Parfumania is een bedrijf waar je fijn zaken mee doet. Mijn parfum was niet goed,Parfumania melde dit bij de fabrikant. Ik kon de flesjes kosteloos opsturen naar de fabrikant. Binnen een paar dag... Toon meer
Geurkaars aangestoken in toilet. Resultaat: complete roetschade aan muren en plafond. Reactie Parfumania: had maar de kleine lettertjes onderop moeten lezen. Mag blijkbaar niet langer dan 2-3 uur a... Toon meer
Twee geurtjes van Van Gils gekocht, gewoon de echte geen nep zoals ik iemand hier zag beweren. Een hele scherpe prijs ook. Supersnelle levering, goed verpakt tegen breken, test geurtje erbij en graris... Toon meer
Parfum komt precies overeen als in de winkel, alleen een stuk goedkoper. Word netjes ingepakt en afgeleverd. Verder loopt de bezorging vlekkeloos en snel, ik had het binnen 2 dagen vanaf betaling. Ze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Parfumania is een online parfumerie op het gebied van parfum, huidverzorging en cosmetica. In onze webwinkel heeft u een ruime keus aan voordelige parfum, aftershave, eau de toilette etc. van alle bekende parfummerken.
Nederland
- 0592-373780
- www.parfumania.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vlotte levering en scherpe prijzen
Perfect....
Het is eenvoudig om het artikel te bestellen, de levering is zoals aangegeven de volgende dag. Goed verpakt; dus probleemloos geleverd ! Perfect!
duidelijke site,goed op de hoogte…
duidelijke site,goed op de hoogte gehouden via mail over de bestelling,snelle levering,netjes verpakt
Gelijk maar 2 bestellen van mij favoriete Geurtje✅
Bestel altijd gelijk weer 2 nieuwe flessen parfum voor mezelf. Voor de badkamer boven en beneden. Heb ik altijd eentje bij de hand! Nog steeds erg blij dat ‘mijn’ geurtje nog altijd te verkrijgen is bij Parfumania👏👌
Perfecte service en snelle levering.
Prima service
Prima service! Keurig verpakt, alles klopt en mooi snelle levering. Dik tevreden!
Het is en blijft een Top Site!
Ben al Jaren klant bij Parfumania.
Blijft gewoon een Top Site! Nooit wat op aan te Merken. alleen maar Positief! Levering is Super snel en hele Nette prijzen en niet te vergeten dat de Klantenservice ook altijd Top is! En heb Parfumania ook al aan meerdere Vrienden aangeraden en ook hun delen dezelfde mening als mij. Kortom een Top en een van m'n Favorieten Sites op het gebied van Beauty Producten!
Heel tevreden
Heel tevreden van de prijs van de producten.
Levering was snel en zelfs een extra product als cadeau erbij gekregen.
Zeker een aanrader!
Uitstekend
Uitstekend! Goede prijs, snel verstuurd, helemaal tevreden over Parfumania :-)
Schitterend
Schitterend, een heerlijke geur bestellen en nog met een snelle levering erbovenop. Dit doen er niet veel na. TOP!
Top ervaring met parfumania
Ik koop met regelmaat iets bij parfumania. Mijn ervaring is dat ze goede prijzen bieden voor kwalitatief goede producten. Bovendien wordt het altijd snel geleverd, meestal op de volgende dag.
snelle levering en duidelijke website
Ondanks de Corona
Ondanks de Corona, het weer en in het weekend besteld. Kwam het toch erg snel binnen.
Duidelijke website en makkelijk alles te vinden.
Prima service
Tijdig geleverd, producten in prima staat, overzichtelijke website, snelle service
Top service!
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. De bestelling was keurig verpakt en er zat een lekker proefmonster bij! Ik ben helemaal tevreden.
Al jaren bestel ik naar volle…
Al jaren bestel ik naar volle tevredenheid verschillende producten bij Parfumania. Service en prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ook op directe vragen geven ze persoonlijk antwoord. Aanrader!
parfum
na 2 dagen zat de parfum mooi verpakt + een staaltje in de brievenbus,het zijn 2 goeie parfum,ik heb er geen spijt van, mijn dag kan niet meer stuk.
Zeer snelle levering
Tevreden over Parfumania
Al vaker besteld bij Parfumania. Overzichtelijke website,ruime keuze en goede prijs. Bestelling goed verpakt en op tijd geleverd.