen. Wat hebben jullie veel keuze in de handzepen van Baylis en Harding. Heel fijn en erg voordelig.
Jullie zien mij zeker terug!

27 mei 2023

Super service en snelle levering

Om te beginnen een duidelijke en overzichtelijke website. Daarna na het bestellen snelle berichtgeving over de levering en de levering is keurig en snel afgehandeld. Super tevreden, alweer. Ik raad het iedereen aan om via Parfumania te kopen.

23 mei 2023

Gezocht en gevonden bij Parfumania op internet

Gezocht op internet, maar uiteindelijk geslaagd bij Parfumania. Parfumania heeft een goed assortiment met acceptabele prijzen. Het kiezen op de website gaat van een leien dakje. Elk wensbaar merk staat genoemd en een klik leidt je naar het doel. De verzending van de bestelling en de ontvangst gaan vliegensvlug. De volgende dag al in huis.

16 mei 2023

Zeer tevreden!

Parfumania heeft een groot assortiment voor goede prijzen. Zeer snelle levering, bestelling de volgende dag geleverd!

3 mei 2023

Parfumania klantvriendelijk

Poos terug in de avonduren via de site een bestelling gedaan, Helaas ging het fout toen ik met VVV voucher probeerde af te rekenen. Ik was in 1 keer een tegoed van 75 euro kwijt. Maar andere dag nadat ik een bericht had achtergelaten via contact formulier was dit al netjes terug gezet. Ook kreeg ik een prima advies om bestelling op een andere manier te plaatsen zodat ik weer niet hetzelfde probleem zou hebben. Ik ben nu via 2 pakketjes, en 1 keer verzendkosten in het bezit van 2 heerlijke parfums. Perfecto Parfumania

31 maart 2023

Top webshop

Bestelling volgende dag in huis. Keurig verpakt factuur mee gestuurd. Zo hoort een webshop te werken . Nu 2 maal wat besteld denk dat ze er een vaste klant bij hebben .

7 maart 2023

Topper

Duidelijke website, goede producten tegen voordelige prijs en snelle levering

7 maart 2023