2,5

Slecht

Wie gaat dat betalen?

Ze doen aan "Empowering" maar ik ben invalide mishandeld en heb al 25 jaar geen betaald werk. Niks geen organiseren, capaciteren of manifesteerbaar maken. Komt alleen met dope.

4 oktober 2025

Helaas kan ik geen 0 ster geven

Helaas kan ik geen 0 ster geven. Ik kreeg hun telf nr van mijn bedrijfsarts voor het geval. Ik kwam in een noodsituatie terecht en belde hen maar tot mijn verbazing zei de dame aan de telf dat ik geen klant ben en ze mij niet kan helpen. Niet eens gevraagd wat er aan de hand was of meedenken! Klacht ingediend, na weken wachten eindelijk contact gehad met klachtenfunctionaris. Ik zou een mail met excuses en erkenning ontvangen dat het fout is gegaan....nou ik wacht nog steeds! Mensenleven is niks waard en dat vanuit de zorg!

9 augustus 2025

Parnassia is het hoofdmaffia groep

Parnassia is het hoofdmaffia groep achter criminele maffiagroepen zoals Antes. Deze illegale bureaucratische drugsbendes misbruiken jonge kinderen en kwetsbare mensen in de maatschappij , allemaal voor het geld. Genezen of helpen niemand. Allemaal voor het geld, en de overheid werkt met hun mee. Allemaal staan ze vijandig tegen onschuldige burgers om ze te criminaliseren en het leven zuur te maken voor geld.

Het zijn zelf de grootste maffiabendes , criminelen en arbeidsongeschikten in onze samenleving.

Deze bendes zitten vol met arbeidsongeschikten die net van school komen en die niet kunnen werken of oude verrotte schimmels die op t eind van hun tijd zijn en op hun pensioen wachten, in hun laatste tijd mishandelen ze hun slachtoffers.

De leden van deze criminele bureaucratische bendes liegen keiveel, komen hun afspraken niet na en kunnen geen echte baan vinden. Maken onschuldige mensen het leven kapot.

Ze houden je gevangen in hun gevangenissen ( klinieken, isoleercellen, begeleid woongevangenissen ) en zelfs als je onsnapt van hun martelgevangenissen dwingen ze als je een eigen huis hebt met urgentie iemand je huis illegaal en ongewenst binnen te dringen en te commanderen met een illegale "huurzorgcontract". Dit is in strijd met huisvredebreuk. Ze verbergen deze bureaucratische "huurzorgcontract" nu voor het publiek, het stond eerst op de website van de SUWR maar ze hebben het weggehaald en nu als ze in aanmerking voor een huis komen, komen kwetsbaren met de realiteit in aanraking hoe hun rechten geschonden worden door deze maffiagangs en dat ze je prive ruimte binnendringen en van binnen je lopen te commanderen en je te bedreigen in je eigen huis!!!
Tegenstand word gecriminaliseerd en onder het tapijt geschoven.

Deze apen lopen alleen maar rond en zitten de hele dag achter hun computer te spelen met mensen hun leven en genezen niks.

Achter je rug maken ze een hele excel bestand over je prive leven en ze vertellen je hier niks over, genezen of herstellen doen ze niks aan. Klachten en waarheid over hun mishandelpraktijken worden onder het tapijt geschoven.

Dit zijn van die idioten die gepest zijn op school en er niet bij horen, daarom ga je in deze pro-overheid maffiagroepen zoals Antes schuilen en mensen waardoor je gepest bent in je schooltijd terugpesten.

Antes en parnassia is een misdaad tegen de mensheid, hun praktijken gaat tegen alle mensenrechten in en ze willen je dom houden en de mond snoeren, allemaal voor het geld. Je betaalt voor ( CAK ) of andere dingen waar je niet voor wil betalen.

Zelfs als je een eigen huis hebt gaan ze je huis illegaal en ongewenst binnendringen en verder mishandelen in je prive ruimte. Ze werken niet aan uitstroom en dat betekent natuurlijk, nooit richting herstel.

Blijf weg van deze maffiagroepen, ze doen alles voor het geld en misbruiken alles wat ze kunnen misbruiken, samen met jouw WMO gemeente.

Los je problemen in je leven zelf op, laat ze niet groter worden door deze illegale maffiagangs.

Verwijs ze anders naar de oorzaak van je problemen, daar gaan ze keihard voor wegkijken, laat ze je dan niet stalken want dan ga je ten onder.

Liegen, stalken, mishandelen, uitbuiten, rechteloos opsluiten, misbruiken, drogeren, vergiftigen. Antes doet het allemaal.

kijk maar op de site van cchr

14 augustus 2025
Toon reviews in alle talen. (5 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken