Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. We hebben inmiddels al een jaar last van een dak lekkage. Meermaals heb ik aangegeven dat ik het vermoeden had dat dit in de schoorsteen zat. Die hebben ze met wat kit behandeld, maar verder niets. Vervolgens zijn ze meerdere keren langs geweest en hebben ze als kippen zonder kop op verschillende plekken "reparaties" verricht. Hier hebben we honderden euro's voor betaald.
Na het delen van foto's met de technische man van onze VVE beheerder, kwam naar voren dat dit werk ook nog eens slecht was uitgevoerd. Om de oorzaak van de lekkage duidelijk te krijgen, hebben we een onafhankelijk lekdetectiebedrijf ingeschakeld. Uit hun rapport kwam naar voren dat het lek inderdaad bij de schoorsteen zou zitten.
Vervolgens met behulp van de VVE beheerder Patina aangeschreven en aangegeven dat het lek toch echt in de schoorsteen zat en of ze dit zouden kunnen herstellen op garantie. Daarop hebben ze een dakdekker langs gestuurd die foto's heeft gemaakt (van een rapport had hij niets gehoord). Een paar dagen later ontvingen we een email dat de lekkage in de schoorsteen zat volgens Patina en dat dit niet hun specialisme was. We moesten maar een ander bedrijf inschakelen.
Toen wij daarna een klacht indienden en vroegen om een creditering van de facturen (ze hebben tenslotte niets opgelost), ontvingen we een email dat ze het contract met onze VVE beheerder opzegden. Uiteraard werd er niet gereageerd op onze klachten.