Paysafe Reviews 1.148

1,3

1. Geld en verzekeringen

Paysafe is a global payments platform powering the experience economy, helping businesses and consumers send, receive and manage money with confidence. Designed to handle complexity at scale, we make payments easier, faster and safer—reducing friction, lifting performance and enabling better experiences at every touchpoint

1,3

Zeer slecht

1K reviews

Ben sinds 2023 ondertussen al meer dan…

Ben sinds 2023 ondertussen al meer dan 3 jaar gebruiker van Paysafe card.Sinds 1 week kan ik niet inloggen heb al zeker meer dan 500€ aan paysafe kaarten gekocht.Nu al van zondag kan ik niet inloggen omdat ze een verificatie code vragen dat zogezegd is gestuurd naar mijn mail.Na 50 pogingen nog altijd geen code ontvangen,na 20 mails naar Paysafecard service alleen maar FAQ antwoorden of zelfs totaal geen antwoorden. Ik vind het persoonlijk schandalig hoe ik behandeld word zo na jaren hun cliënt geweest ben.Kijk naar jou spam zeggen ze ,voor mij is Paysafe card 1 al spam is gebleken.Voor mij hoeven jullie niet meer.Heb al 10 mails gestuurd altijd FAQ standaard antwoorden en nu ik hier review schrijf zeggen ze wij nemen de klachten serieus neem contact op met ons???? hoeveel keer moet ik nog contact met jullie opnemen PAYSAFECARD??? Schandalig gewoon jullie service medewerkers die daar gezellig op bureau zitten en FAQ antwoorden replyen.

8 maart 2026

Antwoord van Paysafe

Thank you for reaching out. Please provide the case number you received from our customer care team, and we will have someone follow up with you on this matter.

Mijn paysave is geblokkerd dit is de…

Mijn paysave is geblokkerd dit is de derde eerst vond ik het niet erg want mijn foon was gehackt jaren geleden 2023 heb ik dit meegemaakt opgegeven daarna 50 euro kerst tijd kaartje kopen blokeerd 50 kwijt (heb nog steeds de opwardeerbon ergens.nou jaren verder niet eens aan gedacht. wou iets kopen van een website dat ik niet vertrouwde .nou komt het ze laten je een acount maken bieden je van alles aan dag gaat voorbij heb ik 20 euro gestort meteen weer op block .Wanneer GAAT PAYSAVE ONDERZOCHT WORDEN DOOR DE POLITIE .EN DIE MEVROUW DIE HIER KOMT VERTELLEN DAT JE GEWOON EVEN EEN MAIL MOET STUREN IS OOK BULSHIT .IK HEB IN TWEE MAAMDEN NU BIJNA 8 MAIL GESTUURT ZE MAILEN NIET TERUG .IK BEL IS ALTIJD ALTIJD ALTIJD IN GEPREK 2 MAANDEN LANG .KIJK NAAR DE REVIEUWS EN STAPT NAAR DE POLITIE .IK HEB SCREENGRAB VAN ALLE REVIEUWS EN ALS IK MIJN GELD VAN MIJN 3 ACOUNTS NIET KRIJGT GA IK EEN BRIEF SCHRIJVEN EUROPEES COMISSIE BANKZAKEN. EN MELDEN DAT PAYSAVE GEEN PLAATS MAG HEBBEN IN EUROPA WANT VOOR EEN BEDRIJF DIE MENSEN HUN GELD TOEVERTROUWD moet meer verantwoordelijk omgaan,het is een bedrijf moet gevoelige informatie van ons dus moeten beter bereikbaar zijn en dat je binnen bepaalde tijd beantwoord moet worden.het zijn criminelen als jullie ook gedupeerd zijn kijk aub over precies 10 dagen internet start ik een petitie het is geld van ons dat ze mee omgaan en een bank is geblokkkerd kan je niks mee , alleen paysave blokkeerd nadat je hebt opgewaardeerd ik ben mijn geld net zo goed als kwijt bij dit junkie organisatie ,ik ben bang dat ze mijn gevens niet verkopen aan casinos en die onzin .maar als ze dat doen zou mij niet verbazen .ik vraag ook dat de medewerker van paysave niet met een slijmerige mail komen van jullie graag klant bla bla want al tal van mail gestuurt ik ga kijken want met al de revieus moeten we stappen ondernemen tegen deze dieven .

7 januari 2026

Antwoord van Paysafe

We appreciate you for letting us know about your experience. If you could send us all the details, we’d love to follow up with you. https://www.paysafe.com/us-en/information/contact

Ik opende account plaats 50 euro en…

Ik opende account plaats 50 euro en meteen was account geblokkeerd.
Contact met klantenservice verloopt moeizaam je rijg antwoord in Duits. Spaans en uiteindelijk in Engels.
Na vele heen en weer contact via de email werd gezegd dat geld zou worden terug gestort tot op heden nog niks gezien.

7 november 2025

Antwoord van Paysafe

Hi there, sorry to hear of your experience. We're unable to provide account help here due to security concerns. Please check the status in your account or visit the paysafecard support page for further assistance: https://utm.io/uhDww

Dieven

Dieven! Account gemaakt en daarna geld erop gestort en nu geblokkeerd. Geen idee wat de reden is, maar ik kan niet bij mijn geld. Nu moet ik al mijn persoonlijke gegevens doorsturen.
Het zijn dieven van je portemonnee. Niet aan beginnen!
En had ik maar eerst trustpilot bekeken want ik ben niet de eerste!

