Den indledende skuffende oplevelse er i den grad blevet reddet af fremragende support og service. Særlig tak til Mark for hurtig, venlig og kompetent support. Routeren blev udskiftet hurtigt og uden r... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg oplevede desværre at mit internet slog helt fra, router, ethernet kabel osv er helt fint. Ringede til kundeservice, hvor en ualmindelig rar gut ved navn Johan tog telefonen. Det tog ikke m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
1. januar uden internetforbindelse - den er tung at sluge med slemme tømmermænd! Andre i min forening har heller ikke kunne komme på internettet. Har siddet i kø i over en time til kundeservice -... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter mange år med Parknet, er jeg nu flyttet, så det ikke længere er en mulighed. Men udover at være uhørligt billigt, så er servicens simpelthen også bare helt i top. Én gang, på 8 år, er det... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Esromgade 15, opg. 1., 5. sal, 2200, København N, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har været super glad for mit abonnement hos Parknet og ville ønske at jeg kunne have taget mit abonnement med videre til min nye adresse.

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Noget som bare skal virke og kører - gør det ikke i 2024.
Alt for ofte udfald, så når man lytter til musik kommer der stop, udfald på TV'et. Det har jeg ikke oplevet de seneste 20 år med andre leverandører.
Parknet er billige men det kan også blive for billigt.

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Utrolig dygtig personale der var rigtig hjælpsomme, tålmodige og fik mig aldrig til at føle mig dum! Jeg havde nogle problemer med min router, hvor de hjalp mig rigtig godt igennem. Kan klart anbefale deres service. Derudover er deres åbningstider fantastiske.

Parknet fortæller ikke at ders internet er begrænset til nattype 3,
Så hvis man skal ned på nattype 2.
Så skal man bruge 100 kr på det,
Så man kan få en fast ip adresse.
Hold jer langet væk fra det firma

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Jeg havde brug for hjælp til at ændre abonnement og blev omgående kontaktet af Parknet Brugerservice.

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Jeg er super glad for at være kunde hos Parknet.

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Det har ikke fungeret på noget tidspunkt. Og hver gang jeg har henvendt mig, har jeg fået en sludder for en sladder og blev bedt om at købe endnu en box. Nu har jeg fået You See og DET fungere HVER gang.

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Hej God service stor internethastighed Jeg er meget tilfreds mvh goksal

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Hej Jeg skriver fra Hornemann vænge valby, det er fantastisk, internettet er meget hurtigt, jeg arbejdede med mange virksomheder, men det var ikke så hurtigt som Parknet, det har stor internethastighed.

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Fået super hjælp til installering af router, fejlfinding og løsning, køb af ny router, hjælp til installation til alt virkede og så en sen fredag aften, tak for det :-)

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Super selskab især Jeannie i regnskabs afd.

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Mange tak for supergod, kompetent og hurtig service.
Kan ikke forestille mig, at det kan gøres bedre.
Mvh.
Flemming

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
God billig internet til god rimlig pris!. Ret stabilt til Streaming generelt om det er af Film Serier eller Spil via skyen Cloud. Så virker det som det skal!.

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Fast speed and great service. They reply quite fast within one day with your request. Most of all, the price is fairly cheap.

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Jeg har i 8 år haft Parknet. Jeg har været utrolig glad for det. Og de har en super kundeservice

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
5 stjerner for godt produkt, hurtig hastighed, der altid fungerer. Har aldrig haft nedbrud på forbindelsen.
Altid god service og hurtig respons fra kundeservice.
Kan dsv, ikke tage produktet med til min nye bolig....ærgerligt.
L.H.

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Parknet is fast, reliable, and unbelievable value.

Antwoord van Parknet F.M.B.A.
Lees meer over geverifieerde reviews.