Ik geef het vier sterren ik vond het…
Ik geef het vier sterren ik vond het waanzinnig lekker m'n pasta en m'n brugatte..maar wel beetje erg weinig voor wat je betaald wel min puntje
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Top bediening en heerlijk gegeten met dank aan Carina
Super goed geholpen door Carina, wat een geweldige vrouw is dat!😍 de beste in haar vak!
Pizza’s zijn erg lekker maar al meerdere keren erg lang moeten wachten op de bezorging (1,5 uur - 2 uur).
Het paas ontbijt was slecht weinig en heel duur
Hoewel we eerder hier prima hebben gegeten was het gister een teleurstelling. De pasta was prima, 2 van de drie pizza waren oké maar karig belegd. Mijn pizza met burrata was slecht. Burrata hoort op kamertemperatuur op een hete pizza gelegd te worden. Deze kwam denk ik rechtstreeks uit de koelkast op een pizza die al even stond, waardoor niet alleen de buitenrand lauw was, maar het hele belegde gedeelte van de pizza koud was. Bij navraag was het antwoord, dit hoort zo,sorry. Zelfs bij het afruimen werd ook niet meer de vraag gesteld of het gesmaakt had of alles naar wens was. Ik heb zo'n pizza vaker besteld en dit was niet hoe het hoort. Zonde van mijn geld.
Gisteren met mijn zoon gegeten bij Pavaroti te Zoetermeer. Mijn zoon een pizza en ik heb ravioli gegeten, de kwaliteit was fantastisch! Ook het personeel was behulpzaam en vriendelijk. Bij het weggaan werd er vriendelijk gedag gezegd, een absolute aanrader om hier te eten.
Heerlijk gegeten leuke bediening en grote assortiment keuze voor ieder moment van de dag! Een echte aanrader. Wij waren bij de locatie Leiden.
Vanmiddag bij Pavarotti in Kijkduin een ciabatta tonijnsalade besteld. Ik verwachtte voor €13,50 wel iets beters dan een ciabatta met rucola en een kwak Johma tonijnsalade. Echt teleurstellend en ook helemaal niet lekker, zo'n vette mayonaise hap met tonijn smaak.
Excuus vind ik niet genoeg, en met mijn opmerking wordt natuurlijk ook niks gedaan, klanten genoeg. Maar ik was er voor het laatst, de verhouding prijs kwaliteit is ver te zoeken.
mensen bestel daar niet bestel 2x kapsalon groot en een patat zakje patat zit nog meer in dan die 2 kapsalon en kippen vlees moet je zoeken ze gooien er zoveel groente op dat het heel wat lijkt maar is niks trouwens dit is op de aalsmeerderweg in aalsmeer en thuisbezorgd doet er ook niks aan
Haal graag een lekker ijsje op zijn tijd. Zojuist 2 bolletjes, pistache en hazelnoot-praline. Wil je het in een groter bakje doen want ik wil er ook slagroom op. Nee dat mag niet van mijn baas en die is hier tegenover. De bestelling wordt afgemaakt met een piepklein toefje slagroom. Mocht van de baas ook wel wat minder net als de bolletjes die sinds kort afgepast in het te kleine bakje worden gedaan. Dat is dan 5.25 euro! 😳De laatste keer was het 4.75. Ruim 10% qua prijs maar zeker 25% qua hoeveelheid ijs en slagroom. Echt schandalig. Ik ben verloren als klant. Beter voor mijn lijn maar slechter voor jullie omzet. Ik denk dat heel veel mensen het met mij eens zijn.