Oplichters
November 2020 stickers besteld en tot heden nog niet ontvangen! Ondertussen een mail gestuurd, maar nooit beantwoord. Het zijn alleen maar oplichters!
Make each pass recognizable within a few seconds
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bestelling geplaatst in oktober maar nooit ontvangen.
ik heb 1 jaar geleden 3 stuks gekocht van de site,
ik had helemaal niks gekregen, intotaal 25 euro uit gegeven, ik was het helemaal vergeten dat ik een review kon schijven en daarom doe ik het ook, tot nu toe helemaal niks binnen gekregen. ik heb ze makkelijk 7 of 8 keer gemaild maar ze reageren er niet op. ik vind het vel jammer dat ze mensen oplichten voor paar tientjes, besteld niks van deze site. !!!
Maanden geleden een sticker online besteld. Nooit ontvangen. Ook nergens reactie op. Onbereikbaar. Koop hier niets!
Dit zijn echt oplichters. Ziet er allemaal heel leuk uit maar je zal het nooit in het echt zien. Mailcontact is goed en ze beloven van alles maar er is weinig van te zien. Na 1,5 jaar nog niks onvangen en ze reageren ook niet meer op emails. Koop dus niet van deze website!
Wat een oplichterij dit, ik zie nu pas via deze site in de recensies dat ze oplichters zijn. Half jaar niks ontvangen, sneu deze lui. Om zo je geld te verdienen, bah, klootzakken!
niks ontvangen, wacht al een half jaar op een email terug. gore oplichters
Passtickers besteld begin november, maar niet ontvangen. Mail wordt teruggestuurd en de site is inmiddels uit de lucht. Oplichters dus...
In April een bestelling gedaan. Nooit iets ontvangen. Klantenservice niet bereikbaar en e-mails naar de contact mail worden retour gestuurd. Nu is ook uit het niets de website offline. OPLICHTERS!
In juni een bestelling gedaan, nooit iets ontvangen. Meerdere mails gestuurd, maar nooit gereageerd. En nu is de site opeens de lucht uit. Oplichters zijn het!
In juli een bestelling geplaatst en betaald, maar nooit iets ontvangen. Reageren niet op e-mails. NIET bestellen!
Stickers niet ontvangen.
Klantenservice reageert niet (meerdere mails).
Op hun website staat dat ze volgens Trustpilot vele tevreden klanten hebben, terwijl ik nu eerste review schrijf!
Ik denk dat mijn dochter kan fluiten naar haar geld en de passtickers 🤬