15 april 2025

Antwoord van Paysafe

Hi Sabine, sorry to hear your experience has been less than 5-stars. We're unable to provide account help here due to security concerns. If you have an open support case, please check the status in your account. Otherwise, please visit the paysafecard support page for further assistance: https://utm.io/uhDww

Geld gestort kan er niks mee , account geblokkeerd voor geen reden . Krijg geen antwoord

Geld gestort, maar nooit teruggezien! Ik heb zeker wel meer dan 30 keer contact opgenomen en wordt van alle kanten geblokkeerd en genegeerd. Nog nooit dit meegemaakt met een bedrijf. Wordt hier niet goed van. Ben al 2 weken bezig. Ik wil mijn geld terug anders volgt er een rechtszaak.
CASE NUMBER: 13169588

28 januari 2025

Antwoord van Paysafe

Berke Cinar, sorry to hear your experience has been less than 5-stars. We're unable to provide account help here due to security concerns, but we have passed this information along to the relevant team. Apologies for any inconvenience caused.

Geld gestolen - geen klantenservice beschikbaar

Geld gestort, maar nooit teruggezien! Ik heb zeker wel meer dan 15 keer contact opgenomen en wordt van alle kanten geblokkeerd. Nog nooit dit meegemaakt met een bedrijf. Wordt hier niet goed van. Ben al van oktober tot heden januari hiermee bezig. Ik wil mijn geld terug!

16 januari 2025

Antwoord van Paysafe

Lisa, we're sorry to hear of your experience. We're not able to provide account help here due to security concerns. If you have an open support case, please check the status and be sure to visit the paysafecard support page in the meantime: https://utm.io/uhDww

Trap er niet in!

Weer 8 dagen verder en nog steeds niets. Geen bericht geen geld terug helemaal niets.

Zeer zeer slecht. Geld gestort en gelijk account geblokkeerd. Niemand bereikbaar en moest in een keer paspoort, afschriften etc aanleveren.

Dus trap er niet in! Stelletje oplichters

8 januari 2025

Antwoord van Paysafe

Hi there, we're sorry to hear this. We're not able to provide account help here due to security concerns. If you have an open support case, please check the status and be sure to visit the paysafecard support page in the meantime: https://utm.io/uhDww

Onbetrouwbaar bedrijf

Had 4 paysafecard bonnen gehaald van 10 euro vervolgens doet 1 het niet ben nu bijna anderhalf maand verder en ze willen je gewoon niet helpen lijkt wel

9 augustus 2024

Antwoord van Paysafe

Your case has been escalated and is under review with our distribution partner. Upon review completion our PSC team will notify you directly. We apologize for any inconvenience.

Slechte ervaring

Heb op mijn mastercard een bedrag van 1500 euro staan en na mijn eerste transactie word hij zonder rede geblokkeerd en ik krijg niemand te spreken hierover? Kan niet meer bij mijn geld… hoe los ik dit op?

13 juli 2024

Antwoord van Paysafe

Thank you for your review. We have reached out to you directly for additional contact information. We look forward to assisting you.

Paysafe

betaling naar andere bank is altijd een…

betaling naar andere bank is altijd een probleem duurt een eeuwigheid en er is geen klantenservice beschikbaar terwijl het geld wel is afgeachreven

4 mei 2024

Antwoord van Paysafe

Thank you for your submission. We would like to hear more about the problem mentioned in your review. We have reached out to you directly via Trustpilot. Please provide the type of account you have with Paysafe and your contact information on file. We look forward to hearing from you.

Paysafe

Zelfs geen halve ster waard

Zelfs geen halve ster waard. Je koopt een herlaadkaart ter waarde van 25 euro, maar op paysafe kost het je al 3 euro “factuurskosten” wat een gezever! IK KOOP DIT NOOOOOIIITTT meer!!!

6 april 2024

Antwoord van Paysafe

Thank you for your submission. We can have the fee mentioned further reviewed with the PSC team. We sent you a direct email via Trustpilot. Please provide your contact information on file. We look forward to hearing from you.

Paysafe

Paysave is een 100% onbetrouwbare…

Paysave is een 100% onbetrouwbare dienstverlener die per paysafecard 3 Euro per maand beheerkosten rekend en bij een transactie 7,50 Euro. Van mijn kaart met 50 Euro was in no time nog maar 29 Euro over. Enkel te besteden op gok-sites terwijl ze beloven dat je bij duizenden webshops kunt besteden. Dat is dus pure misleiding. Bij een poging het laatste beetje wat op de kaart stond bij een onzinnige site te besteden kreeg de melding dat de kaart in gebruik was ??????? Ongelooflijk maar ik kon er dus niets mee doen. Conclusie; PAS OP WANT HET ZIJN DUS BEDRIEGERS. U bent gewaarschuwd.

28 maart 2023

Greetings,

Thank you for your review. We can understand your frustration. We would like to gather more information regarding your issue. Please be sure to respond with your information. We look forward to hearing from you.

Mastercard besteld nooit ontvangen

Mastercard besteld 3 maanden geleden.. helaas nooit mogen ontvangen, dit is zeer frustrerend. Wel mail contact gehad ik kreeg te horen dat ik meer info op moest sturen en dat heb ik gedaan en vervolgens zijn we weer ruim 1 maand verder en 0 reactie en nogsteeds mij mastercard niet.

1 september 2022

Quincy,

Thank you for your review. Our record indicate the PSC team has provided you with information that will assist with the resolution pertaining to a new Paysafe Mastercard via email.

Paysafe

Toon reviews in alle talen. (1.148 reviews)